|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::..Kolorówka (Pupa, Chanel), lakiery, pielęgnacja (biust, stopy), depilacja.
jak możesz to zajrzyj do mnie może coś Cie zainteresuje
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Kolorówka (Pupa, Chanel), lakiery, pielęgnacja (biust, stopy), depilacja.
anetak, a co byś chciała ode mnie? wtedy łatwiej mi będzie się rozglądnać u Ciebie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że masz prawie samą kolorówkę -a nie chciałabym wymieniać cieni na kolejne cienie
![]() Czy masz może coś poza wątkiem? Cos z pielęgnacji na przykład?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Mikrodermabrazja to nie dla mnie
![]() Nie szukam czegoś konkretnego - co mi wpadnie w oko ![]() Ale z pielęgnacji, to na pewno mogłabym się zaopatrzyć w sole / płyny / olejki do kąpieli, jakieś odzywki do włosów bez spłukiwania.. Hmm, na pewno nie szukam ani kremów ani balsamów - tego mam trochę. Jak masz coś fajnego, to pisz, może się dogadamy
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() intersowałyby mnie te pozycje ![]() 8) Essence, 30sek lakier nabłyszczający - chroni paznokcie przed uszkodzeniem, zawiera wapn. zużycie widac na zdjęciu. Kupiony w tym roku, czas przechowywania to 3 lata 20) Nivea mleczko nawilżające do skóry suchej - może być jako gratisik a jeśli chodzi o cienie, to szukam turkusowego lub oliwkowozielonego, najlepiej sypkiego ![]()
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Mary, a nie dobrałabyś jeszcze czegoś?
Mnie u Ciebie interesuje np. Tilia, tonik kojąco-łagodzący, kuracja przeciwzmarszczkowa, z wyciągiem z malwy ilość: 100%, nieużywany, 200 ml data ważności: 02.2009 I pewnie coś jeszcze bym znalazła, więc może jednak na coś się jeszcze skusisz? Bo cieni turkusowych ani zielonych niestety nie mam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy, to napisz mi, co konkretnie chcesz, a ja postaram sie cos dobrac
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
17) Miss Sporty lakier szybkoschnący, zostało ok 90%
też by mnie interesowało ![]() choć przyznam szczerze, że wolę pielęgnację
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz do kompletu mogłabym chcieć Tilia, mleczko przeciwzmarszczkowe
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma najmniejszego problemu
![]() czyli Ty komplet Tilia, a ja Nivea i któryś lakier, tak? ![]() no to zamiast Miss Sporty wolalabym jednak Maybelline czerwony, dobrze? Może tak być?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, to może tak: Essence bezbarwny, Maybelline czerwony i Nivea, a dla Ciebie obie Tilie
![]() tak może być, czy coś jeszcze pokombinujemy?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Mary, jak dla mnie może być
Poproszę wobec tego o PW z adresem, a ja od razu zaznaczam, że tych rzeczy już nie mam ![]() Z tym, że wysyłać będę dopiero po weekendzie - mam nadzieję, że to nie problem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.