![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Młodzież Wszechwykształcona :)
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#33 |
CraftMod
|
A u mnie nie chce się otworzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Minęło jakieś 7-8 lat. Młodzież Wszechpolska bardzo się rozrosła i jest współorganizatorem jednej z największych manifestacji w Polsce. Innymi słowy z ukrycia wyszła na ulice i ma się nieźle, a jej liderzy (Winnicki, Bosak) są regularnymi gośćmi w telewizji, gdzie masakrują lewaków. Podobnie rozrósł się radykalniejszy ONR.
Dalej uważacie ją za bandę debili? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ej, moj watek
![]() ![]() Tak, dla mnie to grupa bardzo krótkowzrocznych ludzi o bardzo niskim poziomie wrażliwości. Pełnych wpojonej od dziecka nienawiści, niezaspokojonych potrzeb, nieszczęśliwych, często niedoświadczonych zyciowo, poszukujących zadośćuczynienia za wszelką cenę, za wpojone krzywdy. Znudzonych. Często bardzo zakompleksionych (nie chodzi tylko o cechy zewnętrzne). Nie mających własnych fundamentów myślowych-często idą za tłumem, fascynacją. Mają ogromną potrzebę zapełnienia pustki - do tego najlepiej stworzyć sobie wroga (roma, geja, dziecko kibica przeciwnej drużyny, dziecko z in vitro). Strach przed złem (a widzą zło tam gdzie widzą) jest najlepszym motorem działania. Dlatego są tak aktywni. Jak wytłumaczyć bandę dorosłych, powaznych mężczyzn, którzy naładowani testosteronem trzymają się za ręce i stoją pod tęczą, pseudo patriotycznych kibiców, którzy bija nastolatków przeciwnej drużyny na śmierć za inny szalik, a w drodze na pielgrzymkę do Częstochowy biją dziewczyny trzymające się za ręce. Starych dzadków z flagami NP, którzy krzycza o in vitro jakby to ich dotyczyło. Według mnie nie znalezli po prostu swojego miejsca w zyciu, sa nieszczesliwi. Ich frustracja nie zna granic. Ich sposób na poradzenie sobie to walka, a bardziej krzyki, bo inaczej nie potrafią. Oni nie walczą o swoje. Nie bronią się-atakują, zawsze walczą przeciwko czyjemuś. Bo inne. Bo złe. Bo nie takie jak ich. A to, że rosną w siłę świadczy między innymi o tym, że takich ludzi jednak nie jest garstka. Kraj nieszczęśliwych, sfrustrowanych ludzi, z pustką w sercu. Gdybym nie pałała do nich tak potwornym niezrozumieniem, byłoby mi ich po prostu żal. I mam do nich żal, że przywłaszczyli sobie termin "patriotyzm". Tyle w temacie. Btw, co Cię wzięło na odgrzewanie takich starych kotletów? ![]()
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2014-07-20 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.