![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masturbacja w związku
Cytat:
Zreszta zobacz co pisze ziec o dalszym ciagu znajomosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dobrze byłoby, gdyby wypowiedział się jakiś facet, nie sądzicie? Najlepiej taki, który ma za sobą więcej doświadczeń w sferze bliskich spotkań trzeciego stopnia z kobietami, czy podczas związku z każdą tak samo chętnie onanizował się
![]() ![]() ![]() Wiele zależy pewnie też od poziomu libido - niektórzy i przy seksie po same uszy, przy nadmiarze będą to robić, a innym nie chce się już chcieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez ziec Pytanie jest inne...może to nie ta partnerka? Przypomne to jest moja pierwsza i również ja jestem jej pierwszym. jeśli współżycie jest satysfakcjonujące dla was to jest ok to ta partnerka ,Twoja masturbacjia jest rzeczą naturalną i jeśli nie ma wcześniej opisanych przezemnie zjawisk to wszystko jest ok nie martw się . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
Trosze się uspokoiłem i jakoś mi lepiej, że wygadałem się innym
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Mozna..ale po co
Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2013-05-21 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
KWC
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Do Reny!
Rena jestem bylą dziewczyną Ziecia i twoja wypowiedz bardzo mnie zirytowała. On się przecież pytał czy to normalne że ma ochote czasem się masturbować majac stala dziewczyne. A ty pisałaś naprawde głupie żeczy. Ni chce Cie obwiniać bo chyba po prostu nie zrozumialaś o co chodziło. Wiec postaram się troche wyjaśnić. W łóżku bylo nam naprawde idealnie i nie chodzi mi tylko o mnie. Po za tym który facet wolałby reke od pupy dziewczyny? Wydaje mi się że żaden... Może ty na takiego trafiłaś i masz jakies problemy. Po za tym miłość miedzy nami jest cały czas mimo że się rozstalismy. I to zdecydowanie nie z tego powodu jest to rozstanie... Ale Ty nie znasz sytuacji wiec nie możesz tego wiedzieć:/ Wiec na przyszłość nie osądzaj całości po takich skrawkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Reny!
witaj na wizazu, zapraszam także na watek powitalny
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89361 przepraszam czy mam rozumiec, ze uwazasz to, co napisalam za niemadre? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie bylo moja ambicja ocenianie Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-12-04 o 01:25 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Do Reny! 2
Cytat:
Wybacz że tak najeżdzam na Ciebie ale naprwde mnie uraziłaś. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Odnoszę wrażenie, że Zięc i Hania/Zięcia to ta sama osoba. I najprawdopodobniej jest to dziewczyna, ktorej chlopak lubil masturbacje pomimo "full servisu". Nie znam faceta ktory zastanawialby sie "Dlaczego "marszcze freda" jesli mam satysfakcjonujace zycie seksualne?" I dlatego ten temat wydawal mi sie dziwny. Teraz wiem dlaczego :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
z ust mi to wyjełaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
to co skladamy prosbe o sprawdzenie ip??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ale macie wyobraźnie dziewczyny... I nie piszemy z jednego komputera...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Zaczynając ten temat myślałem, że są tutaj poważni ludzie i w miare dojżali, ale szkoda, że nie jest tak ze wszystkimi.
Ps. Jeżeli można to prosze o zamknięcie tego tematu ---> do moderatora.
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odpowiedzieli ci na twoje pytanie,kazdy miał swój punkt widzenia,to normalne ![]() Nie więm ,twoja dziewczyna sie obraziła na to ze ktos ci odpisał ze z waszego związku nic nie bedzie,bo czaem robisz sobie sam ![]() Troche wasze/(twoje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
tego typu prosby sklada sie na forum technicznym, to raz, dwa ja osobiscie nie widze powodu, aby zamykac.
Traktuj moja opinie tylko i wylacznie jako glos w dyskusji, bo to w koncu nie ja tu decyduje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Typowe, nasuwają się ludziom czytającym temat różne skojarzenia związane z wątkiem i od razu jest: zamknijcie go, jeśli można.
Nie bądźmy dziecinni - wszyscy. ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Chcę żeby zostało zamknięte, ponieważ dyskusja zeszła na inny temat. Zreszta czytając niektóre wypowiedzi wyczuwa się ostrość i niesmak.
było wam super i jest megasuperseksualna wydaje się, że sadzisz, iż ona się przechwala, a przecież nie o to chodziło. Próbowalem opisać całą sytuacjie, to co mnie męczy w tym i co o tym sądzicie, ale wszystko poszło w inną stronę. Mam nauczkę, że chyba lepiej nie pytać sludzi o intymne rzeczy. Nie pytać się ludzi, którzy "wiedzą lepiej" i którzy nie do końca zdając sobie sprawę o co tak naprawde chodzi.
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Z moich informacji wynika, że Ziec i Hania korzystaja z różnych komputerów.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie moze nam powiesz dlaczego tak intensywnie Cie to meczy?? Po trzecie jesli wam bylo tak idealnie to my nie wimy dlaczego sie masturbowales. Ja sie masturbuje bo lubie sie czasami "zrelaksowac" w kapieli, moj chlop tez sie onanizuje od czasu do czasu. Wasze zachowanie jest troszke dziwne i z tej sytuacji ktora wynikla na serio mozna bylo wywnioskowac, ze dziewczyna ktora spelnia wszystkie marzenia swojego chlopaka martwi sie dlaczego on sie jeszcze masturbuje i pisze to jako chlopak. A potem jeszcze musi sie obronic, wiec pisze jako dziewczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Reny! 2
Cytat:
![]() Nie uwazam ani Ciebie ani nikogo innego za potwora, nie uzylam nigdzie takiego okreslenia, a co najwazniejsze nie mialam takich intencji. Jesli sie zle poczulas czytajac moje wypowiedzi, to bardzo przepraszam i jest mi przykro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
To nie jest nic nienormalnego .Jedni jak sa w stalym zwiazku z czasem z tego rezygnuja inni nie.W czym problem?Przeszkadza ci to w jakis sposob we wspolzyciu?Ona ma cos przeciwko ?Pojmujesz to jako zdrade,masz poczucie winy w ogole?
Ja tu widze wydumany problem,wg mnienie masz sie czym przejmowac.(póki nie zaczniesz tego robic pare razy dziennie ,rezygnowac ze stosunku na rzecz masturbacji) edit :moja wypowiedz dot.1 posta,bo niestety reszty nie chcialo mi sie czytac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Raczkowanie
|
Wiek to masz podany w profilach, chyba że to była ironia.
Cytat:
Cytat:
Męczące są takie wypowiedzi...a chciałem tylko prosić o jakieś opinie czy wskazówki, a nie bawić się w tworzenie niewiadomo jakich historii.
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to, ze sie masturbowales bylo nie fair w stosunku do dziewczyny?? Przeicez ani jej tym nie obraziles, ani nie zdradziles, nie wolales swojej reki zamiast niej. No wiec w czym problem?? Jej to przeszkadzlo?? P.S. Nie zawsze na forum ludzie beda Cie glaskac. Czasami sa tez meczace wypowiedzi i nie nalezy z tego powodu zachowywac sie jak dziecko ("biore swoje zabawki i ide stad") |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Nie przeszkadzało mi to. On po prostu chciał się dowiedzieć czy to normalne mieć mimo wszystko potrzebe samozadowalania się. Niektóre wypowiedzi napewno mu to rozjaśniły. A skoro temat zaczał schodzić na jakies domysły o spisku to po co go ciągnać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej ale czy zawsze trzeba zasiegac opini innych w kwestiach czy cos jest "normalne" czy nie ??Skoro nikomu nie przeszkadza i nie robi krzywdy to po co sie wciskac w jakies ramki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.