![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: C-a-p-u-c-c-i-n-o
Czy to ten?:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7256 Nie chcę Ci nic narzucać, także sama wybierz. Może tak: na ile wyceniasz tuniczkę? Próbka wydaje mi sie ze ok 10 zł ![]() ![]() Aha!, czy on sie nadaje też do twarzy? Bo głownie na tym mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Capuccino, kiedyś podobała Ci sie u mnie bluzeczka [ zdjęcie w załączniku ] . Nadal jesteś nią zainteresowana? Bo u Ciebie podoba mi sie kilka rzeczy.
Konkretnie to: NAOMI CAMPBELL- miniaturka "Naomi campbell", z brokatem. 15 ml, zostało ok 5 ml (1/3 flakoniku). [to jest perfum prawda? bo ten brokat mnie zmylił ![]() JESSICA SIMPSON- juicy , próbka zapachu SEPHORA- woda toaletowa "Sephora girls", "strawberry candy". 10 ml, zostalo odrobinkę(!) mniej niz połowa AVON- spray do ciała wanilia i mleczko sojowe. 125 ml, ubytek ok 10 ml. Data waznosci 2008r Napisz prosze czy dalej jesteś zainteresowana wymianką, na ile psików starczą poszczególne zapachy i co mogłabyś mi dać za tą bluzeczke. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, widzę jakąś dokładeczkę u Ciebie.
Ale od początku. W takim razie z błyszczyków wolę Victoria's Secret i jestem na niego zdecydowana ![]() ![]() Czy za peeling Oriflame i lusterko YR, mogłabym wybrać coś jeszcze do błyszczyku? np. wodę toaeltową z YR? Czy to by było za dużo? Aha, a masz może zdjęcie tego cienia H&M?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za tonik garniera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
witaj.
samoopalacz jest specjalnie do twarzy. to ja poczekam az tamta wizazanka sie odezwie-i wtedy zadecydujemy ![]() mozesz mi tylko napisac jaki kolor to opal z giordani oriflame? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
kas!a- nie jestem już zainteresowana
![]() Limonatka- ok, rezerwuję. Wodę oddam za coś specjalnego ![]() ![]() ![]() Edit: dodane Margo80- byłabym chętna na balsam Garniera "Skóra muśnieta słońcem" ![]() ![]() Mamamichałka- limonatka bierze VS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2957100]
Margo80- byłabym chętna na balsam Garniera "Skóra muśnieta słońcem" ![]() ![]() [/quote] dzięki ![]() a co do balsamu to ja jestem za. ale może dorzucisz jeszcze jakiś drobiazg? bo cenowo te dwie rzeczy trochę się różnią, nawet jeśli balsamu jest trochę zużyte. co myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Mogłabym dorzucić jedynie próbkę (czy 2) RHEA, coś z biżuterii albo resztkę Sally Hansen "Airbrush", bo nie mam takich drobiazgów w wątku zabardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2957193]Mogłabym dorzucić jedynie próbkę (czy 2) RHEA, coś z biżuterii albo resztkę Sally Hansen "Airbrush", bo nie mam takich drobiazgów w wątku zabardzo
![]() wiesz, co, ja dopiero teraz spojrzałam na fotę i uświadomiłam sobie jakie ten mój balsam ma zużycie i w sumie myślę, że może jednak być bez drobiazgu ![]() zapraszam na priva to się wymienimy adresami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
hej
![]() no dobrze-no to u ciebie bym chciała-złoty pyłek do twarzy-giordani-oriflame,korektor rimmel,błyszczyk victoria's secret i cien pupa. czy pasuje ci tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2957426]Ale VS nieaktualny
![]() aaaaaa..ja slepa jestem ![]() no to moze byc jessica simpson-w sumie nawet lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2957100]
![]() Limonatka- ok, rezerwuję. Wodę oddam za coś specjalnego ![]() ![]() ![]() [/quote] Po tym zdjęciu słabo kolorek widać ![]()
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
tunike kupiłam w londynie pod koniec stycznia.dałam za nia wtedy albo 16.99 albo 17.99 funtow.miałam ja na sobie raz-nie jest zniszczona.
oczywiscie traci na wartosci gdyz nie jest nowka z metkami: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Limonatka- zdjęcia wrzucę wieczorem, teraz muszę iść do banku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Okej, to ja czekam na zdjęcie
![]() Ale na wymianę jestem już zdecydowana, albo lusterko i peeling za błyszczyk VS, albo za błyszczyk i dodatkowo cień H&M (jeśli kolorek mi będzie pasował), dobra? ![]()
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2951514]
3. RHEA- próbka mineralnego korektoru "medium concealer". Uzyta raz w maleńkiej ilosci (zle dobrany kolor). 4. RHEA- próbka mineralnego korektoru "blue concealer". Raz wypróbowana w maleńkiej ilości. 3. SEPHORA- woda toaletowa "Sephora girls", "strawberry candy". 10 ml, zostalo odrobinkę(!) mniej niz połowa. Zapach baaardzo trwały. [/quote] to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
paczuszke juz wysłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
2. PUPA- biały pyłek z podwójnych cieni do powiek, z błyszczącymi drobinkami. Użyty 3-4 razy. 1. AVON- spray do ciała wanilia i mleczko sojowe. 125 ml, ubytek ok 10 ml. Data waznosci 2008r 2. SEPHORA- balsam do ciała z linii "Sephora girls","strawberry candy". Mam go z wymiany, uzyłam może 2 razy jedynie na ręce. Zapach mocny. 3. TURBO TAN SOLSPRAY- samoopalacz w spray'u o brązowym zabarwieniu. 250 ml, jest prawie calutki(ja go nie próbowałam). Na allegro kosztował 70 zł.Bez nakrętki (nie wiem, czy wczesniej ja miał, bo na zdjęciu na allegro nie widzę).Dołączę instrukcje z allegro. 1. GARNIER- tonik do twarzy "Podstawa pielęgnacji", 200 ml, nieużywany. Data ważn.23.02.09 2. OLAY- tonik do twarzy "daily cleansers", odswieżający tonik do twarzy, 200 ml, nieużywany. Data wazn.06.2009 3. YVES ROCHER- miniaturka antystresowego mleczka do demakijażu "serum vegetale". 50 ml, raz uzyty przez mamę. Data ważn.04.2007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
po prostu Em :)
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2951514]
4. Kolczyki "hand made" z niebieskimi "koralikami", z masy term., nie noszone, z wymiany 1. AVON- spray do ciała wanilia i mleczko sojowe. 125 ml, ubytek ok 10 ml. Data waznosci 2008r [/quote] znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.