|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czapki Jesien-Zima 2006/7
znalazlam cos takiego tez fajna
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], ze ściągaczem na dole, jednak nie taka typowo krótka, nie wieje po nerach przy każdym ruchu. A na plecach norweskie motywy Elegancka to ona nie jest
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Mam tutaj jeszcze 2 zdjecia czapek, ktore mi sie podobaja, ale to podobny styl do pierwszego zdjecia Ashlee Simpson
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio ubzdurałam sobie kaszkiet, rodzaju jak ten w załączkniku, ale tego typu czapka nie bardzo tak na śnieg i mróz raczej pasuje, bardziej chyba na okres jesieni i przedwiośnia
. Ewentualnie przewidując śnieżyce biorę pod uwage czapke drugą, ale ta figuruje jako model męski, z drugiej jednak strony jest wg mnie idealna w swojej prostocie. Co sądzicie? Edytowane przez cshee Czas edycji: 2007-09-25 o 20:22 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
a ja się właśnie zastanawiam do czego pasuje czapka pilotka?
![]() a konkretnie taka, której "uszka" związuje się u góry (a nie zwisają po bokach głowy) czy pasuje tylko do płaszcza czy można ją założyć do kurtki puchowej?
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle że mam czarną a nie białą ![]() Zastanawiam się tylko czy po kilku wyjściach na ulicę nie stracę pewności siebie i nie przestanę jej nosić...
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czapa! Świetna |
|
|
|
|
|
#39 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
co byscie dopasowaly do czarnej sportowej kurtki?
madzy mi sie cos bardziej eleganckiego, hm... moze nie to słowo, zastanaiwam sie nad kapelusikiem robionym na szydełku, jakl myslicie bedzie pasowac?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
JA MYSLę, żE do sportowej kurtki to raczej kapelusik nie bardzo.. czapka powinna być w podobnym stylu co kurtka.. kapelusik raczej do plaszcza pasuje...
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj dostalam pilotke.. podoba Wam sie?chodzilybyscie w niej?Bo mi jakos tak nie bardzo pasuje...
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
ja moge wydziwiac z ubraniem ale okolice glowy musza byc bezpiecznie niewydziwiane
super jest moim zdaniem ta czapeczka: http://allegro.pl/item137397715_styl...na_zobacz.htmlpilotka jakos nie specjalnie mi sie podoba nawet na kims.
|
|
|
|
|
#44 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
virtual_reality: ale przecież do sportowych kurtek różne czapusie dostaniesz
już teraz widuję na ulicach czapki z daszkiem, tradycyjnie wełniane komplety (niektóre całkiem eleganckie), a nawet coś w rodzaju kaszkietu co zakrywa też uszy..myślę, że wiele zależy opd fasonu tej kurtki, koloru - zawsze da się coś ciekawego dopasować
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Zachorowalam na pilotke
Wczoraj w Kangolu widzialam swietna, ale niebieka we wzorki :/ Ja szukam czarnej, ew ciemnozielonej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam czarne okulary gdyby nie pogoda to bym w nich chodziła zawsze hihi podobnie rzecz się ma wszelkiego rodzaju nakryć głowy!!!!
najbardziej lubie jak mają daszek..... .nawet malutki ale zawsze z daszkiempostaram się jakieś foto później
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A możesz parę słów więcej o tej kurtce? Jak bardzo jest sportowa, że się tak wyrażę? Jakaś krótka, ze ściągaczami? A może bardziej fason parki? I z jakiego materiału? Kapelusik szydełkowy nie jest przecież nakryciem głowy przesadnie eleganckim i do niektórych okryć sportowych spokojnie można taki zakładać A jakiejś czapeczki z daszkiem nie chciałabyś? W H&M są bardzo fajne, i nie jest to fason stricte sportowy, o ile się nie mylę to w listopadowych zakupach Sabcia-Myszka gdzieś wkleiła fotkę czarnej. Sabciu, mogłabyś tu też wrzucić? ![]() Bo nie umiem tam znaleźć, wątek jest już potężny, a mam wrażenie, że ta tapetka Nivei strasznie spowolniła działanie strony... a ja i tak mam powolne łącze...
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
....
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
czapeczki
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie zaraz sprawdzić, jak wygląda futrzana czapka z okularami przeciwsłonecznymi haha
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze dorzuce
Edytowane przez katka79 Czas edycji: 2010-11-03 o 20:01 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
jej jak ja nienawidze czapek
( to mój koszmar, ale musze nosic ze wzg na chore zatoki:\ W RESERVED widziałam ładn czapki chyba w tym roku tam zakupie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakbym ją dostała to na pewno bym chodziła w niej co prawda oglądając stronę croppa przekonałam się że to czapka z męskiej kolekcji
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Znalazlam takie zdjecia: dwie pierwsze PROMOD (24,90 Euro), kolejne BEBE (49,90 $). Co powiecie ?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Winia, te dwie pierwsze sa z Promodu. Mysle, ze beda normalnie dostepne w sklepie.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Boszzz....zatofałam sie
Ta czapka jest boskaaaa![]()
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
ma ktos może fotke czapki z daszkiem z otl?? pilnie potrzebuję, a nie mogę nigdzie znalesc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

], ze ściągaczem na dole, jednak nie taka typowo krótka, nie wieje po nerach przy każdym ruchu. A na plecach norweskie motywy
.

a ja i tak mam powolne łącze...