|  2006-11-24, 10:37 | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Dot.: moje szydełko

Bardzo ładne ozdoby i taka mnogość gwiazdek. Ciekawy wzór środkowego aniołka.   | 
|     |   | 
|  2006-11-27, 00:00 | #32 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

lukreti, jak zrobiłaś tę choinkę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1164304183 ? (jestem bardzo początkująca   ) | 
|     |   | 
|  2006-11-27, 08:37 | #33 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Sliczne    | 
|     |   | 
|  2006-11-27, 09:45 | #34 | 
| Wtajemniczenie | 

Tu masz schemacik.Choineczka bardzo łatwa w wykonaniu praktycznie same słupki i pólsłupki no i dookoła pikotki.Myślę,że nie powinnaś mieć problemów z jej wykonaniem.Trzymam kciuki   | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 15:14 | #35 | 
| Wtajemniczenie | 

Zaniedbałam trochę swój wątek,ale teraz nadrabiam  zaległości   Na sam początek ozdoby choinkowe-anioły:aniołek: Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-03-21 o 18:39 Powód: podpis | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 15:28 | #37 | 
| Wtajemniczenie | 

Przejrzałam cały wątek i wszystko mi się bardzo podoba   , a schemacik na motylka już wydrukowałam i spróbuję zrobić  , fajniutki jest. | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 15:29 | #38 | 
| Wtajemniczenie | 

Butelka,do,której inspiracją były przepiękne butelki damurka

Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-03-21 o 17:55 Powód: podpis | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 20:34 | #40 | 
| Zakorzenienie | 

Piekna    
				__________________ ZAPRASZAM!!! Kilka moich prac Papierowe szaleństwa sagap Galeria niewędraś - Dzieckiem być PREFERENCJE | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 20:48 | #41 | 
| Wtajemniczenie | 

Jeszcze koszyczek,kury,no i ta filiżanka z ''powalającą na nogi''cytrynką     Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-03-21 o 18:01 Powód: podpis | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 23:00 | #42 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
   Wspaniały koszyczek.   | |
|     |   | 
|  2007-01-07, 09:55 | #43 | 
| Wtajemniczenie | 

Dzięki ,dzięki damurku   A co do tej cytryny to pierwszą ofiarą,którą powaliła na nogi była sagap  Sagap mam nadzieję,że to była tylko chwilowa słabość i już mocno stąpasz po ziemi     Wklejam teraz bieżnik,który już tam gdzieś pokazywałam.Nowością są tylko te małe serwetki pod filiżanki. Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-03-21 o 18:09 Powód: podpis | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 09:59 | #44 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Bardzo oryginalna filiżanka  Gratuluję pomysłu i wykonania  Czy byłoby możliwe otrzymanie schematu tej pracy? | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 10:37 | #45 | 
| Wtajemniczenie | 

A dziękuję,dziękuję .Wprawdzie pomysł nie mój,ale zawsze to przyjemnie usłyszeć coś miłego   Przesyłam link.Są tam naprawdę super rzeczy nie tylko ta filiżanka,ale i inne super robótki i to ze schematami.Miłego szydełkowania   http://forum.knitting-info.ru/index....wtopic=859&=80 strona 9 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-07, 13:01 | #46 | 
| Zakorzenienie | 

Tak Lukreti juz jakos doszlam do siebie, dziekuje   Ta cytynke to koniecznie musze zrobic, albo pomarancze  Bardzo ladny bieznik i serwetki  Zdolniacha z Ciebie   I kto to mi mowi ze ja mam wprawe, ja za bieznik nawet bym sie nie zabrala, boje sie takich malych szydelek       
				__________________ ZAPRASZAM!!! Kilka moich prac Papierowe szaleństwa sagap Galeria niewędraś - Dzieckiem być PREFERENCJE | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 18:31 | #47 | 
| Zakorzenienie | 

Ale piekna dłubanina - widze, ze nasza galeria coraz większa, to miło   wiecej inspiracji i checi do dziargania  całuski | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 18:59 | #48 | 
| Wtajemniczenie | 

Dziewczyny kochane ja sie dopiero rozkręcam  Dostęp do komputera i internetu mam dopiero od kwietnia i jak trafiłam na wizaż a konkretnie na ten wątek tak z miejsca oszalałam na punkcie szydełka.I od tej pory moja miłośc ciągle trwa  A co mnie bardzo cieszy z kazdą nową robótką nabieram coraz większej wprawy.Chociaż przyznaje z bólem,że czapki nie chcą mi wychodzić   | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 20:05 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

lukreti pomocy - mam problem z usztywnieneim koszyczka - jak to zrobić, ługa jest za słaba, a cukier zrobił mi biały nalot na ciemno różowym koszyczku...       | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 21:00 | #50 | 
| Wtajemniczenie | 

Już tłumaczę. Robię krochmal z mąki ziemniaczanej taki dość gęsty,aby lepiej usztywnił robótkę. przepis na krochmal Zagotowuję wodę -tak na oko pół litra) można mniej lub więcej ,a potem dolewam do niej mąkę ziemniaczaną(2 łyżki)rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody.To wszystko mieszam aż zacznie gęstnieć.I już gotowe potem tylko nakładam robótkę na jakąś formę i na kaloryfer.Efekt murowany   Powodzenia myślę ,że zbyt nie zamotałam   | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 21:35 | #51 | 
| Zakorzenienie | 

dzieki,   gdzies czytałam, ze roztwór cukru tez jest dobry  jutro spróbuje tego krochamlu | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 22:53 | #52 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Bewix można spróbować w łudze, ale nie rozcieńczać jej. Ja swoje robótki tak krochmalę, korzystam też z krochmalu w aerozolu.  Przepraszam, że się wcięłam - soryyyyy 
				__________________ moje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427085 moje część pierwsza papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17709362 blog  | |
|     |   | 
|  2007-01-07, 23:05 | #53 | 
| Wtajemniczenie | 

Świetna filiżanka a ta cytrynka   , w pierwszym momencie pomyślałam, że to prawdziwą tak dla ozdoby przyczepiłaś a jak zobaczyłam, że szydełkowa to mi oczy wyszły-super   | 
|     |   | 
|  2007-01-07, 23:30 | #54 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  , koszyk oklapły i nieładny, ale zrobiłam drugi i dałam jeszcze raz do roztworu cukru - czekam do rana, jutro sie odezwe.... dzieki   | |
|     |   | 
|  2007-01-08, 00:05 | #55 | 
| Rozeznanie | 

Lukreti ale wysyp dziel...   Wszystko sliczne, a ta cytrynka jest naprawde miazdzaca   
				__________________ She can kill with a smile  She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me  Zapraszam na bloga  | 
|     |   | 
|  2007-01-08, 07:58 | #56 | 
| Wtajemniczenie | 

Hmm...kolejna ofiara cytrynki!!! mamuta myślę,że twoje oczy już wróciły(gdziekolwiek były)  bo w przeciwnym razie kto nam będzie pokazywał kolejne swoje dzieła   | 
|     |   | 
|  2007-01-08, 22:58 | #57 | 
| Zakorzenienie | 

Oj ta cytrynka   i cos Ty Lukreti narobila????? Nogi, oczy, echhh   
|     |   | 
|  2007-01-14, 10:22 | #58 | 
| Wtajemniczenie | 

Oto skończona szklaneczka obszydełkowana według wzoru damurka.Służy mi jako pojemnik na kosmetyki. Chwilowo przeżywam kryzys weny twórczej a wszystko to: przez okropnego wirusa,który zaatakował mnie i moją rodzinę     Teraz mam szpital w domu i gonię resztkami sił:  ,ale jak tylko wszystko minie zabieram się do roboty   Edytowane przez lukreti Czas edycji: 2007-03-21 o 18:16 Powód: podpis | 
|     |   | 
|  2007-01-14, 11:06 | #59 | 
| Zakorzenienie | 

Sliczna   I wracaj szybko do zdrowia   
|     |   | 
|  2007-01-14, 11:29 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

Lukreti piękna robótka      Zdrowiej szybciutko   
				__________________ moje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427085 moje część pierwsza papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17709362 blog  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.