![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja ćwicze od 3 dni rano legs wieczorem buns i mam nadzieje ze kilka cm mi odejdzie do kwietnia...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: 8 minute buns
Mam takie pytanko: czy lepiej ćwiczyć 8 minute na brzuch codziennie czy np. co 2 dni?? I jak to jest z tą samą serią na pośladki? Czy codzienne ćwiczenia dadzą lepszy efekt? Czy może lepiej na zmianę: w jeden dzień na brzuch, a w drugi na pośladki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
na szczęście się nie powtarza
![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja też wolałabym zgubić sadełko, więc może te ćwiczenia nie będą odpowiednie bo tylko rozbudują moje mięśnie a nie spalą tłuszczyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ja szczerze wątpie w robudowanie muskulatury ud/nóg dzięki tym ćwiczeniom.
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
popieram Suz, żeby rozbudować mięsnie wypadałoby cwiczyć z obciązeniem i to nie małym... Te ćwiczenia przypominają troszeczke fat burning - utrzymanie stałego tempa ćwiczeń sprzyja spalaniu tłuszczyku. Bez obaw drogie Panie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Mięśnie spalają tłuszczyk,więc im jest ich więcej tym lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
a mnie chodzi glownie o rozbudowanie miesnia posladkowego(bo mam nie plaska,ale waska pupe). te cwiczenia wykonyja dziewczyny ktore chca troszke zrzucic,a ja chce "poszerzyc".wiec polecacie serie dluzsze(slyszalam,ze robiac intensywny trening i co nie drugi dzien,ale np,-2-3 dni miesien rozbudowuje sie,bo sie bardzo nameczyl,a pozniej ma duzo czsau na regeneracje i rosnie.czy dobrze mysle?bo mnie nie chodzi o wyszczuplenie pupy,tylko uwydatnienie,a moze znacie jakies cwiczonka ktore mi pomoga?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
ufff
ja zrobilam wczoraj rano legs i bylo calkiem spoko ![]() ![]() ![]() super cwiczonka. i najfajniejsze, ze to jest tylko 8 minut ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja narazie sie dzielnie trzymam mojego planu choc miesnie troche czuje. Ale nie mecze sie przy samych cwiczeniach raczej na drugi dzien
![]() Jak po 2 tygodniach nie bedzie efektow to chyba sobie daruje i znajde cos innego, ale zobaczymy co bedzie za 2 tygodnie ![]() Pozdrawiam i zycze wytrwalosci! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
po 2ch tygodniach może nie być efektów, czasem ciało potrzebuje "trochę" więcej czasu, nie warto więc tak "szybko" się poddawać.
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się dołączam do Twojego pytania. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się, by ćwiczenia bez obciążenia rozbudowały mięsień pośladkowy wielki.
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ćwiczenia na maszynach, bądz przy pomocy wolnych ciężarów
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]()
Właśnie zrobiłam całą serię. Chodziłam na siłownię i fitness ale musze przyznać że to było jedno z moich najgorszych 40 minut w życiu (5 x 8minut) Masakiera. Aż mi niedobrze ale może to rezultat tego, że jestem po chorobie i cały tydzień siedziałam w domu kurując się. Ale ćwiczenia są fajne i myślę, że po 2 tygodniac nie będzie jeszcze efektu ale po miesiącu (2 razy w tyg.) ja po sobie zazwyczaj już widzę różnicę w budowie. Pozdrawiam idę pod prysznic ciepły żeby nie mieć zakwasów
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Edytekk nie ma potrzeby robic tego az tyle, szczerze w to wątpie! Tymbardziej, ze powstał wątek o zawartych w nich błędach.
A zeby nie mieć zakwasów przyda się nie tylko prysznic, ale przede wszystkim rozciągnięcie mięsni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja, moze jestem masochistka ale lubie zakwasy
![]() Czuje wtedy, ze zrobiłam kawał dobrej roboty... szkoda jednak, ze dawno ich nie mialam ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
![]()
ja tez lubie zakwasy bo wiem, ze to dziala ale nie takie, ze nie moge sie ruszac
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Edddytek zwróć po prostu uwagę by mieć proste plecki, by kolana przy wykonywanych ćwiczeniach nie wysuwały się poza linię palców u stóp. Ja dodałabym tu jeszcze lekką rozgrzewkę, tak by rozruszać stawy.
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Mnie się całkiem nieżle cwiczy 8min brzuch. Robie to wtorki i czwartki. W połączeniu z aerobami, hula-hopem, tańcem brzucha i dietą z bezwładnej masy tłuszczu z przodu zaczyna wydobywać się brzuch.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie te ćwiczenia i muszę powiedzieć, że dokładnie takie same robię na moim fitnssie ABT.
![]() Ja będę sobie robić te ćwiczenia w dni, w które nie będę iść na siłownie lub na fitness. Generalnie chodzę 3 razy w tygodniu: w poniedziałki na latino i potem od razu na siłownię, w środy ABT i w weekend znowu na siłownię. A w inne dni będę ćwiczyć w domu. Chciałabym sobie wyrobić fajna figurkę fitnesski, mieć ładnie ukształtowane i umięśnione ciało. Nawet mi przestało zależeć na schudnięciu, bo taki był mój plan, by schudnąć 5 kg (z 57 na 52. Mam 162 wzrostu). Teraz ważę 55 kg, ale i tak już nawet mi nie zależy na samej wadze, ale na tym by mieć ładne mięśnie i kondycję jakiej nigdy nie miałam. ![]() ![]() A właśnie, czy wam też filmik z brzuchem chodzi w przyspieszonym tempie? Bo mi sie może zgrał jakoś dziwnie. Wszytsko idzie dwa razy szybciej, muzyka i głos tego faceta, który brzmi jak chomik. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Shemreolin chyba o ten watek chodzi
![]() a co do głosu chomika to to nie jest normalne, skąd wzielas taką wersję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem... taka mi sie ściągnęła z tamtego linka.
![]() ![]() Dzięki za linka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.