|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nawet za próbki!
Cytat:
![]() Z balsamow mam w tej chwili do oddania: Garnier Skin Naturals - Tonizujace mleczko do ciala (ujedrniajacy) - troche ponad polowa z 250 ml Johnson Holiday Skin - normal to darker skin 150/250 ml Coty The healing garden Aromacology rumiankowy, nowy 200 ml Avon Skin So soft Firm & Tone (ujedrniajacy), nowy 250 ml Yves Rocher Pur Desir De Rose mleczko do ciala, nowy, 200 ml Johnson's baby Lighttoil Spray with aloe (lekka oliwka w sprayu) nowa, 200 ml Gdyby cos Ci z tego odpowiadalo daj znac ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
te dwie rzeczy mnie zainteresowały. jakbys mogla to napisz cos wiecej o nich ![]() ten YR ma pewnie rozany zpach? jakie maja wlasciwosci? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
YR jest mleczkiem nawilzajacym - ma lekka konsystencje i cudnie pachnie - tak jak wlasnie wszystkie kosmetyki z tej linii. Nie wiem wiele wiecej, bo jest nowe i go nie uzywalam - zakladam ze jego glownym zadaniem jest codzienna pielegnacja i wlasnie zapach ![]() Oliwka jest w sprayu, szybciutko sie wchlania, jest super wygodna w aplikacji nie zostawia tlustego filtru na skorze. Jest przeznaczona do pielegnacji niemowlat ale wiele kobiet uzywa jej wlasnie dla siebie Ja lubuje sie w klasycznej oliwce Johnsona (tej rozowej) tylko ze tamta jest tlusta a ta nie. Lekko natluszcza i zapewnia odpowiednie nawilzenie skory. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie :
6. Astor 60 sec Ultra Diamant 151 - stonowana czerwien, bardzo ładny odcien taki nie za ciemny i nie za jasny, potrzebowałam na jeden raz 1. Kolczyki H&M wiszące, w kilku miejscach lekko się odbarwił metal, ale nie jest to bardzo widzoczne, kupione niedawno, dla mnie za ciężkie 2. kolczyki wiszące kwiatuszki Bijou Brigitte 3. pierścionek srebrny z cyrkoniami, kupiony w sklepie jubilerskim w Karpaczu znajdziesz cos?odpisz u mnie |
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko, kusisz kusisz to teraz nie wiem na co sie porwac...bylabym chetna na obie rzeczy, czy dobrałabyś coś sobie? albo ew. czego mam szukac?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Drei
![]() Nie chcialam zeby to wyszlo na kuszenie ;-) Chetnie bym cos drobnego sobie dobrala, ale chyba juz wszystko od Ciebie wybylo? Jesli jeszcze cos Ci zalega to daj znac wlasciwie nic szczegolnego nie szukam - raczej jakiegos gadzetu albo fajnego miniproduktu ![]() Buzki Si |
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moze miniaturka zapachu trussardi skin 1,7 ml nieotwierana?
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Super! Swietny pomysl
Zawsze chetnie cos nowego poznam ![]() Dane na PW zaraz sle
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
mam też kosmetyki, w tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...29#post3016429
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

to teraz nie wiem na co sie porwac...