![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
a mnie to gryzie,że idą święta Bożego Narodzenia,ale jest tak jak co roku od rana krzyczenie i jakaś awantura od strony starszych,później kolacyjka luzik,ale później znów mnie zmuszanie do wyjazdu do babci,luz moge jechać na 2,3 godz ale oni zawsze jada około 18 a wracają albo na pasterke do mojej miejscowości albo po pasterce jak pójdą tak gdzie mieszka babcia,w sumie bym wolała świąt nie obchodzić bo to dla mnie strata sianka,ale zawsze zjem kolacje z rodziną,ale nie rozumiem mam 20lat i przymusem musze jechać do babci na tak długo,mam tego dość ale coż będę zmuszana jak zwykle....
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A mnie gryzie dosłownie wszystko:począwszy od pogody
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
A mnie też wiele ostatnio dręczy...jak zwykle mam problem, bo nie umiem się otworzyć w gronie mniej znajomych mi osób..co ja mam robić ?? Bo mi to strasznie przeszkadza w życiu..mam tylko kilku znajomych ( czyt.2 ) przed którymi moge maksymalnie się otworzyć a ja bym tak chciała w stosunku do każdego..w ogole nie mam zadnego kolegi ( zadnego !! ) czuję ze nie korzystam z życia, potrafię żyć tylko marzeniami
![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
dra
Lolcia123 mam tak samo jak wy... dosłownie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nie o takich świętach marzyłam
![]() Chłopak, którego kochalam i kotrego kocham nadal i który (jak mówił) też mnie kochał, nagle znalazł sobie inną... nie powiedzial mi tego wprost, on nawet nie wie, że ja coś wiem o jego... ukrywanym związku... albo moze wie... i wcale sie tym nie przejmuje... nie chce ze mną rozmawiać, unika mnie... coś jest nie tak... Okropne święta!!!!!!!!!! najgorsze w moim zyciu!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja bym to po prostu połączyła z "Poużalajmy sie nad sobą".
Moooodzie, Moooodzie, hop hop!
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
dziś jest rocznica pogrzebu mojego chłopaka
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
[*]
![]() ![]()
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Kiniaczeq, Lolcia - dzięki
![]() ![]() ![]() $Luna$ - bardzo mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
mi jest codziennie ciężko przez trudną sytuacje w domu z ojcem sadystą i pijakiem (nie ojcem
![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Pewnie jest teraz duchem blisko Twojego serca
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam ten wątek i zrobiło mi się jeszcze bardziej smutno
![]() ![]() wszystkim Wam wysyłam moc buziaków ![]() ten rok był dla mnie mało łaskawy - mimo że skończyłam studia, przeszłam drogę do wymarzonego zawodu, znalazłam z chłopakiem idealne mieszkanie itp. to los płatał mi, a właściwie nam, bardzo niemiłe figle. Może zacznę od tego, ze to miały być piękne święta, w nowym miekszkanku, razem. A skończyło się na tym, że nie ma remontu, w tym - nie istnieje kuchnia (więc nie ma mowy o jakichkolwiek świętach), nie ma pieniędzy, bo mielismy wypadek i skoasowano nam samochód i zamiast kupić meble do pokoju musieliśmy zapłacić za części do samochodu. Na samą myśl o tym zdarzeniu trzęsą mi się ręce. Poza tym znaleźliśmy się w nieodpowiednim miejscu i czasie i widzieliśmy coś z czego musiliśmy się później tłumaczyć przez całą noc na komisariacie w wyniku czego nie wzięłam tabletki antykoncepcyjnej (jakie to głupie i żałosne ![]() to się wygadałam
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smutne... ale nie martw, wyjdziecie na prosto, naprawde, wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy dzień od niepamiętnych czasów był dla nas szczęśliwy - w Wigilię się zaręczyliśmy ![]() robiłam też test - wynik był negatywny ![]() wierzę, że przyszły rok będzie lepszy i tego życzę Wam wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Że tez musiałam tu zaglądnąć, żeby sie tego dowiedzieć :sciana:
Suzana, gratuluję!! ![]() I niczym się nie martw! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Dobrze że są takie wątki.
Mam problem, ogromny. Czuje że jakikolwiek ruch w którąkolwiek strone jest niemożliwy. Jak bardzo trudne i skomplikowane są relacje międzyludzkie... Całowałam sie z cudownym facetem, z moim wymarzonym ideałem,którego szukałam od dawna.... Mój ideał ma dziewczyne, na której bardzo mu zależy, o czym poinformował mnie na samym początku... Mój ideał na pytanie dlaczego ją zdradza powiedział mi wprost: "Bo jestem pijany". Zabolało. Jedyne słowa jakie wtedy mogłam z siebie wydusić to było :"Rób co chcesz, ale prosze Cie,nie baw sie mną". Wiem,że on sie bawi. Bawi sie mną,bawi sie swoją dziewczyną, wogóle pdejrzewam że nie jestem pierwszą i ostatnią z którą zdradza. To jest naprawde troche skomplikowane...Najbardzi ej nie rozumiem jego postępowania... Sam mi powiedział że on jest "z tych gorszych", z tych chuliganów...wydaje mi sie że mówi prawde... Najbardziej mi chyba rozrywa serce to że nigdy z nim nie bede...Bo gdyby tylko chciał ze mną być to potrafiłabym nawet tolerować jego zdrady...tylko żeby ze mną był... To nie jest miłość,znamy sie z przerwami dosłownie pare tygodni (on pracuje za granicą). To jakiś rodzaj chorej fascynacji... Obcy ludzie widzą jak mi sie świecą oczy na jego widok...Nie często spotyka sie swój ideał. Ja podejrzewam,że to bedzie pierwszy i ostani facet tak bardzo pasujący do mnie. Pierwszy i ostatni. I tutaj oczywiście nie chodzi o fizyczność...Wiem że to nienoramlne,ale zawsze miałam słabość do takich facetów...bardzo niegrzecznych...bardzo wolnych...bardzo nie fair...Kochałam raz w życiu właśnie takiego faceta. On mnie zranił i porzucił, a ja do końca poszukuje w każdym chłopaku cząstki jego. Ten ostatni ma tych "cząstek" bardzo dużo. To jest pewnego rodzaju fatum, to jest podejrzewam coś co bede nosić w sobie do końca życia,bo gdzieś tam głeboko w mojej psychice jest zakorzeniony jakiś wzorzec, gdzieś tam w głebi mnie ta potrzeba posiadania takiego faceta egzystuje. Wiem że to wszystko jest chore,ale niestety wogóle niezleżne ode mnie. Ja nie wiem,czy tutaj trzeba jakiegoś specjalisty w stylu psychologa,terapeuty który pomógłby żyć mi normalnie. Tutaj też jest paradoks..Tęsknie za normalnością,za normalnym związkiem, a raz po raz ładuje się w sytuacje bez wyjścia, w związki bez przyszłosci, i nie ma co ukrywać bez sensu. Teraz nic mnie nie łączy z tym facetem, jedynie pocałunek na klatce schodowej po pijaku, a ja już cierpie. Sama sobie zadaje ten ból, to jest jak bezsensowne powtarzanie jakiegoś schematu. "To wszystko boli mnie.." P.S. Pogratulować temu kto doszedł do końca.
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suzanko - ogromne, gorące gratulacje ![]() ![]() ![]() Niech Wam się w takim razie doskonale układa przez cały Nowy Rok i przez całe życie! Wiele codziennych radości i sukcesów, miłości, spełnienia i radości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
No cooo zaaa
![]() GRRRRR! ![]() WRRRRRR! Alllleeee jestem wsciekla ![]() $%*^@#$! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
nie mam sily pisac wszystkiego...
juz zreszta pisalam to na podforum, ale w skroce: jestem z facetem ponad 5 lat, a wlasciwie chyba bylam...;( najgorze jest to ze ja sama nie wiem czy chce z nim byc czy nie? czy ja go jeszcze kocham, czy toprzywyczajenieeeee ?cholerne przyzwyczajenie !! ;( Z kolei moj nowy obiekt westchnien mimo iz daje mi sygnaly spojrzeniami, ze mu sie podobam nie robi nic pozatym...tylko sie gaaaapi !! a moze to ja zle to odbieram ? sesja przedmna, nie mam sily sie uczyc...nie mam sily na nic ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
właśnie włączyłam komputer i... ...i chciałabym usłyszeć text- masz wiadomość
![]() tak. oglądałam film. nie wiem już, który raz może 10 a może 20 i co z tego; mogę go oglądać tysiąc razy i wciąż te same emocje. jednocześnie smutek... wokół mnie jest tylu ludzi ale mimo to czuję się samotna . hmm... brakuje 36" ciepełka ![]() dlaczego nasze życie nie jest tak proste a zarazem fascynujące jak bohaterek filmu... tylko szara rzeczywistość, czyli ciągła uwaga aby nie zostać zranionym chciałabym kiedyś stracić rozsądek...może wtedy byłoby mi łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam ciężki rok. Ale wierzę, że ten nadchodzący będzie lepszy. Musi być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
KOKAINA - doczytalam do końca
![]() Malutka88 - również ![]() Biiibiii - jestem z Tobom ![]() Dziewczyny... Z pewnością jest Wam ciężko, wiem co to jest... Pisałam juz ze "mój" ideał, (jak podejzewalam) ma inną... a teraz juz naprawde sama nie wiem... gubię się... nawet nie wiem, tak samo jak wy, czy go kocham czy moze to również jest przyzwyczajenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
widzę że nie tylko ja mam smutne święta!!
ja mam kryzys ze swoim TŻ ( to już nawet nie kryzys , wszystko idzie w kierunku zakończenia związku ![]() wszytsko zaczęlo się już chyba w wakacje, mieliśmy jakieś drobne sprzeczki i w ogóle ale zawsze kończyło sie pogodzeniem! jednak poraz kolejny zawiodłam sie na moim chłopaku ( znów nie przyjechał , znów nie odebrał telefonu ) a jak przyszedł po 3 godzinnym spóznieniu jeszcze mi się oberwało ze w ogóle mam pretensje i stwierdził że może muszę sobie poszukać innego ! więc odwróciłam się na pięcie i poszłam do domu ...i od tygodnia się nie odzywa ,nawet w święta się nie pojawił , przysłal mi jedynie życzenia smsem - jesteśmy z sobą 4 lata , więc to jeszcze bardziej mnie zraniło ...a dziś zadzwonił rano, że przyjdzie porozmawiać i...nie przyszedł!! nie mam już sił ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.