|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJNOWSZY WĄTEK - sporo do oddania ze wszystkich półek - ZAPRASZAM :)
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie??
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
jest to francuski kremik..no cena jest dosc droga ok 140zł(i to jeszcze kupowałam na promocji), data ważności 02.2007, pomaga na odbarwienia słoneczne , blizny po tradziku..
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
up, kolejna dokładka
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
masełko do ust Lush,Cetaphil-moze cos u mnie znajdziesz?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Mad
Znajdziesz coś za:- Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, - nabłyszczacz Toni&Guy - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny Intensywna pielęgnacja - ubytek jakieś 5-10 % z 50 ml ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
"Flowerbomb EDP Extreme 30 ml, raz psiknięte, niestety za bardzo kwiatowe dla mnie, oddam najchętniej za inny zapach, coś z górnopółkowej/aptecznej pielęgnacji lub kolorówki"
Czy Flowerbomb jest jeszcze aktualny? Chętnie wymieniłabym się, mam Pure Wish Choparda ok.35 ml z 50 ml. Mam też różne kosmetyki kolorowe , wysokopółkowe, ale nie wiem, co konkretnie Ciebie interesuje (mam głównie cienie). Pozdrawiam, Ela |
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z kolorówki szukam tuszu Givenchy Eye Fly, poczwórnych cieni Shiseido SILKY EYE SHADOW QUAD Q2, Q3, poza tym moga byc tez Shiseido pojedyńcze Accentuating Color for eyes , czwórki HR Model'Eyes Palette w odcieniach: 01 DOLCE VITA, 03 GRAND AMOUR, 05 ROMAN HOLIDAY, ewenatualnie tez limitowane EXOTIC EYES! , pudru sypkiego Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide, podkładu Lancome Teint Idole Ultra 010 Beige Porcelane i pewnie jeszcze sporo rzeczy, by się znalazło, nie wiem, czy cokolwiek z tego masz, więc może po prostu podeslij mi listę rzeczy do oddania, przejrze i dam znac, czy cokolwiek wybrałam |
||
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Elu, Pure Wish oddałam miesiąc temu miałam ledwo tknięte 75 ml, bardzo ulotny zapach na mnie, więc już nie wrócę do niego.
z kolorówki szukam tuszu Givenchy Eye Fly, poczwórnych cieni Shiseido SILKY EYE SHADOW QUAD Q2, Q3, poza tym moga byc tez Shiseido pojedyńcze Accentuating Color for eyes , czwórki HR Model'Eyes Palette w odcieniach: 01 DOLCE VITA, 03 GRAND AMOUR, 05 ROMAN HOLIDAY, ewenatualnie tez limitowane EXOTIC EYES! , pudru sypkiego Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide, podkładu Lancome Teint Idole Ultra 010 Beige Porcelane i pewnie jeszcze sporo rzeczy, by się znalazło, nie wiem, czy cokolwiek z tego masz, więc może po prostu podeslij mi listę rzeczy do oddania, przejrze i dam znac, czy cokolwiek wybrałam Oj, szkoda, tych rzeczy akurat nie mam, ale dziękuję za szybką odpowiedź, pozdrawiam, Ela |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
puder wlasnie dzisiaj polecial
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
co za ten puder w pędzelku bo bardzo zalezy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1162746170 |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.