|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ~~parasole~~ !!
podobno w zarze są takie malutkie mniejsze od tych z h&m ale za 49.90
ma moze ktos taki???/ bo niebardzo wiem jak z jakością i raczej nie mam ochoty wydawac 50zl (dwa razy więcej niz w hm) po to by mi się za chwilę rozwalił
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
W H&M jest w kokardki za 24,90 chyba się skusze na ten parasol ;p
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o parasole, to polecam te duże w formie "laski", nie polecam natomiast tych składanych do miniaturowych rozmiarów - mieszczących się w torebce, prawda jest taka, że przy większym wietrze wiatr wywija je na drugą stronę..
Miałam 2 parasole z rossmana i tak własnie skończyły, ale czego spodziewać się po parasolce za 13 złotych ![]() Teraz mam duży, tęczowy, taki który nawet duży wiatr wytrzymuje i jestem nim zachwycona
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Z tymi małymi parasolkami to niestety prawda
ja swoją parę dni temu połamałam na wietrze, bo straciłam cierpliwość Teraz poszukuję parasola-laski, tylko jestem chyba zbyt wybredna, bo na nic nie mogę się zdecydować
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ja mój ulubiony zakupiłam tamtej jesieni (hmmm...a może to było wiosną?) w Cubusie za niecałe 30zł i byłam z niego zadowolona do tej pory. Teraz, żeby go złożyć, muszę wkładać palce między te druty bo inaczej nic z tego! Oprócz tego, potrafi sam się złożyć w trakcie deszczu
![]() Dzisiaj wybrałam się do miasta z innym i oczywiście powyłaziły mi z niego druty i wyrzuciłam ![]() Także muszę poszukać innego, ale musi być składany, bo po prostu niewygodnie byłoby mi chodzić z takim dużym... A co do tych H&Mowych, moja koleżanka miała i wytrzymał niecały miesiąc, później rączka zaczęła się zacinać, a w końcu złamał się na wietrze... |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
te z chmurkami były ostatnio w sklepie<reklama>
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- taki czerwony parasol znajduje się tutaj <reklama> Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2013-10-24 o 12:57 Powód: Nieopłacona reklama. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

ma moze ktos taki???/ bo niebardzo wiem jak z jakością i raczej nie mam ochoty wydawac 50zl (dwa razy więcej niz w hm) po to by mi się za chwilę rozwalił