![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza wspólna przyszłość???
chyba jak się z kimś planuje życie, to byle sprzeczka nie może tego zepsuć, prawda?
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Zaczne może znów od podziękowań,dzięki za trzymanie kciuków.
![]() ![]() ![]() Nie jest jeszcze wszystko wporządku niestety ![]() Cytat:
Nie pojechałam do niego,możecie mnie schłostać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że jest dobrze.... ale na dobrej drodze moim zdaniem...
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
pewnie masz rację. potrzebuje spokoju i nie chce się z Tobą widzieć, więc warto to uszanować jego zdanie. chociaż ja i tak bym nie wytrzymała. dla mnie ważniejsze byłoby odzyskanie go. podziwiam, że potrafisz wytrzymać.
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Atko, ale pomyśl, że to wspaniała lekcja cirpliwości na przyszłość
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
No tak,w sumie masz racje.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Zadecydowałam jutro jade do niego,ja nie moge dłuzej czekać i już tak tego znosić.Musze się z nim zobaczyć i wyjaśnić tą sprawe. Prosze was o trzymanie kciuków. Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2006-11-29 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Miałam dzisiaj jechać do niego.Wczoraj mu napisałam,że przyjeżdzam,mnawet chciałam mu coś kupić na przeprosiny,ale zadzwonił do mnie że mam nie przyjeżdzać,bo go nie będzie o tej godzinie w domu.Pewnie,to specjalnie mówi,dzwonił dwa razy z tym samym tekstem.Pytałam się,a gdzie będziesz,on odpowiedział,że nie musze zewszystkiego się tobie tłumaczyć.Już mi się odechciało jechac,nie zależy mu już na mnie i chyba mnie już nie kocha.Tak się nie zachowuje człowiek zakochany.Postawiłam już krzyżyk na naszym związku,napisałam mu,że jesli uważa że to koniec,niech napisze-powie i niech przyjedzie po swoje rzeczy.Właśnie dzisiaj je spakowałam.Nie mam już sił walczyć o ten związek.
![]() Jestem załamana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
nie rób takich drastycznych kroków ,bo pozniej bedziesz zalowac.Jestes niecierpliwa chcesz postawic na swoim,on prowadzi jakas gierke(oby) Wiesz co najlepiej robic w takiej sytuacji?NIC.To trudne wiem,ale nic nie rob.Czekaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Bess,ja już podjełam decyzje.Napisałam mu,że jeśli uważa że to koniec,niech napisze i przyjedzie po swoje rzeczy.Wczoraj rozmawiając z nim,był bardzo zły i mnie zresztą przedrzeźnił,jak się spytał czy ma mi faxem przesłać,to że nie bedzie go o tej godzinie w domu-po 14.Taaaa,nie wiem za kogo on mnie ma,ale on napewno jest w domu po śpi po nocce.No chyba,ze znalazł sobie już inną panne :/ Jego rzeczy spakowałam,wraz z pierścionkiem zaręczynowym.Nie wiem,czy będe żałować,skoro ewidentnie mu na mnie juz nie zależy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z bess.Nie rób nic.Nie pisz,nie dzwoń,czekaj.Jak mu nie zależy to i tak Cię zostawi,a to tylko pretekst,by nie mówić Ci tego w oczy
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Napisałam to wszystko w dobrej wierze, naprawdę życzę Ci by wszystko skończyło się dla Was pomyślnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
no tak Atka ale naprawde o to Ci chodzilo?Chyba nie.Pewnie spodziewasz sie ze on przyjedzie,przeprosi Cie itd.A co jesli tak nie zrobi????
Moja kolezanka tez miala podobna sytuacje tyle ze jej TZ poznal wtedy jakas panne,jej oczywisice wmawial ze ta przerwa jest przez to ze ma dosyc jej gderania.Ale pozniej i tak wrocil(widac tamta go nie chciala ![]() ps moze ten Twoj jak zaznal teraz wolnosci to w głowie mu sie przewróciło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Oboje jestescie uparciuchy ale to Ty troszke - duzo namieszalas a teraz zbytniot ponosza cie emocje - wybierasz sie do niego jka sojka za morze - jedz nie informuj go o tym - potrzebujesz pogadac? to sie nie zastanwiaj nie gadaj o tym zrob to.
Im bardziej bedzie ty stawiala sprawe na ostrzu noza, stawiala krzyzyki na zwiazku to pogorszych - pamietaj jestescie ze soba dlugo i po takim czasie to nie sa wiosenne burze zakochanych co i tak lataja na skrzydlach motyli ze zaraz przechodzi - Teraz radze ci ostroznie i rozwaznie. bo to jzu taki czase ze jak przedobrzysz to sie rozstaniecie definitywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie wogóle glupotą jest rozstawać się przez glupią kłótnie,no ale zmuszać nie będe go do miłości.Juz sama nie wiem co mysleć.Wiesz nie zdziwiłabym się,gdyby tak było,że poczul wolność.... :/ hecate,to prawda oboje jesteśmy uparci.Ja naprawde zrozumialam swój błąd,pisalam mu o tym wielekrotnie,ale do niego to nie dociera.Dobrze pojade do niego,ale co on może przekaże braciom,że np jak przyjade,to mogą mi wmówić,ze go nie ma w domu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
no niezle:/Przygotuj sie moze na wiekszy zonk jak pojedziesz bez uprzedzenia.Dziwnie sie facet zachowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Atko nie chciałam sprawić Ci przykrości,ale tak ja to widzę.Przeczekaj.To trudne,wierz mi,że wiem.Idź do kina,teatru,kup sobie coś ładnego.Zajmij się czymś
![]()
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
pisalas mu, on ci pisal... tutaj dla mnie jest problem. dorosli ludzie nie pisza smsow. oni ze soba rozmawiaja. jesli nie jestescie dorosli, to o wspolnej przyszlosci nie co rozmyslac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem Waszego zachowania. tego, że o problemie nie mozna porozmawaić. tego, że on woli uciec niz załatwić sprawę i tego, że Ty od razu się unosisz dumą i pakujesz jego rzeczy. zachowujecie się trochę dziecinnie, a przecież jesteście dorośli. a Ty juz go prawie nienawidzisz, on Cię olewa..przez jedną głupia kłótnię. naprawde mnie to dziwi.
jeżeli on nie chce rozmawiać, to napisz mu list/mail gdzie opiszesz wszystko co czujesz i jak czujesz. jak on nie zrobi żadnego kroku..to wtedy dopiero zacznij myśleć nad zdejmowaniem pierścionka i pakowaniem manatków.
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
a podobno jestescie dorosli
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
A mnie się wydaje, że niepotrzebnie pisałaś do niego tyle razy. Wiem, że to trudne, zwłaszcza jeśli ktoś odbiera nasze wypowiedzi nie do końca zgodnie z naszymi intencjami, chcemy to wtedy wyjaśnić na siłę, ale w tym przypadku...może lepiej było milczeć i czekać na jego reakcje. Teraz wodzi Cię za nos (tak to dla mnie wygląda), zachowuje bynajmniej dziwnie (samo grożenie, że jak przyjedziesz będziesz stać na klatce). Oboje namieszaliście, ale może spuść z tonu, bo jeśli stracisz szacunek do samej siebie będzie Ci z tym jeszcze gorzej niż bez Twojego TZ-a.
Życzę powodzenia i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chciałabym wiedzieć,jeśli miałaby to być najgorsza prawda.Pytałam,ale cisza... ;/ Cytat:
![]() Cytat:
Uparty osiołek ![]() Cytat:
![]() Chyba tak powinnam zrobić,zamilknąć,aż on ochlonie.Może tym pisaniem go podsycałam do kłótni,a ja chce/chcialam dobrze. Mam teraz lepszy chumor,coś zrobiłam i ktoś mnie podniósł na duchu,że będzie dobrze,że ta kłotnie nie wpłyną na nasze relacje i że wkrótce napewno się pogodzimy i spotkamy. ![]() Zobaczymy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
nie mysle tak; po prostu zadziwia mnie, ze najprostszych spraw nie umiecie zalatwic
fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
A może napisz lub powiedz Mu że Ty już powiedziałaś swoje i teraz decyzja należy do Niego. I później spokojnie poczekaj na to, co zrobi. Wiem, że to nie jest takie łatwe, ale jeśli On chce wszystko przemyśleć to chyba takie wyjście powinno Mu odpowiadać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Atko mam pytanko, czy to jest wasza pierwsza kłótnia po której tak długo niemożecie dojść do porozumienia? Jeżeli nie to które z Was pierwsze wyciągnęło ręke? Moim zdaniem żeby którakolwiek z wizażanek mogła się obiektywnie wypowiedzieć to powinnaś opisać wasz związek. Dla mnie to że powiedziałaś że chciałabyś wyjechać to nie powód do kłótni, według mnie gdy padły takie słowa z Twoich ust Twój TZ powinien zastanowić się nad tym i porozmawiać z Tobą. Najwidoczniej czegoś Ci brakuje w życiu i w związku że przychodzą Ci do głowy takie pomysły. A on jeżeli Cię kocha to powinien postarać się żeby to zmienić.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, mogłaś do niego jechac jednak bez uprzedzenie. Podejrzewam ze by to docenil. Nie dziwie sie ze mowil ze masz nie przyjezdzac itd, to facet, uniesie sie duma. Gdyby zobaczyl Ciebie niespodziewanie ze smutkiem na twarzy mysle ze to mogloby jakos dac mu do myslenia.
I faktycznie, troche reagujesz zbyt nerwowo. Pakowanie rzeczy itd. Nie poddawaj sie Dziewczyno! ![]() Zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Atka nie pozwól żeby jeden taki incydent (dla mnie jest to pikusiowy problem w porównaniu z problemami które tak naprawde życie może przynieść) miał zburzyc Waszą miłośc na która pracowaliście tyle ładnych lat.Nie powinnaś tak emocjonalnie podchodzic do Jego reakcji (pakowac jego rzeczy, ściągać pierścionek) .On po prostu został zaskoczony Twoja wieścią, nie liczył na taką propozycje jaką mu złożyłaś (twój samodzielny wyjazd) i poczuł się bardzo żle może nawet odrzucony. Czytałam wiele inych Twoich wątków i wiem że Twoja bliskość jest mu bardzo potrzebna. Uderzyłas w Jego powiedzmy słaby punkt i to Go boli... Sama przyznajesz że Ty zamieszałas więc atka to Ty powinnas teraz wszystko odkręcić. ![]() ![]() Nie obawiaj się, że juz Cie nie kocha, przeciez tego uczucia nie da sie pozbawic ot tak w kilka dni.Partner ma do Ciebie żal, czasem może mu sie cos głupiego powiedzieć, ale nie odbieraj tego jako koniec wszystkiego co jest między Wami. Myśl pozytywnie ![]() Trzymam kciuki i wierze, że to tylko chwilowe nieporozumienie.A za niecałe dwa lata (wiem kiedy planujecie ![]() ![]() Głowa do góry, przemyśl sobie wszystko na spokojnie ![]() Życze powodzenia ( i tak wiem ze wszystko bedzie w porządku, długoletnie związki nie rozpadają sie z byle powodu ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2006-12-01 o 19:49 Powód: powariowały mi czcionki ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Marta co Ci sie stało w literki???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.