![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Regenercja włosów
..Asia..-a ile utrzymal sie efekt? Prosze, opisz efekt i wszyyystko z tym zwiazane-bede wdzieczna
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Efekt utrzymał mi sie jakieś 4-5 myć, potem wszystko wróciło do normy. Pomownie z tego nie skorzystałam, bo odkryłam WAX i on mi również pomógł, przede wszystkim ograniczył wypadanie. Włosy się zregenerowały, troche je obcięłam i już nigdy nie miałam tak koszmarnych włosów jak kiedyś ![]() Ogólnie - polecam ten zabieg u fryzjera, włoski były rzeczywiście inne i pewnie gdybym zrobiła ich więcej efekt był zadowalający. Przerzuciłam się na WAX z powódek czysto ekonomicznych ![]() Teraz, kiedy mozna to zrobić w domu - kupując ampułke na allegro, chętenie powtórzyłabym kurację. ------------------------------------------ Zobacz, znalazłam takie aukcję na allegro http://www.allegro.pl/search.php?str...7320&country=1 tylko nie znam użytkownika, ale handluje samymi preperatami do włosów, więc pewni można mu zaufać. Można by czegos spróbować, tylko moze ktoś by się wypowiedział, kto taką kurację w domu już przeprowadził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Odżywki Wax kiedyś używałam zużyłam jedno opakowanie ale efektu nie widziałam więc przestałam używać Łykam wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami jedno opak wylykalam chcialam zeby mi w aptece polecila cos mocniejszego ale powiedziala ze skrzyp to ziola aby byl efekt trzeba lykac dluzszy okres czasu wiec kupilam nastepne opkowanie tylko zwieksze sobie dawke bede łykać 2 tabletki. Kupiłam w aptece szampon regenerujący Seboradin kuracja do włosów zniszczonych farbowaniem i modelowaniem Spróbuję zainwestowc we wlosy aby odzyskaly kondycje kupie sobie tez te ampulki Dzieki za wszystkie porady!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Asia-dzieki
![]() ![]() Hm..narazie nie mam hajsu zeby zrobic sobie taka kuracje.Zostane przy WAX'ie narazie ![]() Ale dobrze by bylo, jesli ktoras dziewczyna wypowiedzialaby sie na temat kuracji w domu ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
![]()
Marzą mi się zdrowe, śliczne, lśniące włosy. Wydaje mi się że najlepszy efekt byłby jakbym powrocila do swojego naturalnego koloru włosów
![]() Wczoraj zrobiłam sobie maseczkę z oleju rycynowego i żółtka, ta mseczka jest chwalona przez wiele osob na tym forum Efektu jednak nie widzailam mialam jak zwykle "szope" na wlosch ![]() ![]() Moze przy dluzszym stosowniu tej maseczki bedzie widoczny jakis efekt bede probowac!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
![]()
mam straszny problem, a mianowicie puszace sie wlosy..szczegolnie w okresie zimy....wychodzac z domu sa gladkie lsniace, lecz powrocie do domu, widze w lusterku strasnie poelektryzowana szope..2 razy wiecej wlosow...cala fryzura nie do uczesania i nie do ulozenia do nastepnego mycia...pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
ja uwielbiam moje wlosy po WAXie takie mieciutkie gladkie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Też miałam bardzo zniszczone włosy i próbowałam je ratować na wszystkie sposoby. Żadne waxy, szampony i odżywki nie przynosiły żadnych znaczących rezultatów. Nie ma sensu wydawać pieniędzy i się męczyć. Tylko profesjonalne, konkretne ampułki naprawdę regenerują. Polecam Loreala Absolut Repair lub Powe Color, Matrix Biolage, Alfaparf Semi Di Lino
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
BAN stały
|
Kamila a jaki masz kolor włosów, naturalny?
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Hehe chyba Twoje pytanie nie jest zbyt aktualne, bo komentarz tamtej dziewczyny jest z 2006 roku...
Zapraszam na mój kanał na YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.