|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
Witajcie!!
hehe - ja dziś mam 101 dzień małżeństwa Mąż mój- ku naszej radości - ZNALAZŁ OBRĄCZKĘ!! )My bijemy podróże poślubne na głowę- aż 4 dni w Swieradowie doległym od naszego domku o ok 60 km ![]() Ps. Jeśli chodzi o dzieciaczki- to nic na siłę Pamiętacie jak to było gdy czekło sie na miłość-gdy się jej panicznie szukało- zawsze się chowała. Może tu też działa ta zasada Buziaki i pozdrawiam!! |
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę że oboje jesteśmy przemęczeni. Z tym urlopem to nie jest takie proste. Mam taką pracę a nie inną. Od 1 do 20-tego muszę być w pracy bo mam kupe roboty i nie ma mnie kto zastąpić. Dopiero po 20-tym mam trochę luzu, czyli teraz. Jak na złość w tym tygodniu szykuje się sporo imprez w restauracji, w której pracuję i bedzie potrzebna każda para rąk do pomocy ![]() ![]() To nie jest tak, że koncentrujemy się tylko na dzidziusiu, zadarza się, że czasem o tym zapomniamy, dopiero @ mi przypomina, że w tym cyklu nic z tego
|
||
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Brawoooooo!!! Bezsenność
Cieszę się ze znalazł![]() Cytat:
Głowa do góry |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za trzymanie kciuków
![]() pewnie że bede zaglądać, nigdzie nie wyjezdzam, pozałatwiam trochę spraw i poleniuchuję sobie w domku
|
|
|
|
#37 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
Tylko pamiętaj - żadnego stresu i biegania, wszystko na spokojnie, żebyś mogła odpocząć
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie wiem czy obędzie sie bez stresów, jutro de zrobić zdjęcia i złożyc wniosek o wydanie nowego dowodu Poza tym troszkę napewno sobię poleniuchuję, musze tez porobić porządki w papierzyskach, troszkę posegregować, w szafach tez przydałoby się jakiś remament zrobić. Oj nie bede się chyba nudziła
|
|
|
|
|
#39 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
Lepiej tak nie rób
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cieszę się bezsenność, że Twój mąż odnalazł obroczkę, mojemu też już kilka razy zdarzyła się też taka historia z obrączką.Wiesz tak się składa, że ja też mieszkam nie daleko Świeradowa, to chyba wygląda na to że mieszkamy gdzieś w pobliżu, a przynajmniej w tym samym regionie Polski Jeśli chodzi o nasze dzieci to jest jedno, mamy synka, ale był on już na ślubie z nami, chrzciliśmy go w tedy. Pozdrawiam
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Nadin! Koleżanko zza miedzy - hehe
Pozdrowienia!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wąteczek się rozwiną. Oby tak dalej
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
/mam nadzieje,że nie zapeszyłam bo teraz coś cichutko się zrobiło
Dziewczyny piszcie coś
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wąteczek nam podupada.. Dziewczynki odezwijcie sie co tam u was? Ja miałam pracowity weekend więc nie ma o czym gadac
Trzeba było ponadrabiac trochę zaniedbane przez ostatnie towarzyskie weekendy prace domowe Więc prałam, prasowłam, sprzątałam Fajnie, nie? Ale tragicznie aż tak do końca to nie było, bo pół soboty spędziliśmy z mężem na łapaniu fotek Pogoda była dość ładna a wieczorem tak bardzooo kolorowo zachodziło słońce, z piekną łuną na niebie, było więc co pstrykać A no i przez brak towarzyskich rozrywek w ten weekend wkońcu się porządnie wyspałam![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
no dziweczyny, rzeczywiscie cos się cisza zrobiła.
Ja teraz mam dużo latania Poszukuje dla nas kuchnii idealnej( dzis ide zamawiać) kolor: ciemna czekolada . Wróciła moja psiapsiółka więc nadrabiamy zaległości imprezując co chwila. dzis wreszczie odbiore moje foty z pleneru. ![]() @joanno- Witaj w naszym wateczku ![]() Pozdrawiam Goraco! Pora zabrać sie do roboty!
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
A u nas lada chwila stuknie "pół roczku". Trzeba bedzie jakoś to uczcić ![]() Na razie siedze sobie na urlopie, leniuchuje w domku, ale jak zwykle w sobote wzięłam się za sprzątanie, wyczyściłam nawet bardzo dokładnie klawiaturę od komputera i 2 duże stojaki na płyty ![]() W niedzielę pospałam jak nigdy, śniadanko było dopiero po 10-tej. Z racji, że była ładna pogoda wybralismy się do Nałęczowa na spacer. Było bardzo dużo ludzi, zero romatyzmu nawet fotek mało porobiliśmy. Dobrze że nio pojechaliśmy ciut dalej do Kazimierza, tam pewnie były tłumy
|
|
|
|
#49 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
ciao
![]() u mnie weekend zakręcony i nawet nie zdążyłam odpocząć: w sobotę umyślało mi sięzrobić porządki, bo pogoda taka super... No i jak mnie nawiedziło, to sprzątałałam tak, dopóki się ciemno nie zrobiło A w niedzielę oboje na wykładach siedzieliśmy cały dzień, potem szybkie zakupy w supermarkecie i tamże obiad pochłonięty. No i po weekendzie Wieczorem dostałam od kumpla informację, że mamy nowego prezydenta... Niestety, ten "stary" przegrał z konkurentem Dziś oczywiście to temat numer 1. Mnie dotyczy z tego względu, że w Urzędzie Miasta pracuję. No nic, zobaczymy co to będzie... Za 10 minut kończę pracę i skoczymy chyba z mężem na jakieś zakupki. Pozdrówki, drogie mężatki
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie pracuję a w soboty jeżdże do Krakowa na uczelnię. Robię studia uzupełniaące z pedagogiki, potem może jakiś doktoracik (taki mam plan).
Obecnie z TŻ staramy się o dzidzię ale coś nam nie wychodzi a u Was jak tam kobitki?
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś smutnawo - popstrykałam się z przyjaciólką (o dość istotne sprawy) no i lezy mi to kamieniem na sercu i przykro mi i żle.. Może jutro będzie lepiej...
Pozdrawiam młode żonki! |
|
|
|
#52 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Niedługo będzie 3 miesiące jak jestem mężatką Za 3 tygodnie wylatujemy do USA do rodziców Pewnie zostaniemy tam kilka misięcy a po powrocie rozpoczynamy starania o maleńkiego członka rodziny Oj.... już nie mogę się doczekać kiedy nadejdzie ten wspaniały dzień i pojawi się nasze maleństwo![]() Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe małżonki
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
ewelins witaj wśród szczęśliwych zamężnych
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Mija dziś miesiąc i 18 dni jak jestem po ślubie. Moje Szczęście z teściem kąńczą już kuchnie więc na święta bedę miał już swoje mieszkania a w przyszłym roku nawet odzielne wejście. Nawet nie wiedziałam że to przyniesie mi taką radość tylko na kanapy brakło nam pieniędzy ale powolutku nie na siłe
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że jesteście szczęśliwi ![]() a u nas jutro mija poł roczku |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Dziś mija 3 miesiace jak jesteśmy małżeństwem!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

Wypoczywaj i zaglądaj do nas

z obrączką.