![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry Brit Red, Cerutti Image
Kochana, to mnie teraz zastrzeliłaś
![]() ![]() Jaką masz pojemność? Paula, gucci edp nie przemawia do mnie niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
🦄
|
Moniu, piszę tu, bo mam problemy z wysłaniem PW a i na gg zagadałam do Ciebie, ale jakieś dziwne historie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Lunko, kusisz kusisz
![]() ![]() Wiesz, ja Cerruti prawie wogóle nie używam więc chętnie się pozbędę tylko szkoda że to odlewka. W jakiej formie jest ta odlewka i czy posiadasz zdjęcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja Innocenta też uwielbiam, więc bez żalu się z nim nie rozstaję, ale dojrzewam do tego, żeby zakupić całą butelkę
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=150112&page=2 to na pewno oryginał, oprócz buteleczki z pewfumami dostałam też kartonik z oryginalnego opakowania. Innocent jest w buteleczce zakupionej w rozlewni, mogę zrobić fotkę. Nie używałam go jeszcze, bo na razie korzystam z miniaturki zakupionej na allegro ![]()
![]() |
#37 |
🦄
|
Potestowałam Red i takie mam lekko mieszance uczucia. Pierwsza nuta miodzio, już byłam pewna a teraz na papierku jakaś wanilia wyszła, szkoda, że nie psiknęłam łapy. Ale dobra- nie robię cyrków. Mira Bai i tak chcę się pozbyć, więc założyłam wątek o wymianie aktualby dziś do 24. Jeśli nie zgłosi się nic z moich wymarzonych zapachów to jutro wysyłam go do Ciebie, dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kochana, trzeba było łapkę psiknąć przecież, bo sam papierek rożnie oddaje zapach.
Jak uważasz, czekam więc ![]() Czyli Brit nadal aktualny do godziny 24 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
🦄
|
Oj wiem właśnie, ale ochroniarz na mnie łypał wzrokiem, a nie lubię chodzić i się pryskać jak nic nie kupuję. Ale na razie nic nie widać ciekawego dla mnie za Mira Bai. Brit kusi- mam klasyka i pachnie przepięknie- jak biszkopt. Tak mi się marzy żeby zapachnieć teraz jak biszkopt z rabarbarem
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Niektórym ochroniarzon przydałoby się powiedzieć parę słów do słuchu, ale nie ma się nimi co przejmować. Ja nie zwracam na nich kompletnie uwagi
![]() Mnie w Bricie Red drażni jakaś ostra nuta, która na mnie wybija się dość mocno. Gdyby były bardziej łagodne napewno nie pozbywałabym się ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.