|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne plany Wizażanek i Wizażanków :)
Skupic się na zapachach z wishlist (3 są - jsienno-zimowa, wiosenno-letnia i zapasowa, gdyby marzenia zapachowe z dwóch pierwszych spełniały się zbyt szybko
![]() Założyć rodzinkę Les Belles Ograniczyć kupowanie w ciemno (na 23 pełnowymiarowe flakony które posiadam 15 to strzały w ciemno - udane, plus jeden nieudany, który powędrował już w świat) Nie kupować perfum, które są tylko ładne, inaczej zabraknie miejsca na półce i funduszy na zapachy, które są piękne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Oj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Teraz to chyba posypały się już wszystkie inne plany bo poznałam Smoka. I on właśnie będzie moją nową obietnicą Noworoczną, nie pamiętam żebym w ostatnim czasie czegoś pragnela równie mocno!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
![]()
Podbijam wątek...
Ja zamierzam wreszcie ustabilizować kolekcję na dwóch płaszczyznach: figowej i drzewno-kadzidlanej. Zamierzam w końcu uzbierać na kilka droższych butelek... NIE zamierzam przekroczyć bariery 60 butelek. NIE zamierzam sprzedawać próbek na allegro (póki co się trzymam ![]() Hmm... cóż jeszcze Chciałbym wreszcie przenieść swój dziennik na blox.pl, ale brak umiejętnośc. Poza tym w przyszłym roku chciałbym jeszcze kilka rzeczy okołoperfumowych zrobić. Czy się uda, zobaczymy... Plany są... EDIT: Fajnie by było, gdyby osoby z wcześniejszych stron się wypowiedziały czym im się udało zrealizować plany ![]() Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-28 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
w przyszłym roku zamierzam być grzeczna i nie zakochiwać się na zabój.
Moje plany obejmują Cedre, Palisander i niedużą ilość Ambre Sultan. Może coś się uda upolować na all albo na straganiku, bo wcale nie potrzebuję dużych ilości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja w przyszłym roku chciałabym odzyskać rozum. Umiar i jeszcze raz umiar.
Przeglądać Allegro i nie klikać w przypływie szaleńczej euforii kolejnych jakże okazyjnych perełek. Jeszcze przed końcem tego roku chciałam wypuścić kilka flakonów w świat, ale nie mogę się zmobilizować żeby zrobić zdjęcia i tak trudno jest oddać cokolwiek. Mam w planach przeniesienie perfum w bardziej bezpieczne miejsce, jakieś stabilne półki. Sen z powiek spędza my myśl że moja komódka jest z najbardziej awaryjnej serii BRW, nie raz zasypiając przychodzi mi do głowy myśl że kiedyś półki mogą nie wytrzymać. Może przykręcić dodatkowe kątowniki? Kadzidła i wszelkie mroczności dostępne w niektórych Waszych kolekcjach ciekawią mnie, ale jednak mam wrażenie że to nie dla mnie. Zapachowo zmieniać się chyba nie planuję, nadal słodycz, delikatne kwiatki, owoce.
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Moje noworoczne zamiary i postanowienia
- Skończyć 2 flakonikii, w których chlupoczą najwyżej 2 ml, wyrzucic do kosza i zakupic nowe. - Regularnie wrzucać do świnki - skarbonki drobniaki, które przeznaczę na flowerbomb EDP ( naprawdę taką mam ![]() - Częściej odwiedzać wizażowe forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja zamierzam kupowac mniej perfum i ograniczac sie do tych zapachow na ktore naprawde zachoruje a nie radosnie rzucac sie na wszelkie promocje, okazje itd- ktore pozniej zalegaja na polkach a ja nadal marze o tych nie w promocji
po drugie nigdy przenigdy nie kupowac juz wiecej zapachow w ciemno!!!!! tak mi dopomoz Bog i wszelcy jego pomocnicy niebiescy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym roku postanawiam wrócic do róznych wiedźmowych działań i zajęć, na kóre w tym nie miałam czasu
![]() Perfumeryjnie zamierzam nie nabywać niczego przez pierwszy kwartał , szczególnie opierać sie bedę okazjom ![]() Będę spać, co najmniej 7 godzin na dobę. Nie będę zbawiac świata.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
W kwestiach nieperfumowych to ja się na żądne zobowiązania noworoczne nie porywam - będę szczęśliwsza bez obciążenia w postaci tych niesławnych noworcznych postanowień
![]() A w kwestii perfumowej przestać przeskakiwać od jednego zapachu do drugiego, gromadzić flaszeczki, odlewki, próbki i inne cuda. Zamiast tego ograniczyc się co 10 zapachów (flakonów i odlewek), doskonale przemyślanych i nabytych pod wpływem rozsądku. Zresztą ograniczam zdecydowanie zakupy perfumowe, dopóki nie wyczyszcze nieco swoich zbiorów ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym roku:
mam nadzieję znaleźć już pracę Odzyskać wigor życiowy ![]() Perfumeryjnie, nie nakładam sobie żadnych ograniczeń - może to będzie rok kolejnego Odkrycia? Zamierzam trzymać się moich ulubieńców - Madness, Stelli, HP, Amour.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
W nowym roku chciałabym nareszcie sprawic jakieś ładne mieszkanko dla moich flakoników (w sensie jakąś ładna witrynę).
Kolejny cel perfumeryjny mam taki, aby nie kupowac żadnych zapachów w ciemno ![]() Poza tym nowy motocykl, nowy motocykl, nowy motocykl... To mój główny cel w nowym roku okupiony niestety zapewne kredytem...
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.