fotoepilacja - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 15:32   #31
karina1121
Przyczajenie

Dot.: fotoepilacja

do julia_80 - napisz coś więcej o silktouch i efektach, kurcze zauwazyłam ze tam sa bardzo niskie ceny, tylko czy to normalne? moze maja jakis gorszy sprzęt? hmmm..
karina1121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-08, 11:00   #32
Monnisiella
Raczkowanie

Właśnie dziewczyny, a jak to jest z cenami? Ile zwykle kosztuje bikini i/lub pachy w salonach, w których robicie depilację? Ja nie mam zbyt dużego doświadczenia i zastanawiam się, czy cena którą zapłaciłam jest konkurencyjna w stosunku do innych gabinetów. I jaki jest wybór sprzętu (laserów) w "Waszych" salonach?
Monnisiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 12:16   #33
hejho
Raczkowanie

Wnioski po miesiącu: część włosów wypadła, faktycznie, jakieś 20% chyba wcale nie odrosło, myślałam, że więcej, ale zaczynają odrastać teraz. Ostatecznie wydaje mi się, że choć sam efekt "po" jest tragiczny, brzydko się wygląda i nie wiem czy dam radę przez kilka miesięcy z takim odrostem to tu, to tam, to ostatecznie włosy faktycznie słabną. Zastanawiałam się czy nie poszukać innego salonu z IPLem, gdzie zrobiono by mi prawdziwy zabieg głębokiej depilacji, ale włosy znacznie mi się rozjaśniły przy okazji, a słyszałam, że laser i tym podobne nie "łapią" włosów jasnych. Co radzicie? Odpuścić?
hejho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:36   #34
karina1121
Przyczajenie

hejho: a na jaki IPL chodzisz? IPL zwykły czy IPL+RF? bo ja własnie chodze na ten drugi i jestem dopiero tydzien po pierwszym zabiegu wiec nie widać efektu jeszcze ale podobno IPL+RF jest bardzo dobry i usuwa też jasne włoski

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Monnisiella Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczyny, a jak to jest z cenami? Ile zwykle kosztuje bikini i/lub pachy w salonach, w których robicie depilację? Ja nie mam zbyt dużego doświadczenia i zastanawiam się, czy cena którą zapłaciłam jest konkurencyjna w stosunku do innych gabinetów. I jaki jest wybór sprzętu (laserów) w "Waszych" salonach?

Ja miałam pachy gratis do nóg i miałam robione IPL+RF ale normalnie kosztują 180zł, teraz jednak poważnie zastanawiam sie nad innym, tańszym salonem bo sprawdziłam sprzęt na którym miałam ostatnia depilację i wcale nie jest najnowszy i najlepszy a są tańsze salony z nowszym sprzetem.. sprawdź koniecznie swój laser, to sa za duże pieniądze żeby sie bawić z tym w nieskończoność na starym sprzęcie
Stary 2010-11-10, 13:00   #35
Kleo335
Przyczajenie

karina1121 To sprawdz czy nie ma jakiegos salonu Yasumi-epil w Twoim mieście
http://yasumi-epil.pl/ mają zabiegi w cenie 99 zł za strefę. Ja chodzę do nich na zabiegi piszki i łydki i jestem zadowolona. Trochę wcześniej się interesowałam zanim wybrałam salon i wiem ze Ipl sam jest starszą wersją i jest wieksze prawdopodobieństwo poparzenia dlatego znajdz salon którym jest IPL +RF czyli E-light
Kleo335 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 06:52   #36
Monnisiella
Raczkowanie

hejho, ja też mam jasne włoski, ale IPL którym miałam robione ma chyba jakieś naprawdę głębokie działanie bo po prostu wypadają. Słyszałam, że lasery działają głównie na ciemniejsze owłosienie i podobno w tym zakresie IPL jest bardziej skuteczną metodą, więc radzę nie odpuszczać tak łatwo i spróbować jeszcze
Monnisiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 15:23   #37
karina1121
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kleo335 Pokaż wiadomość
karina1121 To sprawdz czy nie ma jakiegos salonu Yasumi-epil w Twoim mieście
http://yasumi-epil.pl/ mają zabiegi w cenie 99 zł za strefę. Ja chodzę do nich na zabiegi piszki i łydki i jestem zadowolona. Trochę wcześniej się interesowałam zanim wybrałam salon i wiem ze Ipl sam jest starszą wersją i jest wieksze prawdopodobieństwo poparzenia dlatego znajdz salon którym jest IPL +RF czyli E-light

a po ilu jesteś zabiegach? ja już sama nie wiem czy sie w to pchać bo widzę że opinie są podzielone... mam nadzieje że te złe dotyczą samego IPL, w końcuu IPL+RF chyba od niedawna jest na rynku więc trudno żeby ktoś sie wypowiedział na ten temat tak naprawdę obiektywnie, z tego co widzę to jak ktoś napisze IPL to każdy juz od razu nie nie nie a przecież to nowa metoda.. mam nadzieje!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-18, 18:03   #38
beltoko
Przyczajenie

cześć dziewczyny
Ja wykonuję fotodepilacje w Białymstoku, i z tego co wiem, to robią mi IPLem i E-lightem, w zależności od okolicy. Poinformowały mnie, że samym IPL robi się delikatniejsze partie, a E-lightem wieksze partie, problematyczne. Ale wydaje mi sie, że to tez zalezy od indywidualnej diagnozay, kto jaki ma włos i problemy z tym związane. Z tego co wiem to faktycznie E-light jest silniejszy i w związku z tym jest wieksze prawdopodobieństwo zmniejszenia ilości zabiegów.
Jestem w trakcie 3 zabiegu na pachy IPLem i jestem bardzo zadowolona i łydki E-lightem super.
I polecam dziewczynom wyżej zdegustowanym, które nie miały z tym styczności, a maja najwiecej do powiedzenia!!!
beltoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-21, 19:08   #39
Clair102
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karina1121 Pokaż wiadomość
a po ilu jesteś zabiegach? ja już sama nie wiem czy sie w to pchać bo widzę że opinie są podzielone... mam nadzieje że te złe dotyczą samego IPL, w końcuu IPL+RF chyba od niedawna jest na rynku więc trudno żeby ktoś sie wypowiedział na ten temat tak naprawdę obiektywnie, z tego co widzę to jak ktoś napisze IPL to każdy juz od razu nie nie nie a przecież to nowa metoda.. mam nadzieje!
Też potwierdzam, ze Yasumi epil jest fajne.Ja robiłam sobie zabieg w Warszawie na ulicy Wiktorskiej. Kosmetyczka cały czas pytała czy boli i dobierała mi taki impuls, ze w ogóle nic nie czułam. Pierwsze dni po zabiegu myslałam, ze wyrzucilam pieniądze, bo nic nie bylo widać. Dopiero w piatek/ sobotę potwierdzilo się to co kosmetyczka mówiła. Około 30 % włosków znikneło i nie widać zeby odrastały Z niecierpliwością czekam na drugi zabieg i jestem ciekawa czy bedzie to efekt długotrwały. Jestem blondynką, a podobno ten zabieg lepiej działa na brunetki. Czy to prawda?
Clair102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 14:50   #40
karina1121
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beltoko Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Ja wykonuję fotodepilacje w Białymstoku, i z tego co wiem, to robią mi IPLem i E-lightem, w zależności od okolicy. Poinformowały mnie, że samym IPL robi się delikatniejsze partie, a E-lightem wieksze partie, problematyczne. Ale wydaje mi sie, że to tez zalezy od indywidualnej diagnozay, kto jaki ma włos i problemy z tym związane. Z tego co wiem to faktycznie E-light jest silniejszy i w związku z tym jest wieksze prawdopodobieństwo zmniejszenia ilości zabiegów.
Jestem w trakcie 3 zabiegu na pachy IPLem i jestem bardzo zadowolona i łydki E-lightem super.
I polecam dziewczynom wyżej zdegustowanym, które nie miały z tym styczności, a maja najwiecej do powiedzenia!!!

Popieram w 100% !!!!! ja jestem dopiero po 1szym zabiegu E-light i tez widze ze włoski faktycznie wypadaja, jestem zadowolona kosmetyczka tez robi sama sobie zabiegi i jakos nie wątpi w skuteczność.. wiadomo ze kazda z nas ma watpliwosci bo jednak zabiegi nie należa do najtańszych i chcemy miec efekt, najlepiej jak najszybciej ale ja wole zrobic 2 zabiegi wiecej a oszczedzic sporo pieniedzy w porównianiu z lightsheerem!
Stary 2010-11-27, 13:12   #41
Iga30
Przyczajenie

Pozwolę sobie się wtrącić w wątek bo od dawna interesuje mnie temat fotodepilacji i długo czekałam aż w Białystoku oworzy się salon z przystępnymi cenami. Koleżanka mi poleciła nowootwarte studio EpiLight na ul. Legionowej 9/1. Zabiegi są wykonywane urządzeniem IPL z falą radiową - prawdopodobnie lepiej działa...Byłam na konsultacji i pani kosmetyczka zrobiła próbe, aby zobaczyć jak skóra zareaguje. Jest ok więc już umówłam się na zabieg.Pani kosmetyczka bardzo sympatyczna, cena rewelacyjna bo 95 zł za zabieg!nie mogę się doczekać, najpierw idę na pachy i na pewno podzielę się wrażeniami!
Iga30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-01, 10:56   #42
beltoko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Iga30 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie się wtrącić w wątek bo od dawna interesuje mnie temat fotodepilacji i długo czekałam aż w Białystoku oworzy się salon z przystępnymi cenami. Koleżanka mi poleciła nowootwarte studio EpiLight na ul. Legionowej 9/1. Zabiegi są wykonywane urządzeniem IPL z falą radiową - prawdopodobnie lepiej działa...Byłam na konsultacji i pani kosmetyczka zrobiła próbe, aby zobaczyć jak skóra zareaguje. Jest ok więc już umówłam się na zabieg.Pani kosmetyczka bardzo sympatyczna, cena rewelacyjna bo 95 zł za zabieg!nie mogę się doczekać, najpierw idę na pachy i na pewno podzielę się wrażeniami!
Witaj.
Ja jestem z Białegostoku i co do salonów to juz od jakiegos czasu robią fotodepilację. Ja robię w studio Papillon na Legionowej 6. Jestem bardzo zadowolona, po 3 zabiegach, super.Polecam
Stary 2010-12-02, 18:52   #43
Clair102
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Maja_13 Pokaż wiadomość
Witam,
ja byłam w gabinecie, w którym stosują metodę E-Light (IPL+RF), czyli nowszą wersję IPL. Zasada działania jest dość podobna do lasera, tyle że tańsza (99zł za 1 część ciała!!!), o wiele mniej bolesna i podobno bardziej skuteczna bo dociera głębiej pod skórę. Na razie byłam na 1 zabiegu i już widzę super efekty. Jak tak dalej pójdzie to pewnie skończy się na 3 wizytach.
Czy ktoś z Was też korzystał z tej metody? Jestem bardzo ciekawa waszych opinii.
Zgadzam się. Ja korzystałam juz dwa razy z metody fotodepilacji IPL+ RF. Efekty widoczen. Po pierwszym razie tylko część włosków wypadła (po kilku dniach) a to co ogoliłam odrastało wolniej (SERIO !!!! ) Teraz po drugim razie widzę, ze już ponad 70% wlosków wypadło. Co do samego zabiegu: nieprzyjemnym uczuciem jest nakładanie zimnego żelu chlodzącego oraz lekkie uczucie kłucia. Co więcej, przyznam że dałam się namówić na fotoodmładzanie. Efekt zauważył nawet mój mąż, mówiąc, że wyglądam jakbym wróciła z urlopu.
Jeli ktos pyta o gabinety, ja korzystałam z YASUMI EPIL na wiktorskiej w Wraszawie. Jest tam bardzo kompetentna Pani kosmetyczka, która cały czas pilnuje żeby nie bolało (dobiera odpowiednia siłę impulsu) Z tego co mi powiedziala, róznica w tym gabinecie Yasumi w porównaniu z Novello, polega na tym że novello nie stosuje żelu chłodzącego, dlatego zabiegi u nich nie sa tak komfortowe. Nie wiem czy to prawda.
Jedno jest pewne na pewno nie wrócę do bolsenego zabiegu laserem a juz na pewno nie do depilatora.
AAA, czytałam także, że fotodepilacja i użycie IPL wcale nie jest nową metodaą Wcześniej było stosowane w medycnie, przez lekarzy dermatologów na różne dolegliwośći (nadmierne owlosinie, przyłuszczyca, etc), tylko ze kosztowalo to wtedy tysiące złotych.
Stary 2010-12-02, 20:08   #44
karina1121
Przyczajenie

Dziewczyny które robiły IPL-em (IPL+RF konkretnie): orientujecie sie jakimi parametrami (mocami) miałyście robione zabiegi? bo ja zostałam raz poparzona i jestem troszke ciekawa czy moc była naprawde az tak duza w porównianiu z innymi czy ja mam tak wrażliwą skóre...
Stary 2010-12-03, 14:31   #45
beltoko
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny które robiły IPL-em (IPL+RF konkretnie): orientujecie sie jakimi parametrami (mocami) miałyście robione zabiegi? bo ja zostałam raz poparzona i jestem troszke ciekawa czy moc była naprawde az tak duza w porównianiu z innymi czy ja mam tak wrażliwą skóre...
hej Karina!
Napewno zostałaś poinformowana przed zabiegiem o ewentualnych efektach ubocznych po zabiegowych. A poparzenie (I stopnia)należy do tych efektów, jest to często spotykana reakcja skóry na światło. Jeśli chodzi o ustawienie parametrów to jest indywidualnie diagnozawane pod każdego klienta, a Ty całkiem mozliwe, że masz taką wrażliwą a nie inną skórę, bądź miałaś inny powód, który spowodował taką reakcję, np. tabletki, zioła, kosmetyki itd... należy napewno pamietać, że po każdym zabiegu i między zabiegami trzeba podporządkować sie do zaleceń pozabiegowych i przeciwwskazań do zabiegu - aż do zakonczenia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 08:42   #46
Clair102
Przyczajenie

Cytat:
Hej Karino, dzieki za prywatna wiadomość mam nadzieję, że moja odpowiedz cię usatysfakcjonuje.
Co zas do parametrów mocy ustawianych na moich zabiegach...nie mam pojęcia jak silne były impulsy. Natomiast dla mnie granicą podwyższania impulsu był ból, tzn., jeśli zaczełam odczuwac ból, informowałam kosmetyczkę o tym i ona zmniejszała impuls. Wychodzi na to, że różne części ciała/ łydki/ pachy są w różnym stopniu wrażliwe. Przy drugim zabiegu kosmetyczka powiedziała mi, że tym razem zrobiła mi zabieg znacznie większym impulsem niz poprzednio. Żadnych poparzeń Dziewczyny, jeśli macie wątpliwoci, czy taki zabieg jest dla was, korzystajcie z promocji. Na przykład ten gabinet, z ktorego ja korzystam ma promocję "gładka pacha", za darmo i bez zobowiązan można zrobić próbną depilację IPL + RF. Możecie więc same wyrobić sobie własne zdanie.
Stary 2010-12-06, 22:58   #47
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Jakie są wasze opinie na temat fotodepilacji No vello?????????? jestem ciekawa, bo niska cena kusi, ale te posty powyzej, napisane przez nowe użytkowniczki wizazu, co maja po 1,2 postach tylko nie przekonują mnie i zbyt pachną mi kryptoreklamą....

Mma takie same odczucia, ciężko komuś takiemu uwieerzyć, jeden pos pod rugim dla tej samej firmy, przez nowiutkie uzytkowniczki...FUJ
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 12:23   #48
Iga30
Przyczajenie

I byłam na zabiegu w Epilight na ul. Legionowej w Białymstoku, to jest w handlowcu Panorama. Przyznam, że obsługa fachowa, wszystko wyglądało profesjonalnie. Czekam na efekty bo włosy mają wypadać nawet do dwóch-trzech tygodni. Ogólnie to fajnie , że i białostoczanki mają szansę skorzystać z tak fajnych i niedrogich zabiegów!!!
Stary 2010-12-07, 12:46   #49
betty1011
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Iga30 Pokaż wiadomość
I byłam na zabiegu w Epilight na ul. Legionowej w Białymstoku, to jest w handlowcu Panorama. Przyznam, że obsługa fachowa, wszystko wyglądało profesjonalnie. Czekam na efekty bo włosy mają wypadać nawet do dwóch-trzech tygodni. Ogólnie to fajnie , że i białostoczanki mają szansę skorzystać z tak fajnych i niedrogich zabiegów!!!
Witaj, mi udało się namówić mego narzeczonego na depilacje. Nie to, że mi coś przeszkadzało, ale on sam borykał się z tego typu problemami.. Byliśmy właśnie w Epilight. Pani zrobiła depilację pleców i karku bo też można. Myśleliśmy, że to będzie jakieś krępujące dla mężczyzny, ale w sumie spoko. Na drugi dzień nie było żadnych śladów po depilacji i teraz po 2 tyg widac,m że włosy wypadaja. Panowie powinni smielej podchodzić do tych spraw.[COLOR="Silver"]

Edytowane przez betty1011
Czas edycji: 2010-12-07 o 12:48
betty1011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 13:02   #50
Iga30
Przyczajenie

Tak, zgadzam się, myślę, że z czasem namówię też swego męża na jakiś zabieg fotodepilacji
a mieliście zabieg odmładzania gratisowy? ja wykorzystałam to na pojedyncze naczynka na twarzy i rzeczywiście są dużo cieńsze, liczę na to, że po kolejnym naświetleniu nic nie będzie)
Stary 2010-12-08, 09:01   #51
hejho
Raczkowanie

Umówiłam się na IPL+RF (okazało się, że mam gabinet pod domem), dopytałam się o bikini brazylijskie, wyjaśniłam dokładnie o co mi chodzi i wygląda na to, że znalazłam to czego szukałam.

Dam znać jakie efekty po tym zabiegu. Póki co, tam gdzie byłam potraktowana IPLem za pierwszym razem, odrosło jakieś 40% włosków- zdaje się, że na stałe, bo robiłam już w międzyczasie wosk i po wosku też odrosło tyle, nic się nie pojawiło w międzyczasie. Czyli efekt z opóźnieniem, ale najwyraźniej jest
Stary 2010-12-08, 09:28   #52
Iga30
Przyczajenie

Ponoć IPL+RF jest dużo lepszy niż sam IPL, działa nawet na jasniejsze włosy i rude.
Mi powiedziano, że efekt może być zauważalny nawet po 4 tygodniach tylko wazne zeby kontynuowac bo 1 zabieg nie usunie większości włosów.
Stary 2010-12-08, 17:33   #53
ewka1_81
Przyczajenie

Ja byłam na fotodepilacji w SkySpa w Lublinie (nowy Olimp). Gabinet jest co prawda nowy, ale obsługa profesjonalna i bardzo miła-Pani Kasia o wszystkim mnie informowała w trakcie wykonywania zabiegu. Mam jasną cerę i już po 3 zabiegach widzę efekty a cena (95zł) wydaje mi się konkurencyjna w stosunku do innych salonów w Lublinie. Gorąco polecam ten salon (można tam również wykonać wiele innych zabiegów na twarz i ciało).
ewka1_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 12:44   #54
wki30
Przyczajenie

Hej dziewczyny.
Czy któraś z Was mogłaby mi polecic któryś salon w Białymstoku, w którym wykonują fotodepilacje?
Z tego co widzę po wpisach i w wyszukiwarce to najdłużej na rynku u nas jest salon "Papillon" i mają dobra opinie. Czy ktoras z Was kożysta z tego salonu?
Pozdrawiam
wki30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 13:31   #55
Iga30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wki30 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Czy któraś z Was mogłaby mi polecic któryś salon w Białymstoku, w którym wykonują fotodepilacje?
Z tego co widzę po wpisach i w wyszukiwarce to najdłużej na rynku u nas jest salon "Papillon" i mają dobra opinie. Czy ktoras z Was kożysta z tego salonu?
Pozdrawiam
Witaj, w Białymstoku jest jeszcze Epilight studio fotodepilacji Ja tam zrobiłam zabieg na pachy i już widzę pierwsze efekty (robiłam 6 grudnia). Fajne jest to że teraz mają promocję , zabieg na twarz gratis, mi Pani kosmetyczka zrobiła naczynka na twarzy które rzeczywiście po 1 razie zrobiły się cieńsze. Myślę, że mogę śmiało polecić. Ja też tam dotarłam z polecenia
Stary 2010-12-21, 21:27   #56
wiki_28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wki30 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Pozdrawiam
Witam

Ja z kolei polecam salon BeautifulSkin przy św. Rocha 6, obok AVON, kompetentna i miła obsługa, i można zbierać punkty, które później wymieniamy na jakiś firmowy drobiazg lub zabieg gratis. A jak ktoś jeszcze nie ma prezentu dla bliskiej osoby to są do kupienia bony upominkowe z fajnymi rabatami. Salon poleciła znajoma;-)
wiki_28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 08:13   #57
DDODDA
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, ja robiłam sobie fotoepilację na pachy w Białymstoku w Gabinecie Beautiful Skin na ulicy Św. Rocha 6 lok. 16 (1 piętro), powiem szczerze, że jestem zachwycona obsługą i efektem. Cena bardzo przyzwoita bo jedyne 95,- za zabieg. Planuje jeszcze zrobić bikini i nogi Bez skrupułów mogę polecić ten Gabinet. Pozdrawiam
DDODDA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 22:32   #58
gocha00
Przyczajenie

Już widzisz efekty..? przecież od bardzo niedawna tam jest fotodepilacja...trochę dziwne. Ja robiłam zabiegi w różnych salonach i wiem, że na efekt trzeba troszkę poczekać.
gocha00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-23, 10:50   #59
hejho
Raczkowanie

Wczoraj byłam zrobić bikini w innym salonie we Wrocławiu. Tym razem na IPL+RF. Nie wiem jeszcze jak z efektami, ale:
- tym razem dziewczyna zdecydowanie zrobiła mi pełne, brazylijskie bikini (oczywiście z zaznaczeniem, że nie może zrobić "strzału" na błony śluzowe);
- użyła żelu, takiego jak do USG, na całą powierzchnię epilowaną, który po pierwsze fajnie chłodził, po drugie eliminował paskudny zapach palonych włosów, po trzecie genialnie zmniejszał ból! Może ze dwa- trzy strzały we wrażliwszych miejscach poczułam, podczas gdy przy zabiegu w No+Vello fikałam na kozetce
- nie czułam podrażnienia, nie mam zaczerwienień, nie piecze mnie nic dzisiaj, aż się boję, że nie zadziałało;
- wyjaśniła mi, że efekt pozbycia się 80% owłosienia po serii zabiegów uważa się za zadowalający, dzięki temu nie oczekuję cudów- może jak już zostaną mi te resztki zrobię raz czy dwa lightsheera.
- cena 99 zł

Dam znać za jakieś 2-3 tygodnie czy widać efekty.
Stary 2010-12-27, 11:01   #60
dafton
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Monnisiella Pokaż wiadomość
Hej ja chodzę do BEAUTIFUL SKIN na Św.Rocha 6lok.16 i za bikini płacę 95zł. myślę, że cena nie jest duża zwłaszcza że łydki też są za 95zł.,a pracują na IPL+RF i mają też sprzęt do mezoterapii bezigłowej, planuję sobie zafundować taki zabieg w nowym roku .POLECAM
dafton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości