![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dokończ....
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Kingdom, Agent Provocateur
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Nu Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....nie znienawidziłam żadnych kochanych przeze mnie perfum Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie...nigdy nie usłyszałam negatywnych komentarzy odnośnie moich perfum (choć niektóre używane przeze mnie są dość kontrowersyjne). Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Nu, Smok, Stella, Le Feu Light. Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Kingdom, L'Or de Torrente, Alchimie, Angel, 24 Faubourg, Rouge, DV, fioletowe jabłko Poison, większość Amouage i Lalique, podobają mi się także proste For Her NR edt i edp oraz bieliźniana, a zarazem niewinna buteleczka AP. Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Dune i Tendre Poison, które nosiła moja mama oraz In Love Again (wiosna, rodzące się uczucie, i takie tam ![]() Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...TŻ aktualnie brak, ale gdyby był, musiałby pachnieć M7 i Basalą (taki mały dyktat perfumeryjny ![]() ![]() Perfumy, męskie, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...M7, Basala, Messe de Minuit Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Zdecydowałabym się na Kingdom, Smoka, Nu, ale byłabym nieszczęśliwa bez AP, Presence, DV, BC i wielu innych pięknych zapachów. Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Premier Jour dla lubiącej kwiatową delikatność mamy. Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Dolce Vita (słońce zawsze miało dla mnie zapach wanilii, brzoskwiń i cynamonu ![]() Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Narciso Rodriguez edp, z letnią nocą - Nu (przepięknie wtedy rozkwitają, zupełnie inaczej niż teraz, zimą). Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...Zapachy fascynowały mnie od zawsze, lubiłam wąchać flakoniki mojej mamy, w perfumerii miałam zawsze maślane oczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....-Gloria, Addict, L'Instant, Angel Le Lys, Alien
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam..-Alien Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam-chyba nie ma takich, żadnych nie nienawidzę....ale już mam trochę dość Sensi Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...-nikt się nigdy nie skarżył ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów..-Noa, Innocent, Gloria, Miss Dior Cherie. Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...-Nina, Lolita Lempicka, L Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...-Masumi, Vanilla fields Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...-D&G Pour Homme i Platinum Egoiste Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz.-Black Code Armaniego Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...oj ciężka sprawa ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego-Efektowne są perfumy The one D&G-bardzo zmysłowe i eleganckie.... Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca-Sunset N.Campbell ![]() Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Noa, Eclat lub Angel Le Lys mmmm Od kiedy jesteś perfumomaniaczką-już jako dziecko podbierałam mamie i starszym siostrom zapachy i psikałam się nimi namiętnie, nawet....Currarą(mojej siostry)-wtedy były na topie:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... ANGEL
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... HIGHER Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....SI Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... JOOP PH Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... BLACK BVL Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... ALLURE Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... KENZO PH Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... ALLURE Perfumy, DAMSKI, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...ANGEL, AQUAZUr, SENSATIONS, Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... NU i DEL MAR Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... DUNE(F i M) Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... GAIAC Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...prawie rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podoba mi się flakon Organzy, choc jest mało stabilny. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - Organza - Mahora - Dragon (?), może Angel, Eden...? Nie moge się zdecydować... Cytat:
![]() Jeśli kolezanka (tez może byc mi bliska ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość: EdM, Ogródek Nilowy
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam: bez takich skrajności, ale Theorema, BC bardzo mi się nie podobały, teraz odwrotnie Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam: nie przypominam sobie takich ![]() Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie: nikt mi tego nie powiedział, ale wiem jak ludzie nie lubią BC i innych kadzideł, tata narzeka na moje EdM Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów: prawie nie dostaję komplemetów, niestety ![]() Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę: tu mogę wymieniać bez końca, Apparition, Amour, BC, NR, Prada z pompeczką, NR edt, Flowerbomb, gwiazdka Angel Perfumy, do których wracasz wspomnieniami: nie ma takich. Jeszcze ![]() Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to: TŻ brak. Ale pachniałby M7, Gucci PH, Declaration, Messe. Generalnie ciepło i kadzidlanie. Byle nie ogórki/melony/morski odświeżacz (nie mogłabym się wtedy do niego przytulić, bo by mnie odrzucało ![]() Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz: M7, Declaration Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego: zależy kogo, tacie Declaration i Emporio Night, mamie nie mam pojęcia, co przyjaciółkom musiałabym się poważnie zastanowić i poanalizować nutki itd Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca: COS Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem: EdM, COS Od kiedy jesteś perfumomaniaczką - od ponad roku, co się do tego przyczyniło WIZAŻOWE FORUM ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2006-12-30 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Euphoria, L'Instant de Guerlain, Flower By Kenzo i Narciso Rodriguez edp
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Euphoria Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam... dawno, dawno temu (czyli jakieś 12 lat) uwielbiałam Cool Water, który to zapach dzisiaj jest dla mnie wprost wstrętny Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... nie miałam na szczęście nigdy takiej sytuacji Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów... Euphoria, L'Instant de Guerlain, Narciso Rodriguez edp Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Narciso Rodriguez Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... Hugo Boss Woman - dawno, dawno temu dostałam je od taty i bardzo miło mi się kojarzą, chociaż obecnie już ich nie używam Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... L'Instant de Guerlain Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... nie mogłabym używać męskich perfum Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to...oj, trudna sprawa, kobieta zmienną jest... ale dzisiaj postawiłabym na Euphoria, Narciso Rodriguez i Stella In Two Peony Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego... to zależy od osoby... Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca... Summer By Kenzo Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... Lacoste Pour Femme Od kiedy jesteś perfumomaniaczką... od zawsze, od kiedy pamiętam byłam wrażliwa na zapachy, nikt w mojej rodzinie nie ma takiej przypadłości ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2007-10-09 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Perfumy,które kocham bezgranicznie za trwałość......Chanel No5, 24,Faubourg, Lutence Houbigant,Safari,Chanel No19 i Cuir de Russie
Perfumy,które najpierw znienawidziłam?, a potem pokochałam...Mitsouko ![]() Perfumy,które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...no nie ma takich perfum,których nienawidzę,ale po pewnym czasie znudziły mi sie...Organza Indecence ![]() Perfumy,które uwielbiam, ale nienawidzi ich otoczenie...nie ma takich,tzn.uwielbiam,otoczenie toleruje ale nie nienawidzi ![]() Perfumy, za które dostajesz najwiecej komplementów...24,Faubourg, J'adore, Tresor,Chanel No5, Cristalle, Vent Vert, Masumi,Allure ![]() Perfumy,które mają przecudną butelkę...Youth Dew, Safari, Gucci No3, Boucheron, 4771 ECHT KONISCH VASSER, Miss Dior, Jean-Louis Scherrer. Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Safari, Być może...,Prastara. Perfumy,którymi pachnie Twój TZ to...Eau Sauvage Diora, XS pour Homme ![]() Perfumy męskie,które z powodzeniem sama mogłabyś używać...Eau Sauvage, 4771, Vetiver Guerlaina,XS. Jesli miałabyś się ograniczyć do 3 zapachów,które będziesz mogła używac do końca życia...Chanel No5, Vent Vert, Eau Sauvage. Perfumy,którymi najchętniej obdarowałabyś kogoś bliskiego...Angel. Perfumy,ktore kojarzą Ci się z zachodem słońca... Tabac Blond Carona. Perfumy,które kojarzą Ci się z letnim wieczorem...Allure edt,pachną maciejką wieczorowa porą ![]() Od kiedy jesteś perfumaniaczką i co sie do tego przyczyniło...Od urodzenia...zapach mojej mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Coco Modemoiselle
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Armani Code Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... Rykiel Rose Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... Forever Avon Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Coco Modemoiselle Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Dior Poisen Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Ode a'lamour YR Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... Hugo Boss Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... na sobie tylko ultrakobiece ![]() Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... Yria YR Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Allure Chanel Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... DKNY Be Deliocious Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... Od dwóch lat. Odkrycie Coco Panienki ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... SICILY
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... SŁONIK KENZO Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....COOL WATER Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... najwięcej kontrowersji budził jak dotychczas SŁONIK Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... ROMANCE, ALLURE Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... MIRACLE Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... CELEBRE AVONU Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... EGOISTE, ACQUA DI GIO' Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... ??? Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... ??? Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... SUNSET Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... POEME Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... OD CZASÓW STUIDÓW, KIEDY TO KUPIŁAM SŁONIKA, KTÓRY BOSKO PACHNIAŁ NA KOLEŻANCE. NO I POSZŁOOOO! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość -NU , BC, nature millenaire
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam- moze nie znienawidziłam ale nie spodobały mi się -BC Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam- Casmir Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie -Ostatnio dostałam ochrzan za Byzance, zdarzyło sie tez za Nu Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów ![]() Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę BC, Nu , wszystkie flakony Bvlgari,eternity purple orchid love, rose blush,summer, bardzo podobają mi sie proste flakony demeter,kolekcjonerska edycja premier figiuier,Code armani,tocadilly rochas Perfumy, do których wracasz wspomnieniami oui non, aqua di gio, wings, all about eve, oui, ,romance Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to Nightflight, Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz eau sauvage, escada sentiment, pi, ,code Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów- eau the rouge, Nu ,czarna mańka,( BC, lolitka,eau the blanc ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego Eau sauvage dla tż, Code dla mamy, Lolitka dla przyjaciółki, Nemo dla taty,Champs elysses dla babci Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca- Classique Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem- nuit d'ete ![]() Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, od ok roku i co się do tego przyczyniło wizaz oczywiście albo jaki zapach _ w głebi serca od zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Angel
![]() Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...tez Angel Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Light Blue Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Voile d' Ambre Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Alchimie Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Alchimie Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Vanilla Fields Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Mexx pure life Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Givenchy pour homme Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Angel,Alchimie,Euphoria Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Sensi Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Dune Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Burberry Weekend Od kiedy jesteś perfumomaniaczką.niedawna..i co się do tego przyczyniło.Wizaz..albo jaki zapach...Angel ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.. Innocent, ale trwały tylko na ubraniach, niestety na mojej skórze już tak długo się nie utrzymuje
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... brak Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... może nie znienawidziałam, ale znudziły mi się Neonatura Cocoon, L'or chociaż ten nie do końca, Nomadic Oriflame Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... mama reaguje bardzo negatywnie na Cocoon, dla niej to spirytus i apteka, idealny na nocne spacery 1 listopada Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Innocent i Lolita EDP Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Lolita EDP i L Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... brak Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... nie dotyczy ![]() Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... brak Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... Emporio Femme dla mamy lub Naomagic Naomi Campbell, lub Noa Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Lolita EDP Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... również Lolita EDP Od kiedy jesteś perfumomaniaczką chyba jeszcze nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Perfumy których nienawidzę bezgranicznie za trwałość.... L'Instant de Guerlain - zabija trwałością - sweter prałam 4 razy, żeby zapach zniknął,
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Opium Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... Miracle (nie znam kobiety, która go nie zna) Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie... Shalimar (czemuż no czemuż ??? ) Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Innocent (niestety) i Coco Mademoiselle ("o jak ładnie pachnie truskawkami") Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Panthere Cartier - butelka perfum - walczące pantery na obrzeżach szklanego globusa - cudo Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... męskie Davoidoff Cool Water Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... L'eau d'Issey Miyake Perfumy, męskie które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... Black XS, L'Eau d'Issey, każdy zapach od Ermenegildo Zegna Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... kobietę - Chance, mężczyznę - Kenzo pour Homme Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Poeme Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... O de Lancome Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...od urodzenia i co się do tego przyczyniło...Mama - perfumoholiczka i Tata - uwielbia jący obdarowywać swoje kobiety (mnie i Mamę) prezentami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość Ungaro Apparition
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam nie było takich Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam Red Delicious DKNY Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie nie ma takich Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów Touch of pink Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę Aigner Too Feminine Perfumy, do których wracasz wspomnieniami różowy Adidas Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to szary Hugo Boss Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz W życiu!!! ![]() Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to Baby doll, Lolita, J'adore Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego siostrze Issey Miyake L'Eau D'Issey Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca hmm nie wiem Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem Escada Rockin' Rio Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach od pół roku?? Baby doll ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Magie Noire
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Libertine Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....brak Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Boudoir Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....EdM , Stella Sheer Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... L , NINA, L`Instant ( 30 ml ![]() Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Paloma Picasso edp, Ode a'lamour YR Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...brak TeŻeta , ale jakby co ...to będzie to Escada Magnetism , Dune męskie, D & G pour homme, Escada pour homme ![]() Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...żadne, moja skóra wyostrza zapachy ![]() Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....mamę Caleche Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Theorema Lagero Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...NINA Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...rejestracja na Allegro ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... GUCCI EDPII
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam.. MANIA Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....?? Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...------- Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... GUCCI EDPII Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... JADORE Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... MEXX,BRUNO BANANI Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... B*MEN,HUGO BOSS Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego.... JADORE Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... GUCCI ENVY ME Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... PUMA JAMAICA,GUCCI RUSH2 Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...OD ZAWSZE HEH |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość.... Avignon/Le Baiser du Dragon
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... NU Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Black XS Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...Avignon/Eau de Kasaneka ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Le baiser du Dragon/For her/Femenite du bois/Mechant loup Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...nie moge sie zdecydowac ![]() ![]() Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...For Her/Egoiste Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Idole ![]() Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Pi/Idole i spora meskich niszowcow Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to...Femenite du Bois,Jaisalmer, Messe de Minuit Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Roma ![]() Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Bvlgari au The Rouge/Sonia Rykiel Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Palisander Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...od kad to nie pamietam ![]() ![]() Nat
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...Paloma Picasso edp
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...brak Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...brak Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...M7 (nienawidzi to za duże słowo w tym przypadku...) Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....DV, Dune Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...ostatnio mam "fazę czerwoną" i podobają mi się m. in. : Trouble Boucheron, Rouge Hermesa i Celine Fever Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Paloma Picasso edp Perfumy, którymi pachnie Twój facet to... obecnie Trussardi Jeans i Essenza di Zegna Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...zdarza mi się używać M7 YSL Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....zdecydowanie Dune Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca...Black for her K. Cole Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Beyond Paradise EL Od kiedy jesteś perfumomaniaczkąi co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...rejs do Szwecji promem bodajże Stena Line w zamierzchłych latach 90. i buszowanie w perfumerii wolnocłowej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...addict
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...angel Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...yyy Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...a tam od razu nienawidzi...kiedyś, kiedy pachniałam limitowanką gabrieli sabatini Summer, tata powiedział, że trącę jakbym się nie domyła Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....chyba innocent Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...lolita lempicka, dkny, OI, HP Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Acqua di gio Perfumy, którymi pachnie Twój facet to... niczym, bo go nie ma:-/ Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...nie zdarza mi się, ale przypuszczam, że mógłby to byc a*men Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....zależy kogo Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca...roma Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...jw. dodam jeszcze l'eau par kenzo Od kiedy jesteś perfumomaniaczkąi co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...ja dopiero się wciągam i wsiąkam, ale wąchać lubiłam już jako mała kobieta w wieku lat 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...Intuition Estee Lauder
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Pure Poison Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....212 Herrera Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...nie wiem, nikt nie składał zażaleń ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Deep Red Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Bvlgari Omnia, Organza Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Wings, Aqua di Gio Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Dune, Very Valentino, Echo, Emporio Armani Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Dune ![]() Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego...Organza dla mamy, Mania Armani dla taty, Aqua di Gio dla TZ Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Azzaro Chrome ![]() Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...Sunflowers Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... od kiedy (będąc w szóstej klasie szkoły podstawowej) zobaczyłam jak wygląda perfumeria w strefie bezcłowej... wtedy dostałam Wings od taty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Za trwałość... Au The Blanc Bvlgari
Od nienawiści do miłości... Coco Chanel - po kilku latach od testu w którym je skreśliłam "coś" podkusiło mnie, żeby spróbować jeszcze raz. Drugie miejsce na wishliście z miejsca ![]() ![]() Od miłości do nienawiści... Aqua Allegoria Orange Magnifica Guerlain. Pokładałam w niej wielkie nadzieje, niestety pachnie pomarańczą przez ułamek sekundy i jest bardzo nietrwała. Jak dotąd rozczarowanie nr 1. Poza tym Floral Dream Adidasa. Miłość to to nie była ale podobał mi się. Przez pięć mililitrów. Nie mogłam się doczekać, aż się skończy! Znienawidzone przez otoczenie... Yria Yves Rocher. O ile np. mojej mamie czy chłopakowi podobają się bardzo, to koleżanki ich nie znoszą... Komplementy... za EDP II Gucci i Yrię Piękna butelka... Mnóstwo tego, w tej chwili do głowy przyszły mi Aqua Allegorie, EDP II Gucci, Lolita, Organza, Miss Dior Cherie... długo by wymieniać... Wracam wspomnieniami do... Le Feu, Oblique'ów, Orchidee YR (używała jej babcia). Może jeszcze Wild Musk Coty. TZ pachnie... STR8 niebieski lub czarny, Modern Balance Avon (jakoś nie może zużyć, chyba nie lubi, a dostał ode mnie parę lat temu na siedemnaste urodziny:/) Nie ma takich męskich perfum, których mogłabym używać ( a przynajmniej jeszcze na nie nie trafiłam) 3 których mogłabym używać do końca życia... EDP II Gucci, Lolita EDP, Noa Dla kogoś bliskiego... Noa lub J'adore dla mamy, Puma Woman dla siostry, Au Masculine Lempickiej dla ukochanego, Laguna S. Dali dla przyjaciółki Zachód słońca... Le Feu d'Issey Letni wieczór... Emporio Femme Perfumomaniaczką jestem gdzieś tak od połowy podstawówki, kiedy to przeczytałam, że bohaterka jednej z moich ulubionych książek używała perfum Givenchy i byłam ciekawa jak pachną. Okazało się, że perfum Givenchy jest mnóstwo, więc... sprawdziłam wszystkie. I tak wizyty w perfumerii weszły w nawyk ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....ALIEN
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...ANGEL Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....JOOP! FEMME Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...ALIEN Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....EUPHORIA Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...EUPHORIA Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...TRESOR Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...FAHRENHEIT Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...BRAK Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....L DE LOLITA Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....AMOUR Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...ROCKIN' RIO Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach...ODKĄD ODKRYŁAM TO FORUM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość...HP, Alien, Poeme
![]() Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...albo kocham albo nie nawidzę Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam....Ultraviolet Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie...duzo moich perfum nie lubi otoczenie ale co z tego ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Poeme Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę...Wish Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Indian Summer Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to...Allure Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Code, są sliczne Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego....Poeme Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca....Hypnotic Poison Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem...hmm Code ( nie męski) ![]() Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, 2 lat i co się do tego przyczyniło wizażanki ![]() ![]() Troszke sie zmieniło po pierwszym poście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość - Organza Indecence, czarna Coco, Angel Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam - Black Cashmere Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam - ![]() Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie - Black Cashmere Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów - Organza Indecence, Naomi Campbell, Euphoria Perfumy, które mają naprawdę przecudną butelkę - Euphoria, Lolitka Lempicka (jabłuszko Midnight) Perfumy, do których wracasz wspomnieniami - Dolce & Gabbana Red Perfumy, którymi pachnie Twój TZ - Roma Uomo Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz - Bvlgari Black, Basala, Roma Uomo Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() - Organza Indecence - Black Cashmere - Angel Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego - -Angel Innocent (dla mamy), -A*Men (dla taty) Perfumy, które kojarzą ci się z zachodem słońca - Sensations Perfumy, które kojarzą Ci się z letnim wieczorem - Envy Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach - odkąd sięgam pamięcią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość -Angel , Amarige Mariage, Rush,Lolita edp.
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam-nie było takiego przypadku ![]() Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam-Theorema, Innocent (za nietrwałość) Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie -nic mi o tym nie wiadomo ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów -Lolita edp., Rush,Rush2 Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę -L Lempickiej i Lolita edp. Perfumy, do których wracasz wspomnieniami- Roma Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to -bardzo róznie ![]() Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz...Allure Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego- Allure Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca -Dune Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem-Rush 2, Pure Poison Od kiedy jesteś perfumomaniaczką, od jakis 5 lat ,zaczeło sie od Angela i Romy.Nałóg nasilił sie 3 lata temu od załozenia konta na Allegro i ugruntował sie na dobre 2 lata temu dzieki Wizazowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość - Angel , Słoń
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam - Angel, Allure, pure poison (moje największe miłości) Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam- nie ma takich, pałam mniejsza sympatią do chance chanel Perfumy, które uwielbiasz, ale nie nawidzi ich otoczenie - czasami boje sie nosić słonia Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów - Angel Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę - Angel, poeme, pure poison Perfumy, do których wracasz wspomnieniami- lou lou blue cacharel Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to - basala shiseido, l'instant guerlain extreme, gucci PG, gucci envy, cristobal balenciaga Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz - basala Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mogła używać do końca zycia to - Angel, poeme, envy Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego- ja generalnie obdarowuję perfumami ![]() Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca - poeme Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem- JM leau d'issey, envy Od kiedy jesteś perfumomaniaczką - jakieś 4 lata...miałam co prawda predyspozycje, ale to co zrobił ze mna wizaż....ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość..L de Lolita (OI w sumie też)..
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam.może nie znienawidziłam, ale niezbyt mi się podobały-Lolita EDP..Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam..Daim Blond... kochałam bardzo ![]() Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie..Kiedyś-Daim Blond i Black Cashmere. Teraz wszystko się podoba (tak naprawdę to po prostu nie pytam o zdanie ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów..Narciso Rodriguez EDP, OI, Gloria, Cinema EDP.. Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę.Black Cashmere, L de Lolita, Kenzo Amour.(biały), NR EDT. Perfumy, do których wracasz wspomnieniami..Charlie White-prezent od ukochanej babci; Sun Moon Stars-pierwsze "prawdziwe" perfumy. Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to..BRAK (TŻ-ta oczywiście ![]() Perfumy, męskie, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz.Bvlgari Black Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 zapaszków, które będziesz mogła używać do końca zycia to..OI, co do dwóch pozostałych-nie mam pojęcia ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego..NR EDP-dla mamy.. Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.OI, Poeme... Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem..Cinema EDP, Eau Des Merveilles (letni wieczór na morskiej plaży ![]() Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach..Od kilku miesięcy/pewne forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Perfumy które LUBIĘ za trwałość.... Coco Mademoiselle
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam... Może nie pokochałam ale polubiłam napewno - jak wyżej. Coco Mademoiselle. Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam.... The One. Brrr. Aż mnie ciarki przechodzą. Stoi nieużywane i się kurzy. Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie... Poison ![]() Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów.... Burberry London (nowy) Perfumy, które maja naprawdę przecudna butelkę... Wish,Black Cashmere,Poison,Coco Mademoiselle,The One, Elle YSL. Perfumy, do których wracasz wspomnieniami... Zielone C-Thru ![]() Perfumy, którymi pachnie Twój TZ to... Soul,Boss Perfumy, męski, które z powodzeniem sama mogłabyś uzywać/uzywasz... Raczej unikam perfum z męskimi nutami,ale dość "kobieca jak na męskie" jest dla mnie Escada Sentiment. Jeśli miałabys się ograniczyc do, niech będzie 3 ![]() ![]() Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabys kogoś bliskiego... Samsara. Spodobała się mojej babci. Gucci II - dla przyjaciółki. Perfumy, które kojarza Ci się z zachodem słońca.... Dolce Vita Perfumy, które kojarza Ci się z letnim wieczorem... Dolce Vita Od kiedy jesteś perfumomaniaczką...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... Zawsze uwielbiałam ładnie pachnące kobiety. A moja mama miała mnóstwo perfum! Jak byłam mała zabierałam jej flakony po perfumach i zachwycałam się nimi godzinami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez SoBeautiful Czas edycji: 2007-10-23 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.