|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: papiloty
wszystko zalezy jakich papilotów uzyjesz
ja uzywam sredniej grubości i zakladam je na mokre wloski i do lozia rano jak je zdejmuje jest baranek ale wystarzy nalozyc na nie troche pianki lub zelu i zwiazc w kucyk na troche potem wymodelowac guma lub woskiem i voila ;] sliczne loczki ;] tylko nie warto zakladac papilotow na wlosy mokre z wtarta pianka bo rano loczki beda takie jakby tłuste pozdrowienia
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wieczorkiem myję głowę i nic nie nakładam żadnych odżywek pianek nic.Troche suszą włosy (ale ogólnie są jescze wilgotne) i zawijam na śrendie papiloty.Idę spać.Rano rozwijam , ale nigdy ich nie rozczesuję ,tylko lekko lakieruję i trzyma mi się takie cuś na głowie 3 dni-i to dziwne bo mam długie włosy i sa niepodatne na wszelkie eksperymenty.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
hmm
ja myje wieczorem głowe, nawiłam na papiloty rano zdejmuje i juz a jak nie masz papilotów to można wziąć jakąś szmatke, rajstopy, cokolwiek pociać w paski, owinąc trochę papierem toaletowym zawinąc jak papiloty i efekt taki sam :P
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
ja to susze wlosy bo mam grube i by do rana nie wyschly
chodze 2 h i zdejmuje:P ide w kreconych spac a nad ranem mam lekkie loczki bo nie lubie takich mocnch skretow:P
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
a jan czekam az mi przeschnął i zakładam dopiero ;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

ja uzywam sredniej grubości i zakladam je na mokre wloski i do lozia rano jak je zdejmuje jest baranek ale wystarzy nalozyc na nie troche pianki lub zelu i zwiazc w kucyk na troche potem wymodelowac guma lub woskiem i voila ;] sliczne loczki ;] tylko nie warto zakladac papilotow na wlosy mokre z wtarta pianka bo rano loczki beda takie jakby tłuste pozdrowienia