|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wizażowy debiut :)
Noooooo...ale cudności! Jedno ładniejsze od drugiego
jestem pod wielkim wrażeniem!Wszystkie na bazie koła sa świetne!:P |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie wyginasz drut.
Ale loopy jeszcze do wyćwiczenia. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Z loopikami jeszcze pocwicze.Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne i dużo na raz. Nie dam rady określić, które najbardziej mi się podobają, ale byłam pod wrażeniem niektórych pomysłów! Wyginasz drut fajnie i niebanalnie - widać, że szukasz czegoś innego
Tylko loopiki mi się nie podobają. a przecież przy takim ogromie fajnych pomysłów trochę szkoda ..
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ggatka jestem pod ogromnym wrażeniem
oj wiele par mi się podoba, trudno byłoby mi się zdecydować |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Hmm mówisz ze te kwiatki na koralikach z masy perłowej w pierwszym poście juz były?;> bo ja tez mam takie kwiatki tylko ze luzem i do tej pory czasami przyklejalam je do koralikow.. a ogolnie to na pudełku od tych kwiatkow pisze ze ozdoby do paznokci.. i jedna znajoma mojej mamy uzywa takich do paznokci akrylowych..:p
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
wisienki są śliczniaste xD na prawdę
ja dopiero zaczynam tworzyć . iobdarowuję wszystkie kumpele do okoła.. ale nie narzekają więc chyba nie jest tak źle xD świetne.. na prawdę świetne prace
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze tu jeszcze ktos zaglada
Dziekuje za Wasze mile komentarze. Kanalia, w takim razie czekam az i ujawnisz nam swoja tworczosc
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne prace, mi sie bardzo podoba to ze robisz rzeczy inne, popracoj nad loopikami bo sa strasznie krzywe, ale ogolnie sa super.
A w 1 i 4 kolczykach widze pomysl ktory wlasnie mialam zamiar zrealizowac no niestety trzeba byc szybkim bo ktos moze byc pierwszy
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
ggagatka robisz swietne kolczyki
fantastycznie wyginasz drut
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Śliczności
dużo by wymieniać tych które mi się podobają, ale chyba najbardziej urzekły mnie z postu #27 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
jak to juz ktos napisał - świetnie wyginasz drut
kilka par było naprawde trafionych |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
kochane dziewczyny powiedzcie mi, jak sprzedajecie wasze kolczyki bo zrobiłąm najpierw 1 parę dla zabawy a teraz nie mogę przestać. obdarowałąm koleżanki ale wiecie, ile można... nie wiem gdzie je sprzedać i jak i w ogóle się nie znam na tym
zdjęcia wam pokaże jak założe wątek i naprawie cyfrówkę
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
To pytanie nie do mnie bo ja jestem kompletne bestalencie jesli chodzi o sprzedaz :P Najlepiej sprzedawac wsrod znajomych i znajomych znajomych. Wiem ze dziewczyny wystawiaja tez swoje prace w galeriach internetowych lub tych rzeczywistych, lub oddaja do jakiegos sklepu w komis itp. Ja kiedys stanelam tez na odpuscie ze swoim kramikiem i poszlo calkiem niezle
Gdzies tu jest watek o galeriach internetowych, wiec tam sobie poczytaj i nie jestem pewnaczy nie ma watku na temat sprzedarzy swoich dziel, ale jeszcze nie znam na tyle forum. Poszukaj, bo sadze ze sie znajdzie. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
ggagatka powaznie stanelas z kramem na odpuscie?
podziwiwam cie,ja tez mialam ochote ale zabraklo mi odwagi....bo jakby sie nic nikomu nie spodobalo to pewnie bym sie zalamala
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny
poszperam, a kolczyki ggagatki są pięękne
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba probowac i ryzykowac, troche postoisz to krzywda Ci sie nie stanie. Ale serio to tez sie balam, tylko doszlam do wniosku ze na odpuscie szybciej ktos kupi, bo wtedy jest "szal kupowania" niz gdybym na bazarze stanela w zwykly dzien. No i odwazylam sie bo moja ciocia zbierala "haracz" za miejscowki i zalatwila mi dobra pozycje
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez dwa mięsiące z 'kramem' stałam w weekendy
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Jak ja Wam zazdroszcze !! Jak Wy umiecie coś takiego zrobić ?? W życiu nic takiego bym nie stworzyła !! Po prostu przepiękne
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mow nigdy! Po prostu bierz sie do roboty bo praktyka czyni mistrza.
i dzieki
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Może się skuszę i będę próbowała coś stworzyć, ale bardzo, ale to bardzo w to wątpię bo nawet nie wiem od czego zacząć
Ale przynajmniej mogę sobie pooglądać Wasze prace
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Nie w moim typie, ale po prostu cudowne !
Bizu robiona przez Ciebie przypadła mi do gustu ![]() Widać że masz głowę pełną świetnych pomysłów! Oby tak dalej
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
O, dziekuje
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze...ale masz cudeńka
strasznie mi sie podobają!!! Bardzo oryginalne niektóre masz głowe do pomysłów
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny. Fajnie ze jeszcze ktos zaglada do tego starego watku
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Ale cuda!
Pierwszy raz zajrzałam na tę część forum i do tej pory nie mogę szczęki z podłogi podnieść Skąd Wy czerpiecie pomysły na takie prace? Szczerze podziwiam |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ggatka bardzo mi się podobają Twoje kolczyki. Wiele pracy w nich widać i w ilosci, ale najbardziej mi się spodobały 3 z 27 postu. Chociaż nie noszę takich, bo dość dużę,ale naprawdę bardzo ładnie zrobione i pięknie się prezentują.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

jestem pod wielkim wrażeniem!

a przecież przy takim ogromie fajnych pomysłów trochę szkoda ..
jestem również
ja dopiero zaczynam tworzyć . iobdarowuję wszystkie kumpele do okoła.. ale nie narzekają więc chyba nie jest tak źle xD świetne.. na prawdę świetne prace

Powodzenia

24.03.2012