|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kwasy owocowe, cienie Dior, Bourjois, Revlon, IB
znajdziesz cos u mnie za odżywka bez spłókiwania Proste i Gładkie Pantene i pianka dwudniowa objętność Wellaflex , Rochas Absolu Intense EDP 50 ml
odp u mnie
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Moniu jestem chętna jeszcze na odżywkę Proste i Gładkie Pantene. A Iceberg to jaki zapach? świeży czy ciężki? nie mogę znaleźć opisu
myslałam nad cieniami Bourjois, ale raczej nie skorzystam, bo przy moich oczach brązy giną. Pozdr
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Iceberga określiłabym na klasyczny z nutką świeżości. Na allegro widziałam chyba jego opis
![]() Czy mogłabym za tą odżywkę wybrać sobie próbki? ewentualnie jakie i ile? Podobają mi się: AA Winter Delice Guerlain, Chopard Wish, Lolita Lempicka (edp czy edt?), Magie Noire Lancome, Euphoria. |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Moniu próbka Euphorii właśnie leci do allie, z pozostałych możesz wybierać
Lempicką mam edp i edt, myślisz że 3 sztuki będą w sam raz?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że będą ok
Wybieram zatem AA Winter Delice Guerlain, Chopard Wish, Lolita Lempicka edp za odżywkę ![]() Czy chcesz Iceberga (inna wizażanka również jest do niego w kolejce )? Znalazłam opis: "rok skomponowania: 1997 typ zapachu: kwiatowo - orientalny ICEBERG UNIVERSE jest nowoczesną,zmysłową kompozycją,utrzymaną w stylu futurystycznego orientu,z aromatyczną,kwiatową duszą zapach jest świeżym,delikatnie wytrawnym melanżem szczypty orientalnych korzeni,drzew i kwiatowych akordów kobiecy,lekki,optymistycz ny i seksi" |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym wymienić na inny zapach
Najchętniej na jakąś inną miniaturkę ![]() Na olejek Haushka pewnie nie bardzo będziesz chciała? |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- krem do rąk AquaVibes Oriflame- użyłam ze 3 razy i przestał mi się podobać zapach ![]() -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 40% - próbka Crystal Aura - granatowa kredka MissSporty (16-ocean)- 4,5 cm - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy Odlewki / odsypki: - połowa Dermacolu 215, ważny do10.2009 - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 39 (ostry róz, turkus, złoto) - sypki RubyRose (ufo) jasna opalizująca perła Na życzenie wkleję fotki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, z Twoich kosmetyków tylko cienie mnie interesują ale musiałabym zobaczyć zdjęcia.
Kwasy chce jeszcze Maggie więc jeśli z nią wymiana nie dojdzie do skutku to dam znać Tobie ![]() pozdrawiam Monika |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
całe, czy te odsypki też?
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Interesują mnie u Ciebie:
* Cień Revlon 12h kolor 03 Pink Opal (bardzo jasny róż) - zużycie ok. 10% * Cień sypki IB nr 24 jasny beż - użyty kilka razy Co Ty na to? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również napisałam w Twoim wątku
Mnie interesuje Bobbi Brown Shimmer Wash Eyeshadow Black Plum - fioletowo-brązowy cien do powiek ze złotymi drobinkami, dobry do "smoky eyes" i generalnie bardziej dramatycznego makijażu; po środku widać zagłębienie od używania, ale zostało jeszcze 85-90% z 2.6g |
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Wiem... po prostu postanowiłam odpowiedzieć tutaj
No więc jaką wymianę byś ewentualnie widziała? Ja bym się z chęcią wymieniła na te dwa jasne cienie.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,bardzo mi zależy na kremie physiogel. Znalazłabyś może coś u mnie za niego?
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wolisz? Czy mogę sobie ewentualnie od Ciebie coś małego dobrać? Czy masz coś jeszcze poza wątkiem?Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ew. miałabym jeszcze trochę innych próbek m.in.: Vichy: Nutrilogie 1 i 2, Capital Soleil 60 x 3,Biomaris: krem i emulsja, krem spf 10, 18, 25, maska z kolagenowa z algami, mleczko oczyszczające, krem tonujący na dzień jasny, LRP: Redermic x 2 Ew. mogę odstąpić ci trochę kremu na naczynka do cery mieszanej daxa, albo kremu nawilżającego do cery wrażliwej olay lub tego podkładu avonowskiego z mojego wątku - w takie małe sephorowe próbkowe pudełeczko. Znalazłam też nieużywaną próbkę Ultra Color Rich Lipstick Avon w kolorze Cappuchino - wygląda mi na taki beżowawy, zgaszony róż I to by było na tyle z moich małych rzeczy
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
O taka maska http://www.biomaris.com.pl/show.php?pid=13
Tam są też opisy innych kosmetyków biomarisu, więc może Ci coś w oko wpadnie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
BB poleci jutro do Ciebie, ja również poszukam czegoś, co mogę dorzucić
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam jeszcze raz opis i raczej nie tego teraz szukam ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

i taka mała pojemność jest dla mnie idealna (muszę się najpierw z nim oswoić). Jeśli coś sobie jeszcze wybierzesz to daj znać
myslałam nad cieniami Bourjois, ale raczej nie skorzystam, bo przy moich oczach brązy giną. Pozdr 

a znajdziesz coś za niego?