Jak to jest??:(( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-19, 18:25   #31
*~An!@~*
Zadomowienie

GG do *~An!@~*
Dot.: Jak to jest??:((

Może tylko ty uważasz, że ta twoja koleżanka to nic ciekawego? Faceci chyba uważają co innego na jej temat .
A tak przy okazji...Nie chcę nikogo obgadywać, ale starsza siostra mojej koleżanki z klasy naprawdę nie jest ładna, a miała już chyba z 10 chłopaków w ciągu roku . Ja nie wiem jak ona to robi .
*~An!@~* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 18:38   #32
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
żadko kiedy chłopak patrzy na charakter,zawsze na wygląd przedewszystkim na wygląd a makijaż lubią bo ładniej się wygląda,a bez makijażu to już narka i nie przyciąga makijaż robi swoje
Hm, nie zgodzę się. Zależy z jakim chłopakiem masz do czynienia Moj Tz przy drugim spotkaniu widział mnie w stanie opłakanym bez makijażu, schorowaną (wcześniej tez bez makijażu, zresztą rzadko się maluję) i jakimś cudem z nim jestem Nie zraził się jakoś.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 18:41   #33
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
albo jest fajna i interesująca, albo głupia jak kózka- to tez przyciąga facetów, tylko że faceci tego pokroju z reguły nie są już warci uwagi
ano wlasnie o to chodzi.Ja tam sie nie chlastam z tego co powodu,bo nie zalezy mi na wszystkich. Jedynie na wybitnych jednostkach
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 18:46   #34
koKOro
Zakorzenienie

mnie sie wydaje, ze przyciaga pewnoscia siebie

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 18:48   #35
*~An!@~*
Zadomowienie

GG do *~An!@~*

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
mnie sie wydaje, ze przyciaga pewnoscia siebie
Możliwe...
*~An!@~* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 18:52   #36
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
Temat na wątek kłótnię..?
Nie bardzo wiem, co rozumiesz pod pojęciem ''często'' i na jakiej podstawie (czy Twojego własnego doświadczenia..?) wydajesz taki osąd..?

Chyba mogłabyś się zdziwić.
Nie wiem jak Ty, ale ja tylu tych pięknych kobiet na ulicach nie widuję. A wszędzie gdzie nie wejdę widzę lamenty "jestem taka ach i och i sama" Poza tym: co to znaczy piękna kobieta? Piękno jak ktos mądrze powiedzial jest w oku patrzącego.
Stosunek do własnej osoby (i urody) zmieniłam jakiś czas temu. Nie sztuka myśleć: jestem cudowna, sztuką jest czasami spojrzec na siebie krytycznie (zwłaszcza na swoje zachowanie)
I nie mam zamiaru sie kłócić - zwerbalizowałam (powiedzmy) swoje obserwacje
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 19:10   #37
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marilyn Pokaż wiadomość
Tzw. piękne kobiety często są piękne tylko w swoich oczach i przesadnie skupione na sobie. Dlatego są same. Często też mają bardzo duże wymagania - co akurat jest dobrym objawem.
Co do "cycków na wierzchu", które znaczą, że dziewczyna jest łatwa - to facetom tak sie wydaje a najczęściej nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Cytat:
Napisane przez Marilyn Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Ty, ale ja tylu tych pięknych kobiet na ulicach nie widuję. A wszędzie gdzie nie wejdę widzę lamenty "jestem taka ach i och i sama" Poza tym: co to znaczy piękna kobieta? Piękno jak ktos mądrze powiedzial jest w oku patrzącego.
Zdecydowanie przyznaję Ci rację .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 19:40   #38
myszka2006
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hm, nie zgodzę się. Zależy z jakim chłopakiem masz do czynienia Moj Tz przy drugim spotkaniu widział mnie w stanie opłakanym bez makijażu, schorowaną (wcześniej tez bez makijażu, zresztą rzadko się maluję) i jakimś cudem z nim jestem Nie zraził się jakoś.

Bo nie wszyscy faceci widza tylko piekno zewnetrzne, mysle ze bardziej doceniaja naturalne , a tym samy piekne kobiety....gratuluje chlopaka....

Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe,
pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie
nigdy nie zrozumiem...-zapominam!!
myszka2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 19:42   #39
ZooZoleQ=*
Zadomowienie

A czym jest piękno? Nigdzie nie jest to wyszczególnione, każdemu podoba się co innego. Tak jak dla mnie Gemma Ward jest bardzo ładna, dla wielu Wizażanek wyglada jak "UFO". Może tak samo jest z Twoją koleżanką?

ZooZoleQ=* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 20:17   #40
Aeterna
Zakorzenienie

I ja nie widuję tłumu pięknych kobiet na ulicach.
Nie zgodzę się jednak, że piękne kobiety (''często'') są (bywają) piękne - ale tylko w swoich oczach.
I to nie ''posiadanie pięknej cielesności'' jest determinantem tego, że ktoś jest sam, a piękna fizyczność nie musi oznaczać paskudnego charakteru.

Edytowane przez Aeterna
Czas edycji: 2006-12-19 o 20:37 Powód: A referat pozwoliłam sobie skasować. Dobranoc. :)
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 21:40   #41
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Odnośnie wiesz czego.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-19, 22:32   #42
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja nie widuję tłumu pięknych kobiet na ulicach.
Nie zgodzę się jednak, że piękne kobiety (''często'') są (bywają) piękne - ale tylko w swoich oczach.
I to nie ''posiadanie pięknej cielesności'' jest determinantem tego, że ktoś jest sam, a piękna fizyczność nie musi oznaczać paskudnego charakteru.
Nigdy nie uwazałam, ze uroda = paskudny charakter. Co najwyżej uroda rozleniwia te bardziej próżne istoty. A bywa, że i motywuje, do pracy nad soba, żeby nie być postrzegana jako tylko i wyłącznie ładne ciało. Ale to chyba rzadziej (jednak)
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 22:38   #43
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

O jezzu - Tez mam kumpele w pracy - taka laska z jajem, spora pewnoscia siebie i co? isie facetom podoba. Gdyby jednak skupic sie na tych wadach na ktorych skupiaja sie baby to wiele by sie okazalo nieciekawego. My baby czesto patrzymy na inne jak na konkurencje wiec dostrzegamy najmniejsze wady... Ciezko nam byc 'bezstronnymi'...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości