|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Ja ćwicze od 3 dni rano legs wieczorem buns i mam nadzieje ze kilka cm mi odejdzie do kwietnia...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 8 minute buns
Mam takie pytanko: czy lepiej ćwiczyć 8 minute na brzuch codziennie czy np. co 2 dni?? I jak to jest z tą samą serią na pośladki? Czy codzienne ćwiczenia dadzą lepszy efekt? Czy może lepiej na zmianę: w jeden dzień na brzuch, a w drugi na pośladki?
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście się nie powtarza
to tylko ok. 8 minutek, ale za to jakich
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wolałabym zgubić sadełko, więc może te ćwiczenia nie będą odpowiednie bo tylko rozbudują moje mięśnie a nie spalą tłuszczyku
Czy uważacie, że mogę sobie ćwiczyć z tych filmików poszczególne partie i nie będzie źle?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja szczerze wątpie w robudowanie muskulatury ud/nóg dzięki tym ćwiczeniom.
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
popieram Suz, żeby rozbudować mięsnie wypadałoby cwiczyć z obciązeniem i to nie małym... Te ćwiczenia przypominają troszeczke fat burning - utrzymanie stałego tempa ćwiczeń sprzyja spalaniu tłuszczyku. Bez obaw drogie Panie
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Mięśnie spalają tłuszczyk,więc im jest ich więcej tym lepiej
bez obaw,wygląd kulturystki wam nie grozi chyba,że będziecie ćwiczyc po 5h dziennie,z mega obciążeniem,jeść odżywki białkowe i inne suplementy spalające tłuszcz i rzeżbiące sylwetkę...taki wygląd to naprawdę ciężka praca,więc bez obaw
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
a mnie chodzi glownie o rozbudowanie miesnia posladkowego(bo mam nie plaska,ale waska pupe). te cwiczenia wykonyja dziewczyny ktore chca troszke zrzucic,a ja chce "poszerzyc".wiec polecacie serie dluzsze(slyszalam,ze robiac intensywny trening i co nie drugi dzien,ale np,-2-3 dni miesien rozbudowuje sie,bo sie bardzo nameczyl,a pozniej ma duzo czsau na regeneracje i rosnie.czy dobrze mysle?bo mnie nie chodzi o wyszczuplenie pupy,tylko uwydatnienie,a moze znacie jakies cwiczonka ktore mi pomoga?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
ufff
ja zrobilam wczoraj rano legs i bylo calkiem spoko ale dzielnie wytrzymalam do konca.super cwiczonka. i najfajniejsze, ze to jest tylko 8 minut
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Ja narazie sie dzielnie trzymam mojego planu choc miesnie troche czuje. Ale nie mecze sie przy samych cwiczeniach raczej na drugi dzien
![]() Jak po 2 tygodniach nie bedzie efektow to chyba sobie daruje i znajde cos innego, ale zobaczymy co bedzie za 2 tygodnie ![]() Pozdrawiam i zycze wytrwalosci! |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
po 2ch tygodniach może nie być efektów, czasem ciało potrzebuje "trochę" więcej czasu, nie warto więc tak "szybko" się poddawać.
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się dołączam do Twojego pytania. Jak ładnie ukształtować mięśnie pośladków? Czy te ćwiczenia 8 minutes wystarczą? I jak często trzeba by je robić i po ile serii?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się, by ćwiczenia bez obciążenia rozbudowały mięsień pośladkowy wielki.
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczenia na maszynach, bądz przy pomocy wolnych ciężarów
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zrobiłam całą serię. Chodziłam na siłownię i fitness ale musze przyznać że to było jedno z moich najgorszych 40 minut w życiu (5 x 8minut) Masakiera. Aż mi niedobrze ale może to rezultat tego, że jestem po chorobie i cały tydzień siedziałam w domu kurując się. Ale ćwiczenia są fajne i myślę, że po 2 tygodniac nie będzie jeszcze efektu ale po miesiącu (2 razy w tyg.) ja po sobie zazwyczaj już widzę różnicę w budowie. Pozdrawiam idę pod prysznic ciepły żeby nie mieć zakwasów
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Edytekk nie ma potrzeby robic tego az tyle, szczerze w to wątpie! Tymbardziej, ze powstał wątek o zawartych w nich błędach.
A zeby nie mieć zakwasów przyda się nie tylko prysznic, ale przede wszystkim rozciągnięcie mięsni. |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, moze jestem masochistka ale lubie zakwasy
![]() Czuje wtedy, ze zrobiłam kawał dobrej roboty... szkoda jednak, ze dawno ich nie mialam
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
ja tez lubie zakwasy bo wiem, ze to dziala ale nie takie, ze nie moge sie ruszac
ale jest ok odczuwam troszke miesnie dzis ale delikatnie. Hmmm musze poszukac watku o tych bledach bo chyba cos przeoczylam
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Edddytek zwróć po prostu uwagę by mieć proste plecki, by kolana przy wykonywanych ćwiczeniach nie wysuwały się poza linię palców u stóp. Ja dodałabym tu jeszcze lekką rozgrzewkę, tak by rozruszać stawy.
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się całkiem nieżle cwiczy 8min brzuch. Robie to wtorki i czwartki. W połączeniu z aerobami, hula-hopem, tańcem brzucha i dietą z bezwładnej masy tłuszczu z przodu zaczyna wydobywać się brzuch.
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie te ćwiczenia i muszę powiedzieć, że dokładnie takie same robię na moim fitnssie ABT.
To są bardzo dobre ćwiczenia, ale trzeba pamiętać by sie dobrze rozgrzać przed tymi ćwiczeniami. A wogóle to czy możecie podać linka do watku o błędach w tych ćwiczeniach, bo mnie jakoś ominął? Ja będę sobie robić te ćwiczenia w dni, w które nie będę iść na siłownie lub na fitness. Generalnie chodzę 3 razy w tygodniu: w poniedziałki na latino i potem od razu na siłownię, w środy ABT i w weekend znowu na siłownię. A w inne dni będę ćwiczyć w domu. Chciałabym sobie wyrobić fajna figurkę fitnesski, mieć ładnie ukształtowane i umięśnione ciało. Nawet mi przestało zależeć na schudnięciu, bo taki był mój plan, by schudnąć 5 kg (z 57 na 52. Mam 162 wzrostu). Teraz ważę 55 kg, ale i tak już nawet mi nie zależy na samej wadze, ale na tym by mieć ładne mięśnie i kondycję jakiej nigdy nie miałam. Mam nadzieję, że mi sie uda. ![]() A właśnie, czy wam też filmik z brzuchem chodzi w przyspieszonym tempie? Bo mi sie może zgrał jakoś dziwnie. Wszytsko idzie dwa razy szybciej, muzyka i głos tego faceta, który brzmi jak chomik. Ja chyba skonam ze śmiechu a nie będę robić te ćwiczenia.
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Shemreolin chyba o ten watek chodzi
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90360a co do głosu chomika to to nie jest normalne, skąd wzielas taką wersję? |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem... taka mi sie ściągnęła z tamtego linka.
![]() Dzięki za linka
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

mam nadzieję, że będą działać i że dam radę. Powiedzcie mi dziewczyny, te zestawy mają po 8 minut i tylko tyle się je wykonuje czy powtarza się np 3x8? Pytam bo nie wiem

ale dzielnie wytrzymalam do konca.

Ja chyba skonam ze śmiechu a nie będę robić te ćwiczenia.