![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam zapachów oddam inne
Nie no bez przesady, trzy za jeden, trochę za dużo. Myślę, że Courreges 2020 mógłby mi się spodobać. No i szczerze mówiąc mam ochotę na tego Versace, na wizażu napisane, że jest ciepłym zapachem. Jeśli zgodziłabyś się zamienić na te dwa, to chętnie się zamienię. U mnie Splendor i tak stoi, wprawdzie podchodziłam do niego z 5 razy (tak więc myślę, że z 75ml, ubyło max. 5ml) i już prawie mogłabym go nosić, ale na mojej skórze wychodzi głównie piwonia, której nie znoszę i jakoś nie mogę się przełamać. Oczywiście jeśli się zdecydujesz, ja wyślę pierwsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Przypominam się
![]() - Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - 40 ml Versace Red Jeans z flakonika testerowego - balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30 ml - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 18/20ml Lolitki - to taka pojemność, żadna odlewka ![]() Poza tym mogę zaproponować jeszcze: - korektor Clinique Pore Minimizer Instant Perfector (kolor02), http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7798 - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, (użyty dokładnie 4 razy - tusz IsaDora Build-up Extra Volume Mascara z panthenolem (używany tydzień, oba tusze są świeże, mokre) -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, nowy - balsam Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Avon, nowe - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream... Widzę też, że podobnie jak ja uwielbiasz zapachy więc zaproponuję też kilka mniejszych pojemności zapachów: - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler (ten i powyższe to próbki) a teraz miniatury (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR nowe, nietestowane miniatury: - J'adore Dior EDT - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Chic Carolina Herrera (pen w kartoniku) Jest z czego wybierać ![]() Przypominam, że u Ciebie zaciekawiło mnie Live.
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-11 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Aha, mogę jeszcze zaproponować podkład Vichy Aera Teint - lekki podkład, dający naturalny, lekko satynowy efekt, delikatnie matuje i jednocześnie rozświetla poprzez odbijanie swiatła, jest niewidoczny na skórze. Kolor to ten drugi w kolejności, zaraz po niemal białym Opal. Ubytek ze słoiczka to max 20%
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja obecnie też mam problemy z wyegzekwowaniem perfum dla mnie. Jest to o tyle frustrujące, że ja już dziewczynie przesłałam perfumy upatrzone przez nią. Także rozumiem cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
zainteresowana jestem Puma Create ok.17/20
prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Tylko zapachy Cię interesują? Bardzo bym była zainteresowana Pumą (to ta różowa?), szukam jej na prezent. Zajrzyj proszę do mnie, może Ci coś wpadnie w oko - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156904
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Ta odlewka Allure, o której piszę też w wątku
oryginalne filoki: Esprit Horizon Woman, Boss Femme (całe), pół fiolki Mont Blanc Femme w saszetkach: Givenchy Amariage Mariage i Ange ou Demon robione: nieco mniej niż pół robione w Sephorze Black Cashmere i robione przez jedną z Wizażanek (ok. 2-3 ml, w fiolce po aromacie do ciasta) Maroussia - Slava Zaitsev Mam też dezodorant perfumowany YR Shafali |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mam perfumki Koh Samui u siebie. Interesuje mnie Puma. Odpisz prosze u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jest to zapach na pewno kwiatowy, delikatny, a zarazem intensywny, jest taki kremowy, niebardzo slodki. Mysle, ze nadaje sie zarowno na wieczor jak i na codzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
moze angel cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
marzenie to crystal noir-zes mnie zaraziła tym zapachem-ale nie wiem czy bys chciała sie zamienic i ew. co jeszcze bys szukała..
..albo ungaro czy g.2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
a czego jeszcze poszukujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.