Dokończ.... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-30, 13:35   #31
Dallale
Rozeznanie

Dot.: Dokończ....

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Kingdom, Agent Provocateur
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Nu
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....nie znienawidziłam żadnych kochanych przeze mnie perfum
Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie...nigdy nie usłyszałam negatywnych komentarzy odnośnie moich perfum (choć niektóre używane przeze mnie są dość kontrowersyjne).
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Nu, Smok, Stella, Le Feu Light.
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Kingdom, L'Or de Torrente, Alchimie, Angel, 24 Faubourg, Rouge, DV, fioletowe jabłko Poison, większość Amouage i Lalique, podobają mi się także proste For Her NR edt i edp oraz bieliźniana, a zarazem niewinna buteleczka AP.
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Dune i Tendre Poison, które nosiła moja mama oraz In Love Again (wiosna, rodzące się uczucie, i takie tam )
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...TŻ aktualnie brak, ale gdyby był, musiałby pachnieć M7 i Basalą (taki mały dyktat perfumeryjny )
Perfumy, męskie, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...M7, Basala, Messe de Minuit
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Ekhem, czy to jakiś żart?
Zdecydowałabym się na Kingdom, Smoka, Nu, ale byłabym nieszczęśliwa bez AP, Presence, DV, BC i wielu innych pięknych zapachów.
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Premier Jour dla lubiącej kwiatową delikatność mamy.
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Dolce Vita (słońce zawsze miało dla mnie zapach wanilii, brzoskwiń i cynamonu )
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Narciso Rodriguez edp, z letnią nocą - Nu (przepięknie wtedy rozkwitają, zupełnie inaczej niż teraz, zimą).
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...Zapachy fascynowały mnie od zawsze, lubiłam wąchać flakoniki mojej mamy, w perfumerii miałam zawsze maślane oczy , a jako starsze dziecko z zainteresowaniem czytałam opisy perfum, rozmyślając przy tym, które będą w przyszłości moje . Później zapachową pasję podsyciły różne fora i strony inernetowe i tak zostałam perfumoholiczką

Dallale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 18:01   #32
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....-Gloria, Addict, L'Instant, Angel Le Lys, Alien
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam..-Alien
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam-chyba nie ma takich, żadnych nie nienawidzę....ale już mam trochę dość Sensi
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...-nikt się nigdy nie skarżył
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów..-Noa, Innocent, Gloria, Miss Dior Cherie.
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...-Nina, Lolita Lempicka, L
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...-Masumi, Vanilla fields
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...-D&G Pour Homme i Platinum Egoiste
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz.-Black Code Armaniego
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...oj ciężka sprawa-Noa, Gloria, Eclat D'Arpege
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego-Efektowne są perfumy The one D&G-bardzo zmysłowe i eleganckie....
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca-Sunset N.Campbell....
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Noa, Eclat lub Angel Le Lys mmmm
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką-już jako dziecko podbierałam mamie i starszym siostrom zapachy i psikałam się nimi namiętnie, nawet....Currarą(mojej siostry)-wtedy były na topie:P
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 19:17   #33
twister_male
BAN stały

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... ANGEL
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... HIGHER
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....SI
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... JOOP PH
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... BLACK BVL
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... ALLURE
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... KENZO PH
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... ALLURE
Perfumy, DAMSKI, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...ANGEL, AQUAZUr, SENSATIONS,
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...ALLURE, ANGEL, KENZO PH
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... NU i DEL MAR
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... DUNE(F i M)
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... GAIAC
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...prawie rok , KENZO PH
twister_male jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 21:57   #34
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....
Nie kocham, ale lubię Shalimar, Mahora, L. Lempicka (edp), Organza, Eden.

Cytat:
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...
Angel i żadne inne nie zrobiły na mnie tak negatywnego wrażenia. Na szczęście mi przeszło.

Cytat:
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....
L'or. Nie znienawidziłam, ale mi się "przyjadły".

Cytat:
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...
Nie wiem, mało mnie interesuje otoczenie w tej kwestii.

Cytat:
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....
Organza-na pewno, Angel, 24 Faubourg-na pewno.

Cytat:
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...
Lolita Lempicka, w ogóle lubię jej flakoniki. Są słodkie.
Podoba mi się flakon Organzy, choc jest mało stabilny.
Cytat:
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...
Nie wiem... Nic sobie nie mogę uprzytomnić.

Cytat:
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...
Nie dotyczy.

Cytat:
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...
Dior Fahrenheit - bardzo mi się podobają pomimo że trochę leciwe i męskie.

Cytat:
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...
Organza razy 3.
- Organza
- Mahora
- Dragon (?), może Angel, Eden...? Nie moge się zdecydować...
Cytat:
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....
To zalezy kto by to miał byc.
Jeśli kolezanka (tez może byc mi bliska) to zalezy jakie ma upodobania. Jesli miałabym wybrac coś dla mamy to na pewno coś w stylu Allure [Sensuelle], Poeme. Crystal Noir Versace-ostatnio jej się spodobały.
Cytat:
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....
Hermes 24 Faubourg. Są takie ciepłe, kwiatowe, wytworne. Ideał.

Cytat:
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...
DKNY Energy Women.

Cytat:
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...
Perfumomaniaczką jestem od zawsze! Odkąd tylko pamiętam interesowałam się kobiecymi tematami: perfumy, makijaż...
Stary 2006-12-30, 22:35   #35
tulipanka
Zakorzenienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość: EdM, Ogródek Nilowy

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam: bez takich skrajności, ale Theorema, BC bardzo mi się nie podobały, teraz odwrotnie

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam: nie przypominam sobie takich

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie: nikt mi tego nie powiedział, ale wiem jak ludzie nie lubią BC i innych kadzideł, tata narzeka na moje EdM

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów: prawie nie dostaję komplemetów, niestety Zdażyło mi się usłyszeć, że ładnie pachnę, nosząc Amour i HP

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę: tu mogę wymieniać bez końca, Apparition, Amour, BC, NR, Prada z pompeczką, NR edt, Flowerbomb, gwiazdka Angel

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami: nie ma takich. Jeszcze

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to: TŻ brak. Ale pachniałby M7, Gucci PH, Declaration, Messe. Generalnie ciepło i kadzidlanie. Byle nie ogórki/melony/morski odświeżacz (nie mogłabym się wtedy do niego przytulić, bo by mnie odrzucało )

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz: M7, Declaration

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to: EdM, Ogródek, BC? Nie! 3 to za mało, nie zdecyduję się!

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego: zależy kogo, tacie Declaration i Emporio Night, mamie nie mam pojęcia, co przyjaciółkom musiałabym się poważnie zastanowić i poanalizować nutki itd

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca: COS

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem: EdM, COS

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką - od ponad roku, co się do tego przyczyniło WIZAŻOWE FORUM Wrażliwy nos odziedziczyłam po tacie, chociaż to bardziej jest wyczulony węch (straszna rzecz, czasem tylko ja czuję, że coś nieładnie pachnie ) zapachy lubiłam od dawna, ale po trafieniu na forum nauczyłam się kochać te małe buteleczki i myśleć o nich inaczej trochę, niż tylko pachnący alkohol

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2006-12-30 o 23:06
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 22:56   #36
Harrods
Zadomowienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Euphoria, L'Instant de Guerlain, Flower By Kenzo i Narciso Rodriguez edp
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Euphoria
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam... dawno, dawno temu (czyli jakieś 12 lat) uwielbiałam Cool Water, który to zapach dzisiaj jest dla mnie wprost wstrętny
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... nie miałam na szczęście nigdy takiej sytuacji
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów... Euphoria, L'Instant de Guerlain, Narciso Rodriguez edp
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Narciso Rodriguez
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... Hugo Boss Woman - dawno, dawno temu dostałam je od taty i bardzo miło mi się kojarzą, chociaż obecnie już ich nie używam
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... L'Instant de Guerlain
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... nie mogłabym używać męskich perfum
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to...oj, trudna sprawa, kobieta zmienną jest... ale dzisiaj postawiłabym na Euphoria, Narciso Rodriguez i Stella In Two Peony
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego... to zależy od osoby...
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca... Summer By Kenzo
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... Lacoste Pour Femme
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką... od zawsze, od kiedy pamiętam byłam wrażliwa na zapachy, nikt w mojej rodzinie nie ma takiej przypadłości ;juz w podstawówce marzyłam o perfumach, a perfumeria była dla mnie świętym miejscem i wytrwale zbierałam pieniądze na markowe zapachy (pierwszy był - o zgrozo... - Cool Water) i tak już mi zostało, chociaż gust mi się zdecydowanie zmienił

Edytowane przez Harrods
Czas edycji: 2007-10-09 o 21:16
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-31, 07:53   #37
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Perfumy,które kocham bezgranicznie za trwałość......Chanel No5, 24,Faubourg, Lutence Houbigant,Safari,Chanel No19 i Cuir de Russie
Perfumy,które najpierw znienawidziłam?, a potem pokochałam...Mitsouko
Perfumy,które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...no nie ma takich perfum,których nienawidzę,ale po pewnym czasie znudziły mi sie...Organza Indecence
Perfumy,które uwielbiam, ale nienawidzi ich otoczenie...nie ma takich,tzn.uwielbiam,otoczenie toleruje ale nie nienawidzi

Perfumy, za które dostajesz najwiecej komplementów...24,Faubourg, J'adore, Tresor,Chanel No5, Cristalle, Vent Vert, Masumi,Allure

Perfumy,które mają przecudną butelkę...Youth Dew, Safari, Gucci No3, Boucheron, 4771 ECHT KONISCH VASSER, Miss Dior, Jean-Louis Scherrer.
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Safari, Być może...,Prastara.
Perfumy,którymi pachnie Twój TZ to...Eau Sauvage Diora, XS pour Homme
Perfumy męskie,które z powodzeniem sama mogłabyś używać...Eau Sauvage, 4771, Vetiver Guerlaina,XS.
Jesli miałabyś się ograniczyć do 3 zapachów,które będziesz mogła używac do końca życia...Chanel No5, Vent Vert, Eau Sauvage.
Perfumy,którymi najchętniej obdarowałabyś kogoś bliskiego...Angel.
Perfumy,ktore kojarzą Ci się z zachodem słońca... Tabac Blond Carona.
Perfumy,które kojarzą Ci się z letnim wieczorem...Allure edt,pachną maciejką wieczorowa porą
Od kiedy jesteś perfumaniaczką i co sie do tego przyczyniło...Od urodzenia...zapach mojej mamy
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-31, 12:19   #38
jessy
Zakorzenienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Coco Modemoiselle

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Armani Code

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... Rykiel Rose

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... Forever Avon

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Coco Modemoiselle

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Dior Poisen

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Ode a'lamour YR

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... Hugo Boss

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... na sobie tylko ultrakobiece

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to... Coco Modemoiselle, Allure Chanel, Ode a'lamour YR

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... Yria YR

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Allure Chanel

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... DKNY Be Deliocious

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... Od dwóch lat. Odkrycie Coco Panienki
Stary 2007-02-09, 10:46   #39
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... SICILY
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... SŁONIK KENZO
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....COOL WATER
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... najwięcej kontrowersji budził jak dotychczas SŁONIK
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... ROMANCE, ALLURE
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... MIRACLE
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... CELEBRE AVONU
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... EGOISTE, ACQUA DI GIO'
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... ???
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to... ALLURE, ROMANCE, NOA
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... ???
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... SUNSET
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... POEME
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... OD CZASÓW STUIDÓW, KIEDY TO KUPIŁAM SŁONIKA, KTÓRY BOSKO PACHNIAŁ NA KOLEŻANCE. NO I POSZŁOOOO!
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-09, 11:21   #40
kizia mizia
Wtajemniczenie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość -NU , BC, nature millenaire

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam- moze nie znienawidziłam ale nie spodobały mi się -BC

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam- Casmir

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie -Ostatnio dostałam ochrzan za Byzance, zdarzyło sie tez za Nu

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów pare razy a lolitke , all about eve,amarige, OI

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę BC, Nu , wszystkie flakony Bvlgari,eternity purple orchid love, rose blush,summer, bardzo podobają mi sie proste flakony demeter,kolekcjonerska edycja premier figiuier,Code armani,tocadilly rochas

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami oui non, aqua di gio, wings, all about eve, oui, ,romance

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to Nightflight,

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz eau sauvage, escada sentiment, pi, ,code

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów- eau the rouge, Nu ,czarna mańka,( BC, lolitka,eau the blanc)

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego Eau sauvage dla tż, Code dla mamy, Lolitka dla przyjaciółki, Nemo dla taty,Champs elysses dla babci

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca- Classique

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem- nuit d'ete, Eau de miniut, mira bai,

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, od ok roku i co się do tego przyczyniło wizaz oczywiście albo jaki zapach _ w głebi serca od zawsze
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-09, 13:45   #41
majashih
Raczkowanie

GG do majashih

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Angel
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...tez Angel
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Light Blue
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Voile d' Ambre
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Alchimie
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Alchimie
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Vanilla Fields
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Mexx pure life
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Givenchy pour homme
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Angel,Alchimie,Euphoria
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Sensi
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Dune
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Burberry Weekend
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką.niedawna..i co się do tego przyczyniło.Wizaz..albo jaki zapach...Angel
Stary 2007-02-15, 08:01   #42
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.. Innocent, ale trwały tylko na ubraniach, niestety na mojej skórze już tak długo się nie utrzymuje
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... brak
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... może nie znienawidziałam, ale znudziły mi się Neonatura Cocoon, L'or chociaż ten nie do końca, Nomadic Oriflame
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... mama reaguje bardzo negatywnie na Cocoon, dla niej to spirytus i apteka, idealny na nocne spacery 1 listopada
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Innocent i Lolita EDP
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Lolita EDP i L
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... brak
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... nie dotyczy
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... brak
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to... Innocent mogę się ograniczyć tylko do niego
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... Emporio Femme dla mamy lub Naomagic Naomi Campbell, lub Noa
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Lolita EDP
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... również Lolita EDP
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką chyba jeszcze nie jestem i co się do tego przyczyniło jeśli już to oczywiście Wizaz albo jaki zapach Lolita EDP

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 08:49   #43
szugarbejb
Zakorzenienie

Perfumy których nienawidzę bezgranicznie za trwałość.... L'Instant de Guerlain - zabija trwałością - sweter prałam 4 razy, żeby zapach zniknął,
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Opium
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... Miracle (nie znam kobiety, która go nie zna)
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... Shalimar (czemuż no czemuż ??? )
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Innocent (niestety) i Coco Mademoiselle ("o jak ładnie pachnie truskawkami")
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Panthere Cartier - butelka perfum - walczące pantery na obrzeżach szklanego globusa - cudo
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... męskie Davoidoff Cool Water
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... L'eau d'Issey Miyake
Perfumy, męskie które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... Black XS, L'Eau d'Issey, każdy zapach od Ermenegildo Zegna
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów , które będziesz mogła używać do końca zycia to... Shalimar , Chanel 5, Innocent
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... kobietę - Chance, mężczyznę - Kenzo pour Homme
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Poeme
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... O de Lancome
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...od urodzenia i co się do tego przyczyniło...Mama - perfumoholiczka i Tata - uwielbia jący obdarowywać swoje kobiety (mnie i Mamę) prezentami , albo jaki zapach... Chanel 5

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 14:45   #44
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość Ungaro Apparition
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam nie było takich
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam Red Delicious DKNY
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie nie ma takich
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów Touch of pink
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę Aigner Too Feminine
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami różowy Adidas
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to szary Hugo Boss
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz W życiu!!!
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to Baby doll, Lolita, J'adore
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego siostrze Issey Miyake L'Eau D'Issey
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca hmm nie wiem
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem Escada Rockin' Rio
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach od pół roku?? Baby doll
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 18:56   #45
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Magie Noire
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Libertine
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....brak
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Boudoir
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....EdM , Stella Sheer
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... L , NINA, L`Instant ( 30 ml ) , Automne Micaleff
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Paloma Picasso edp, Ode a'lamour YR

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...brak TeŻeta , ale jakby co ...to będzie to Escada Magnetism , Dune męskie, D & G pour homme, Escada pour homme
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...żadne, moja skóra wyostrza zapachy no, może ESCADA Magnetism, czasami
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Silver Rain, Stella sheer, L`OR i Magie Noire egzequo
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....mamę Caleche
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Theorema Lagero
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...NINA
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...rejestracja na Allegro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 20:41   #46
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...rejestracja na Allegro

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 21:35   #47
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... GUCCI EDPII
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam.. MANIA
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....??
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...-------
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... GUCCI EDPII
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... JADORE
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... MEXX,BRUNO BANANI
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... B*MEN,HUGO BOSS
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...GUCCI EDPII,BRUNO BANANI,MANIA
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... JADORE
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... GUCCI ENVY ME
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... PUMA JAMAICA,GUCCI RUSH2
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...OD ZAWSZE HEH
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-15, 22:32   #48
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Avignon/Le Baiser du Dragon
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... NU
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Black XS
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Avignon/Eau de Kasaneka
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Le baiser du Dragon/For her/Femenite du bois/Mechant loup
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...nie moge sie zdecydowac seria Armani Prive i L'air du temps chyba
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...For Her/Egoiste
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Idole
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Pi/Idole i spora meskich niszowcow
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Femenite du Bois,Jaisalmer, Messe de Minuit
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Roma
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Bvlgari au The Rouge/Sonia Rykiel
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Palisander
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...od kad to nie pamietam a od jakiego zapachu...hmmm moze Vanilla Fields albo Chique Yardley w dawnych czasach liceum

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 00:21   #49
Anuschka
Wtajemniczenie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...Paloma Picasso edp
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...brak
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...brak
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...M7 (nienawidzi to za duże słowo w tym przypadku...)
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....DV, Dune
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...ostatnio mam "fazę czerwoną" i podobają mi się m. in. : Trouble Boucheron, Rouge Hermesa i Celine Fever
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Paloma Picasso edp
Perfumy, którymi pachnie Twój facet to... obecnie Trussardi Jeans i Essenza di Zegna
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...zdarza mi się używać M7 YSL
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...nie lubię się ograniczać i pewnie gdyby mi ktoś kazał dokonać takiego wyboru to bym...miała problem
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....zdecydowanie Dune
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca...Black for her K. Cole
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Beyond Paradise EL
Od kiedy jesteś perfumomaniaczkąi co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...rejs do Szwecji promem bodajże Stena Line w zamierzchłych latach 90. i buszowanie w perfumerii wolnocłowej
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 09:59   #50
megilla
Zakorzenienie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...addict
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...angel
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...yyy
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...a tam od razu nienawidzi...kiedyś, kiedy pachniałam limitowanką gabrieli sabatini Summer, tata powiedział, że trącę jakbym się nie domyła
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....chyba innocent
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...lolita lempicka, dkny, OI, HP
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Acqua di gio
Perfumy, którymi pachnie Twój facet to... niczym, bo go nie ma:-/
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...nie zdarza mi się, ale przypuszczam, że mógłby to byc a*men
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...nie wiem, jestem dopiero w trakcie rozkochiwania się w zapachach, na pewno na tej liście znalazłby się angel innocent
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....zależy kogo
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca...roma
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...jw. dodam jeszcze l'eau par kenzo
Od kiedy jesteś perfumomaniaczkąi co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...ja dopiero się wciągam i wsiąkam, ale wąchać lubiłam już jako mała kobieta w wieku lat 4
megilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 17:57   #51
asia_102
Wtajemniczenie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...Intuition Estee Lauder
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Pure Poison
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....212 Herrera
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...nie wiem, nikt nie składał zażaleń
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Deep Red
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Bvlgari Omnia, Organza
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Wings, Aqua di Gio
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Dune, Very Valentino, Echo, Emporio Armani
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Dune
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Pleasures, Pure Poison, Intuition
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego...Organza dla mamy, Mania Armani dla taty, Aqua di Gio dla TZ
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Azzaro Chrome
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Sunflowers
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... od kiedy (będąc w szóstej klasie szkoły podstawowej) zobaczyłam jak wygląda perfumeria w strefie bezcłowej... wtedy dostałam Wings od taty...
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-22, 17:56   #52
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Za trwałość... Au The Blanc Bvlgari
Od nienawiści do miłości... Coco Chanel - po kilku latach od testu w którym je skreśliłam "coś" podkusiło mnie, żeby spróbować jeszcze raz. Drugie miejsce na wishliście z miejsca. I to samo z Lolitą EDP, tylko Lolitka już jest moja.
Od miłości do nienawiści... Aqua Allegoria Orange Magnifica Guerlain. Pokładałam w niej wielkie nadzieje, niestety pachnie pomarańczą przez ułamek sekundy i jest bardzo nietrwała. Jak dotąd rozczarowanie nr 1. Poza tym Floral Dream Adidasa. Miłość to to nie była ale podobał mi się. Przez pięć mililitrów. Nie mogłam się doczekać, aż się skończy!
Znienawidzone przez otoczenie... Yria Yves Rocher. O ile np. mojej mamie czy chłopakowi podobają się bardzo, to koleżanki ich nie znoszą...
Komplementy... za EDP II Gucci i Yrię
Piękna butelka... Mnóstwo tego, w tej chwili do głowy przyszły mi Aqua Allegorie, EDP II Gucci, Lolita, Organza, Miss Dior Cherie... długo by wymieniać...
Wracam wspomnieniami do... Le Feu, Oblique'ów, Orchidee YR (używała jej babcia). Może jeszcze Wild Musk Coty.
TZ pachnie... STR8 niebieski lub czarny, Modern Balance Avon (jakoś nie może zużyć, chyba nie lubi, a dostał ode mnie parę lat temu na siedemnaste urodziny:/)
Nie ma takich męskich perfum, których mogłabym używać ( a przynajmniej jeszcze na nie nie trafiłam)
3 których mogłabym używać do końca życia... EDP II Gucci, Lolita EDP, Noa
Dla kogoś bliskiego... Noa lub J'adore dla mamy, Puma Woman dla siostry, Au Masculine Lempickiej dla ukochanego, Laguna S. Dali dla przyjaciółki
Zachód słońca... Le Feu d'Issey
Letni wieczór... Emporio Femme
Perfumomaniaczką jestem gdzieś tak od połowy podstawówki, kiedy to przeczytałam, że bohaterka jednej z moich ulubionych książek używała perfum Givenchy i byłam ciekawa jak pachną. Okazało się, że perfum Givenchy jest mnóstwo, więc... sprawdziłam wszystkie. I tak wizyty w perfumerii weszły w nawyk.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-22, 18:06   #53
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....ALIEN
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...ANGEL
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....JOOP! FEMME
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...ALIEN
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....EUPHORIA
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...EUPHORIA
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...TRESOR
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...FAHRENHEIT
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...BRAK
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...TRESOR, ALLURE, ALIEN
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....L DE LOLITA
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....AMOUR
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...ROCKIN' RIO
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...ODKĄD ODKRYŁAM TO FORUM
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 10:45   #54
falka
Raczkowanie

Cytat:
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....
Raczej wszystko na mnie się dobrze trzyma. Jednak do takich wyjątkowo trwałych zaliczyłabym Dolce Vita, Poeme, Deep Red
Cytat:
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...
Hmmm... może nie to że nienawidziłam... ale nie podobały mi się baaardzo Amarige Givenchy (klasyk)
Cytat:
No przykro mi ale Angel (klasyk) i Innocent
Cytat:
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...
Lolitka klasyczna
Cytat:
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....
Deep Red, Noa
Cytat:
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...
Podobają mi się wszystkie Lolitki, Baby Doll
Cytat:
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...
no kookai oczywiście, ale również Deep Red
Cytat:
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...
Acqua di Gio, Acqua di Gio, Acqua di Gio...
Cytat:
Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...
Be CK oraz wspomniene wyżej Acqua di Gio
Cytat:
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...
nie mogę się ograniczyć bo bardzo szybko mi się nudzą. Kupuję flaszeczki po 30 ml, bo tylko tyle jestem w stanie użyć...
Cytat:
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....
Noa dla mamy, L'eau par Kenzo dla małża
Cytat:
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....
na plaży - Baby Doll
Cytat:
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...
Deep Red (z takim dosyć namiętnym wieczorem...)
Cytat:
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...
Zawsze kochałam zapachy, ale kupuję je odkąd mnie na nie stać, czyli od trzeciego roku studiów, kiedy to zaczęłam zarabiać na coś więcej niż podstawowe potrzeby. Ale i wcześniej, już w liceum, potrafiłam odkładać pół roku na wymarzoną flaszeczkę Women of Earth Avonu
A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem?
http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png

falka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 16:34   #55
Zuziunia
BAN stały

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...HP, Alien, Poeme

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...albo kocham albo nie nawidzę

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Ultraviolet

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...duzo moich perfum nie lubi otoczenie ale co z tego

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Poeme

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Wish

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Indian Summer

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Allure

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Code, są sliczne

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...HP, Addict2, Poeme

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Poeme

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Hypnotic Poison

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...hmm Code ( nie męski)

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, 2 lat i co się do tego przyczyniło wizażanki albo jaki zapach...zaczęło sie od Ultraviolet i Addict

Troszke sie zmieniło po pierwszym poście.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 16:56   #56
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Wish, Organza Indecence, Roma

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Black Cashmere

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... Sicily
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Organza Indecence, NC Campbell, Euphoria

Perfumy, które mają naprawdę przecudną butelkę... Lolitka Lempicka, Black Cashmere

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... Dolce & Gabbana Red

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... Hugo Boss

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... żaden

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to...
na wieki wieków amen, to tylko ukochana Organza Indecence
pozostałe to: Dolce Vita, Black Cashmere i Wish

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego... For Her Narciso Rodriguez (dla mamusi), a Aramis (dla tatusia).

Perfumy, które kojarzą Ci się z zachodem słońca.... Sicily

Perfumy, które kojarzą Ci się z letnim wieczorem... Sensations

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... od zawsze (zaczęło się od szkoły podstawowej, a potem czasy liceum i tak już zostało... )
Trochę się pozmieniało :

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość - Organza Indecence, czarna Coco, Angel

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam - Black Cashmere

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam -

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie - Black Cashmere

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów - Organza Indecence, Naomi Campbell, Euphoria

Perfumy, które mają naprawdę przecudną butelkę - Euphoria, Lolitka Lempicka (jabłuszko Midnight)

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami - Dolce & Gabbana Red

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ - Roma Uomo

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz - Bvlgari Black, Basala, Roma Uomo

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to:
- Organza Indecence
- Black Cashmere
- Angel

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego -
-Angel Innocent (dla mamy),
-A*Men (dla taty)

Perfumy, które kojarzą ci się z zachodem słońca - Sensations

Perfumy, które kojarzą Ci się z letnim wieczorem - Envy

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach - odkąd sięgam pamięcią
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 17:00   #57
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość -Angel , Amarige Mariage, Rush,Lolita edp.

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam-nie było takiego przypadku

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam-Theorema, Innocent (za nietrwałość)

Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie -nic mi o tym nie wiadomo

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów -Lolita edp., Rush,Rush2

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę -L Lempickiej i Lolita edp.

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami- Roma

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to -bardzo róznie

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Allure

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to-Angel,Rush, 212 Herrery

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego- Allure

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca -Dune

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem-Rush 2, Pure Poison

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, od jakis 5 lat ,zaczeło sie od Angela i Romy.Nałóg nasilił sie 3 lata temu od załozenia konta na Allegro i ugruntował sie na dobre 2 lata temu dzieki Wizazowi
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 18:13   #58
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość - Angel , Słoń

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam - Angel, Allure, pure poison (moje największe miłości)
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam- nie ma takich, pałam mniejsza sympatią do chance chanel
Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie - czasami boje sie nosić słonia

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów - Angel

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę - Angel, poeme, pure poison

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami- lou lou blue cacharel

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to - basala shiseido, l'instant guerlain extreme, gucci PG, gucci envy, cristobal balenciaga

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz - basala

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to - Angel, poeme, envy

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego- ja generalnie obdarowuję perfumami a jakimi, to juz zalezy od mającego byc obdarowanym

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca - poeme

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem- JM leau d'issey, envy

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką - jakieś 4 lata...miałam co prawda predyspozycje, ale to co zrobił ze mna wizaż....ehhh

mulier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 19:03   #59
street-spirit
Raczkowanie

Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość..L de Lolita (OI w sumie też)..
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam.może nie znienawidziłam, ale niezbyt mi się podobały-Lolita EDP..Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam..Daim Blond... kochałam bardzo
Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie..Kiedyś-Daim Blond i Black Cashmere. Teraz wszystko się podoba (tak naprawdę to po prostu nie pytam o zdanie)
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów..Narciso Rodriguez EDP, OI, Gloria, Cinema EDP..
Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę.Black Cashmere, L de Lolita, Kenzo Amour.(biały), NR EDT.
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami..Charlie White-prezent od ukochanej babci; Sun Moon Stars-pierwsze "prawdziwe" perfumy.
Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to..BRAK (TŻ-ta oczywiście).
Perfumy, męskie, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz.Bvlgari Black
Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to..OI, co do dwóch pozostałych-nie mam pojęcia.
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego..NR EDP-dla mamy..
Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.OI, Poeme...
Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem..Cinema EDP, Eau Des Merveilles (letni wieczór na morskiej plaży), Dune, Dolce Vita.
Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach..Od kilku miesięcy/pewne forum.
street-spirit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-19, 22:27   #60
SoBeautiful
Raczkowanie

Perfumy które LUBIĘ za trwałość.... Coco Mademoiselle

Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Może nie pokochałam ale polubiłam napewno - jak wyżej. Coco Mademoiselle.

Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... The One. Brrr. Aż mnie ciarki przechodzą. Stoi nieużywane i się kurzy.

Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie... Poison

Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Burberry London (nowy)

Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Wish,Black Cashmere,Poison,Coco Mademoiselle,The One, Elle YSL.

Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... Zielone C-Thru

Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... Soul,Boss

Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... Raczej unikam perfum z męskimi nutami,ale dość "kobieca jak na męskie" jest dla mnie Escada Sentiment.

Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to... Wolne żarty

Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego... Samsara. Spodobała się mojej babci. Gucci II - dla przyjaciółki.

Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Dolce Vita

Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... Dolce Vita

Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... Zawsze uwielbiałam ładnie pachnące kobiety. A moja mama miała mnóstwo perfum! Jak byłam mała zabierałam jej flakony po perfumach i zachwycałam się nimi godzinami potem mój zapał perfumiarski lekko ostygł,aż niedawno znów rozkwitł i tym razem na dobre. Spory udział ma w tym wizaż

Edytowane przez SoBeautiful
Czas edycji: 2007-10-23 o 12:47
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości