![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Diadem na 100dniówkę ??
ja bym odradzała. to tylko studniówka. jeśli już na studniówce chcesz wyglądać jak księżniczka, to jak się ubierzesz do ślubu?
![]() a druga sprawa: a jak będzie konkurs na najlepiej tańczącą parę, króla i królową balu, to Ty już będziesz miała 'koronę'..? no jak to tak? to tak, jakby powiedzieć: pewnie jej nie zdobędę to przyjdę z własną i przez całą zabawę ją będę nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
heeehhhh...
![]() ![]() trochę nie chcialo wyjść, bo w tamtym czasie [3 lata temu] nosiłąm włoski długości 5 cm :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Drogie Panie
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie sie nastawiłam na diadem ale teraz pozostaje przy srebrnej przepasce do włosów z cyrkoniami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Na mojej studniówce była panna, która miała diadem, a do tego... białą suknie przypominającą suknie ślubną!!!! Nawet nie chce mi się tego komentować więc określe to jednym dosadnym słowem- żenada...
Wszyscy uczestnicy imprezy, a także nauczyciele w niewybredny sposób skomentowali poczynania naszej studniówkowej "gwiazdy"... Nie chciała bym żeby i Tobie cos takiego sie przydarzyło tylko przez to, że chciałaś w jakiś sposób sie wyróżniac i ożywić swoją kreację. Jednak jeżeli nie będziesz miała na sobie sukni ślubnej, a jedynym "księżniczkowatym" akcentem będzie ten diadem to myślę, że będzie dobrze i rzeczywiście może to fajnie wyglądać ![]() ja w każdym razie życzę Ci żebyś wyglądała tak jak sobie wymarzysz i czuła się najpiękniejszą dziewuszką na sali ![]() dobrej zabawy 19 stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.