|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
kilka nowych
1 & 2 - nauczyłam się robić łańcuszek... [wisorek oczywiście jest kupny dawno temu, ja takich jeszcze nie umiem robić ]3 najbardziej porypane koraliki, jakie w życiu widziałam ![]() 4 z lekka mrrrokiem zalatuje, ale robiony do czarno czerwonej mrrrocznej również sukienki, więc to chyba nie tak źle ![]() 5 & 6 szkoda, że na fotkach nie widać, jaki ten niebieski jes pięky...
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Darklingowe błyskotki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1168519266
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
7 - wizja dopadła mnie o 1 w nocy
![]() 8 - na druciku pamięciowym z czerwonymi kiełkami lajtowa wersja pieszczochy [toto żółte to kościane]9 - komplecik dla kumpeli. nie mają zapięć, bo jeszcze nie przyszły srebrne - kumpela jest uczulona, więc musiałam zamówić takie, które nie uczulają.. czas powstania - 2 filmy ![]() 10 - powstały na zamówienie dla koleżanki, której bardzo podobał się 'indyjski róż' 11 & 12 - dla koniczynkowej koleżanki
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
13 - i taki komplecik z crackle czerwonych i plaskatych cosiów. niestety aparat nie zauważył, że plaskate cosie są w żywym bordowym kolorze w smugi. cóż, musicie uwierzyć mi na słowo
![]() zapraszam do komentowania
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2007-01-11 o 13:53 Powód: zapomniałam wzucić fotkę :) |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się najbardziej podobają:
Pierwszy rzut: ostatni komplet, Drugi rzut: brasoletka, drugie zdjęcie
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Z ostatnich 10!!!!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Te niebiesiutkie są prześliczne!!!
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
to teraz będzie Dark przywatnie, ta biżuteria robiona tylo dla mnie:
3. moons&stars - mój facet najbardziej zagiął nie tym, że w drobnicy na górze dopatrzył się mojej wizji gwiazdek ![]() 1. & 2. księżyc, kły i czarne crackle, czyli to, co wilczki lubią najbardziej... 4. eclipse, czyli czarny i błękitny marabut i duuuuużo drucika ![]() rzekłąm ja, czyli zdeklarowany wilkołak =]
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2007-02-04 o 01:16 Powód: fotki dodały sie inaczej, niż zrobiłam opisy... |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się pióra najbardziej podobają
![]() Ty mroczna Ty
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
poniewąz i tak prawie nikt tu nie zagląda, to będę sobie wrzucac do oporu, a co
![]() 1 - metrowiec mój osobisty [do rozmontowania bo już mi sie nie podoba] 2 - kolczyki lampworkowo-celtyckie. ostatnio non stop je nosze paski dookoła folii są czerwone, ale chyba mój aparat nie zauważył... :d3 - gypsy purple, do bluzki w podobnym klimacie, dla mnie [wiem wiem, takie są chyba ostatnio trendy i jezzy i co tam jeszcze.. ale mi sie podoba :d]4 - broszki kwiatkowe dla mamy na zamówienie ![]() 5 - paskudne kolczyki dla paskudnej kolezanki ![]() 6 - indiańskie klimaty, czyli moje pierwsze wyplatanki na druciku - strasznie je lubię
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2007-02-17 o 00:00 Powód: dodałam opisy |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
7 - 'pamięciówki', wszystkie na zamówienie, tylko przy trzeciej kolezanka zoastawiła mi troche pola do popisu
8 - lapis lazuli, czyli wykorzystujemy resztki 9 - celtycko-opalowo-srebrne 10 - kolia na zamowienie
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Kolia bardzo ładna. Ile musiałaś się nadłubać...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Tońka, popieram
Darkling, a ty chyba w moich myślach czytasz. Kilka dni temu zaczęłam robić takiego koralikowego kwiatka, bo strasznie mi się to spodobało, ale odpuściłam - brak cierpliwości
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Szaja, kwiatki mi poszły szybko - jakieś pół filmu jeden
[zwykle taką nieangażującą umysłowo biżu robię przy filmach]Tońka - kolii takich nakręciłam już 3. potem przez 5 dni nie tykałam korali bo miałam wygniecioną dziurę ksiuku od loopików na tak krotkich fragmentach ![]() spodobały mi sie i teraz sie biora za jeszcze bardziej skomplikowane ![]() dziekować z komentarze dziewczyny, ja sie czuje zawsze niedokomentowana
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Niedokomentowana... Ładne określenie, pożyczę je sobie iedyś
A ter porypane koraliki z 31 postu gdzieś widziałam, ale nie miałam na nie kasy
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Metrowiec, paskudne kolczyki
i kolia - świetne.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie opisałaś wszystko, żeby tak wszyscy to robili ...
Najbardziej dla mnie: opalowe-celtyckie i ostatnia kolia |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Metrowiec (tylko troche zdjecie ciemne) i te broszki dla mamy swietne!
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3720036]Niedokomentowana... Ładne określenie, pożyczę je sobie iedyś
A ter porypane koraliki z 31 postu gdzieś widziałam, ale nie miałam na nie kasy [/quote]Szaja, ja kupiłam kilka kolorów, ale ten komplecik już dawno rozontowałam i czekają na metrowcxa ![]() dziekwać wszystkim za komenty niestety robiłam co mogłam nad fotkami - aparat robi kiepskie marko i nie nie poradze, i tak na głowie stawałam, zby były w miare jasne :/
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
jeśli byłyby krwistoczerwony lub czarny, to dałabym się za niego zabić http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1171666543
A to też boskie... http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1167400367 chociaż do Ciebie bardziej pasuje szatańskie , w każdym razie po królewsku
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kolii takich zrobilam już kilka - dla siebie czarno-czerwoną zabiorę się do focenia niedługo, to pokażęa ten komlecik był dla kolezanki, ja raczej nie noszę takich... rozdyndanych ![]() dziekować ślicznie
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
ja choruję na taką gotycką kolię.. kiedyś kupiłam sobie w bijou brigitte, ale zgubiłam w podróży (miesiąc ryku i żałoby)... Jak się wprawię, to zrekonstruuję
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
No twoje kły sa swietne, duuuuzo lepsze od moich
bardzo podobaja mi sie tez te 20metrowe kolczyki i jestem strasznie ciekawa jak wygladaja na uszach...moze jakies male zdjecie ale chyba najbardziej to mnie zauroczyly lapis lazuli, celtycko-opalowo?-srebrne i ta kolia, cudenka!
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() trochu nowych 1. wspomniana wsześniej kolia i kolczyki do kompletu - moje moje moje nie oddam ![]() 2. zachorowałam na te lampworki - też moje moje moje ![]() 3. bursztynowe serduszka - zrobiłam bo mój TŻ mówił, że ładnie bym wyglądała w czymś pod kolor oczu. no to zrobilam też oje, a co ![]() 4. duuużo lampworków, to już nie moje 5. jeszcze więcej lampworków! zawijasek na dole miał być zupełnie inny, ale okazałams ie zbyt upośledzona, wiec wyszedl taki prościutki6. ciecierpie efektu Aurory, neicierpie szlifowanych kulek.. ale kumpela męczyla, więc... ble
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Te piąte, zawijaskowe są bardzo ładne
Nie wspominając o kolii - paluchy pewnie do dzisiaj Cię bolą A co tych zawijasków - czym je robiłaś? I czy drucik owijasz palcami, czy na jakimś tajemniczym sprzęcie?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekowaćpo kolii w ogóle paluszki nie bolały - opracowałam technike oszczędzającą palce [ale za to mam takie śmiszne wgłębiebie w paznokciu ]a zawijaski na szczypcach okrągłych najzwyklejszych
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
W takim razie podziwiam - mnie cholera bierze, jak próbuje na szczypcach zawijać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

]

jestem również

i kolia - świetne.