![]() |
#31 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Dziewica czy nie?
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Stary daj sobie spokój z tą dziewczyną, ewidentnie cię oszukuje. Wcale nie jest dziewicą, napewno miała już przed tobą faceta i teraz próbuje zręcznie wyjść z całej sytuacji. Jeśli myślisz poważnie to daj sobie spokój, no chyba że odpowiada ci kobieta która nie jest dziewicą, no to życzę powodzenia, chociaż ja bym się nie zdecydował.
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
OMG,wiedzialam,ze ten watek bedzie poczatkiem durnych prowokacji takich typków jak wyzej.Facet idzi sie bawic gdzie indziej
![]() PS ciekawe czemu wiekszosc facetow tutaj umie sie tylko wypowiadac w temacie sex.W innych watkach rzadko maja cos do powiedzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Tak oczywiście, jeśli dziewczyna oszukuje na temat swojego dziewictwa to od razu obrona innych dziewczyn/kobiet. Pomyśl jakby ciebie facet oszukał, że nie był nigdy w agencji a tak naprawdę był. Czułabyś sie rozczarowana, że cię okłamał? Prawda? Więc jeśli dziewczyna go okłamuje to po co ma z nią chodzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A przepraszam bardzo czy widziales ze mozesz stwierdzic???Wiesz w ogole jak wyglada budowa narzadow rodnych?Wiesz ile jest rodzajow blon dziewiczych?Czytales w ogole jakas ksiazke na ten temat?
A tak w ogole Twoje wypowiedzi sa infantylne jak na te nieszczesne 29 lat i nie zamierzam w ogole dyskutowac,nie masz argumentow merytorycznych tylko jakies banialuki o agencji |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Wygląd narządów rodnych znam bardzo dobrze, miałem bardzo wiele kobiet w życiu, jedne krócej drugie dłużej, ale uzbierało się trochę przeżyć (zwłaszcza erotycznych
![]() Wnioskuję, że ta dziewczyna kłamie, bo jakby była dziewicą to nie pozwoliłaby sobie na wkładanie paluszków. P.S.Infantylność to pojęcie względne. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
No wiec wg mnie jestes infantylny.Gdybys mial 16 wcale by mnie to nie dziwilo.A poza tym chyba jestes klonem Damiana i caly ty to jedna wielka prowokacja ,wiec nie zamierzam sie nabrac i dostac przez ciebie ostrzezenia,a dzis jestem w bardzo bojowym nastroju i mysle ze byloby to mozliwe.Wiec zegnam i ignoruje.Paaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ohohoho widzę, że wątek się rozkręca
![]() witamy doświadczonego Pana Prezesa buahahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Zatem nie dyskutuj ze mną
![]() P.S. nie znam żadnego Damiana |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Jesteś samcem. Tu jest swiat rodem z seksmisji... Siostry! Naturalizujemy go!
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Tylko szkoda ze bedziecie cytowac te "perelki" ojeju nie uciekne przed nimi
![]() Kto nie bral udzialu w boju z Damianem zycze powodzenia,duzo cierpliowsci,bo naprawde rece opadaja do "jadra ziemi' ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Powtorka z rozrywki? Ja po prostu jestem w nastroju bojowym... Bo od kad cielak pracuje stwierdzilam że mi za nim teskno...
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Zgadza się jestem samcem a ty zapewne samicą.
Naturalizować sie nie dam, jakbym ja był w świecie sexmisji to sam pozałatwiałbym te wstrętne baby, o nic bym nie prosił. Jeżeli ci to nie przeszkadza, że okłamał cię co do swojej prawości to oczywiście nie, ale jeśli czujesz się oszukana.... ja bym się tak własnie czuł. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Wiesz, to jest tak: On sie wstydzil. Poniewaz byl zaszczuty przez swoich kolegow (typowi mezczyzni) z bujnym doswiadczeniem seksualnym, że skoro nigdy tego nie robil to jest ciotą (mial wtedy 21 lat).
Pretensje mam do niego, owszem, bo gdybym wiedziala o tym wczesniej to moze jakos wnetrze bym zaaranzowala. A jego mimo ze to facet kreci polmrok i atmosfera a nie po prostu gola pupa.
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Vretka - dziewica bałaby się żeby jej uszkodził błonę dziewiczą, wiele razy namawiałem dziewice na przynajmniej palcóweczkę i jeszcze żadna się nie zgodziła. Nie wydaje mi sie, żeby dziewica nie bała się palcówki.
Sz.z K.D. - jeżeli sie wstydził to co innego, tu jest odrobine inna sytuacja, bo brak błony to raczej żaden powód do dumy, więc po co miałaby kłamać? a twój facet oczywiście,nie chcę go niesłusznie posądzać, ale słyszałem że sex w półmroku i przy nastroju to lubią...faceci z małymi penisami żeby nic nie było widac i odwrócić uwagę od problemu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życze cierpliowści ![]() DLA MNIE ISTNA PROWOKACJA - ten cały wątek ![]() EOT ![]()
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Panie Prezesie, khem, on sie wstydzic czego nie ma
![]() Wrecz przeciwnie. ![]() Mozesz mu ze szczerego serca zazdroscic ;P Poza tym dziewica bojaca dotykania sfer intymnych? Poddaje negacji Twoje doswiadczenie... ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Jeżeli ma więcej niż 21 cm to mam mu czego zazdrościć, chociaż niekoniecznie, bo wiecej mi nie potrzebne
![]() Takie mam doświadczenia z dziewicami, nie chcą sexu ani dotykania tylko czułości i to nawet po 10 spotkaniach,przyznam, że trochę niecierpliwy z natury jestem, ale jeszcze żadna nie pozwoliła mi się dotknąć w sfery inne niż piersi |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() Blona jaka sobie wyobrazasz czyli zbyt zrosnieta-nie jest norma, jest operowana przed okresem pokwitania ,zdaje sie. ![]() Szkoda ze nie ma Jagi,ona by zrobila wyklad ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem czemu, ale przynajmniej świetnie się bawię
![]() ![]()
#55 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a jak inaczej sobie to wyobrazasz? ze facet jest z dziewica, chodza ze soba 5lat a potem on mowi rozkladaj nogi i wklada jej penisa? sory ze to tak zabrzmialo ![]() wiec nie wysnuwaj z palca wyssanych wnioskow ktorych nie da sie poprzec zadnymi sensownymi argumentami
![]() |
#56 |
BAN stały
|
to nie żadna nowina że was bawię, dlatego głównie mam powodzenie u kobiet, bo jestem pewny siebie. jak mówiłem nigdy żadna dziewica nie pozwoliła mi się zbadać dogłębnie więc nie wiem jaka jest błona dziewicza.
Dobra, koniec pracy, jadę do domku, napalona żonka czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
I zgadzam sie z dziewczyna ktora napisala ,ze skoro zadna nie dala sie nigdzie dotknac nawet po 10 spotkaniach to radze sie zastanowic co z toba jest nie tak.Noooo oprocz pogladów rzecz jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, szczerze dziekuje za rozjasnienie mi tego ponurego dzionka! Usmiałam sie szczerze
![]() Nie, no bess, nie bierz go na poważnie i nie tłumacz, bo przeciez to szkoda klawiatury ![]()
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Jesteś pewny siebie, masz powodzenie u kobiet, masz 21 cm... a Jotka ostatnio zbanowali...
![]() Wpuscic faceta na forum kobiece... Może przed rejestracja jakies testy sprawdzajace plec i iq by sie przydaly?
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Widzę, ze nie traktujecie mnie poważnie, no cóż trudno.
Więc dodam na koniec tylko, że tylko jedna z dziedwci nie chciała do 10 spotkania, potem stwierdziła, że myślę tylko o sexie i przestała się spotykać, inne to tak 5-8 spotkań i albo one rezygnowały albo ja. P.S. żonka dzwoniła że kupiła dziś nową bieliznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.