|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa Doda
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą zawsze uwazałam ze jest ładną kobietą, mimo tego koszmarnego codziennego wizerunku i nawet teraz słucham jej piosenki - mam tylko Ciebie |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze mamy wolnosc słowa i opinii
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam sporo jej piosenek i kilka mi się podaba
W Pani fajnie wyglądała, nawet sobie jej fryzurkę zapisałam z tej sesji , bo mi się spodobała
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie, to byla jednak "PANI", nie "Viva". Asianiunia, własnie o te zdjęcia mi chodziło
A to jest to drugie zdjecie o któtym pisałam: |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bardzo lubię Dodę
podoba mi się jej głos i piosenki, z wyglądu też jest niczego sobie. Ma ładne włosy, fajnie maluje oczęta, faktycznie może nie należy do tych szparagów z wybiegów, ale chyba nie o to tu chodzi Styl ma troszkę kiczowaty, ale przyznaje się do tego i to jest najważniejsze = szczerość Fajna babka
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Powątpiewam już od dawna w jej inteligencję, a teraz tym bardziej się o tym przekonałam. Te błędy !!!! boizku !?! Micheal Jackon
te ciągłe GLEBA- co to za odzywka Eeee nie mam siły czytac już, strasznie dużo literówek, ogonki pozjadane, "zjedzone" litery...mogłaby się bardziej postarać.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...d=130926&stc=1 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...d=130927&stc=1 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...d=130928&stc=1
|
|
|
#39 |
|
Mrs Mrau
|
prowokacjo świeten te zdjęcia!
na drugim ma domalowane piegi
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
no własnie tez tak patrzylam na te jej piegi i stwierdzilam ze sztucznie wygladaja
|
|
#41 |
|
Mrs Mrau
|
kurcze tak z bliska to dopiero widac jaką tapetę gwiazdki mają
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
A jak dla mnie Doda jest zbyt infantylna w swoich wypowiedziach.Tylko sex,wulgaryzmy,jej wielkie ego i krytyka dla reszty świata.
Jednak przyznaje sie bez bicia,że mam pare jej piosenek i podobaja mi się.
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Cytaty z bloga "Nie chce mi sie gadać o zespole będe tu pisać moje wewnętrzne odczucia." przykład: "Mój kumpel "ś" się we mnie zakochał i chce się bzykać w szpagacie."normalnie nic mi sę mi już nie chce!!!!!!!tylko bzy bzy bzy z moim "m" aaaaa aż mi brakuje słów żeby napisać jaka ona jest dla mnie bezdennie pusta i głupia
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jezuuuu ile Brodka ma tam tapety!!!!!!
|
|
#45 |
|
Mrs Mrau
|
wiesz marto...gwiazda medialna..make-up musi byc
![]() faktycznie za kilka lat bedzie gorzej wygladać,jak wszystkie pudernice z resztą ( ja też )
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio ja i moja przyjaciółka widziałyśmy Dodę w galerii mokotów.Na żywo wygląda oblesnie.Miała na sobie krutką sukieneczkę Ma okropny celulit i mase tłuszczu.Poza tym jej twarz na żywo wygląda o wiele gorzej niz na zdjeciach |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
o matko! Shizuko widziałaś ją na żywca?
ale to musiało być przeżycie |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Lovisa,wydaje mi sie ze nawet jesli ten puder czy podklad byl super jakosci i kosztowal np.300zl to i tak az tyle go chyba nie potrzebuje..Jest mloda i naturalnosc powinna byc jej atutem.Ja tez sie maluje ale uwazam ze na tych zdjeciach ma tego wszystkiego za duzo.A co do tego jak bedzie wygladala na starosc..Wiesz,wydaje mi sie,ze podklady,pudry itd na pewno maja jakis wplyw na stan naszej skory i choc moze tego nie widac teraz,to za jakis czas sie to ujawni.To tak jak z solarium-chodzisz nawet kilka lat i wydaje Ci sie ze wsyzstko jest wporzo,a pozniej nagle pojawiaja sie zmarszczki,problemy z cera,szybciej sie starzejesz.Wiem ze Monika jest osoba publiczna i musi sie malowac,ale chodzilo mi po prostu o to,ze na tych fotkach przesadzila.Pozdrawiam
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Widzialyscie jak Doda ubrala sie na premiere filmu o Janie Pawle II ??
Troche przesadzila.. zupelny brak taktu
|
|
#51 |
|
Mrs Mrau
|
to w jej stylu..
...niestety |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kompletna pomyłka. Solarium postarza, unikam go jak ognia, działanie podkładu ma się nijak do sztucznego opalania. Zawsze mam w zimie nałożony fliud, bo bez niego schodziłaby mi skóra od mrozu - to jeden z wielu przykładów. A co do naturalności, to kazdy postrzega ją inaczej, zresztą makijaz nie musi byc wcale "tapetą", może być całkiem niewidoczny, nie rozumiem takiego gadania, że jak ktoś jest młody, to powinien być taki "bez niczego". Kazdy wyglada jak chce, makijaż jest po to, żeby podkreslić urode, nie widze nic złego w tym, że 18 letnia dziewczyna sie maluje, fakt, że Brodka robi to nieumiejętnie, ale to kwestia wprawy. Pewnie zaraz mi napiszesz, że fluid zatyka pory, więc Cie uprzedzę i zaprzeczę - dobry podkład tego nie robi - widze to na sobie Czasami, gdy widze dziewczyny, które chcą być az tak naturalne, ze nie używają niczego poza kremem nawilżającym, to im współczuję, bo totalny brak makijażu nie kazdemu służy.
Na stałę w USA[nie udzielam się już na forum, więc proszę do mnie nie pisać, opcja pw została wyłączona.] Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2005-08-06 o 19:58 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Doda jak jest każdy widzi. Robi sobie sexskandale i wygłupy, a reszta ma co komentować. Osobiście jej nie lubię i nie chcę mi się zastanawiac nad nią, czy dobrze się ubrała, czy dobrze, że jest blondyka, a może lepsza z niej będzie brunetka? Obojętnie jakby nie wygladała i zachowywałą się, zawsze się znajdzie choćby JEDEN niezadowolony z niej człowiek i będzie miał jakieś uwagi. Faktem jest, że jest wulgarna /dosłownie i w przenosni/ i dzięki temu się sprzedaje, bo inaczej sie tego nie da nazwać.
Myslę, ze jest ładną kobietą. Nie widziałam jej "na żywo", ale wszystkie znaki mi wskazują na to, że jest dość masywną dziewczyną. A że stac ją na odpowiednią oprawę to już inna bajka. Taka do niej pasuję, taką lubi. Teraz Brodke biorę na tapetę. To kolejna pop star w PL show-biznesie. Nie odmawiam jej talentu, byc może go ma. Nie zachwycam się jej uroda tak samo jak elokwencją. Tak samo drażni mnie jej bunt. Ma w sobie jakiegoś "zbuka", który się ujawnia czasami. Wybaczam jej, bo jest jeszcze młodziutka i trochę wody upłynie zanim się dziewczyna wyrobi. To wszystko są w jej przypadku początki... Mam dziwne wrażenie, że na tych fotka ona się nie malowała sama. Jest to dzieło jakiegoś wizażysty. Może sytuacja wymagała takiego makijażu? Na młodą osobę jest pomalowana za mocno, w sumie ten fluid się bardzo rzuca w oczy, ale nie uważam, aby osoba, która aktualnie nie nosi makijażu z takiej czy innej przyczyny wglądała smutnie. Każdy robi to co lubi i chcę.
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
też uważam, że makijaż Brodki to dzieło jakiegoś wizażysty.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
AAAAle Brodka ma usmiech na pierwszym zdjeciu
boki zrywac, no niesamowite, ze ktos potarfi tak wygiac usta
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Lovisa chodzilo mi tylko o to,ze tej tapety ma za duzo i juz!!!Nie twierdze ze ma chodzic calkiem bez makijazu,bo to by bylo bez sensu ale na tych fotkach ona lub wizażysta po prostu przesadzili.Nie wierze,ze ma az taka zniszczona cere zeby potrzebowac tyle fluidu.Nie napisalam nigdzie,ze ma byc 'bez niczego'.Zgadzam sie z Toba ze makijaz ma podkreslac urode,ale wlasnie w tym sek ze ten u niej nie podkresla (moim zdaniem) i dlatego napisalam tamten pierwszy post.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dużo bardziej, od tego makijazu, mierzą te jej domalowane, sztuczne piegi. Ja rozumiem, że ona naturalnie może je mieć, ale po co je kredką dorysowywać? Jakieś kompletne nieporozumienie...
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Slyszalam ze domalowane piegi mialy byc modne w tym roku,nawet bodajże Spehora wydala taka specjalna kredke.Ale jak to wyglada kazdy widzi
Nie ma to jak naturalne,chociaz ja swoich nienawidze najbardziej na swiecie,szczegolnie po opalaniu..Marzy mi sie taka jednolita cera Coz,podsumowujac to te zdjecia Brodki najkorzystniejsze dla niej nie sa,ale ma tez wiele innych,bardzo ladnych.Strasznie mi sie podobala na fotce w jakiejs gazecie,gdzie byl artykul o mlodych gwiazdach,byla Paschalska,ktos jeszcze no i Brodka i byla wystylizowana na takiego diabelka chyba Fajnie tam wygladala.
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby Brodka umiała sie malować, wygladałaby fajnie, ma tego wszystkiego za duzo, ale na pewno nie szkodzi to jej cerze [w sensie - nie będzie za 10 lat wygladac jak szpeta, tylko dlatego, ze sobie nie umie dobrać koloru fluidu i ma brzydką szminkę], co najwyzej stworzy brzydkie wrażenie wizualne, jak na tych zdjęciach. Ogólnie się zgadzamy
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Hehe,ciesze sie,ze sie dogadalysmy
Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

]i jeszcze ten nieszczesny silikon przedawkowany chyba 10 krotnie.

te ciągłe GLEBA- co to za odzywka
Eeee nie mam siły czytac już, strasznie dużo literówek, ogonki pozjadane, "zjedzone" litery...mogłaby się bardziej postarać.

ostatnio ja i moja przyjaciółka widziałyśmy Dodę w galerii mokotów.Na żywo wygląda oblesnie.Miała na sobie krutką sukieneczkę
ale to musiało być przeżycie

Czasami, gdy widze dziewczyny, które chcą być az tak naturalne, ze nie używają niczego poza kremem nawilżającym, to im współczuję, bo totalny brak makijażu nie kazdemu służy.