![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: HALLOWEEN,Lancome Juicy Tubes,Smackersy, Miniatury perfum, Podkład Revlon,I inn
Juź pisałam w ostatnim wątku że nie. I raczej nie prędko bym coś znalazła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: HALLOWEEN,Lancome Juicy Tubes,Smackersy, Miniatury perfum, Podkład Revlon,I inn
U ciebie w wątku spodobały mi się tylko te rzeczy...:
Carolina Herrera 212 On Ice(Pink)-połówka jednej kuleczki.czyli jakies 15 ml.Zepsuty atomizer-tak jak panowie trzeba wylac troche zapaszku i rozetrzec na np.nadgarstkach.Super zapaszek polecam! Thierry Mugler Angel Tester bez korka.Z 50 ml zostalo ok.36ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
jezeli okazalby sie to moj kolor.
to moge oddac za podklad Caroline. a dorzucilabys mi cos?
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
A nie chciałabyś już miniatury Palomy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
zapach hmm..
świeży kobiecy raczej nie owocowy.nie za słodki mi sie b.podoba. ale oddaje ze wzgledu na to ze jestem leniem i nie chce mi sie go tak uzywac z tym zepsutym atomizerkiem:P. i jak tam masz fotki odcienia?
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A po drugie, zdjęcie będzie jutro, nie mogę dobrze oświetlić. Właśnie wróciłam do domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
hej
juz kiedys rozmaiwalysmy o wymiance ale nic nie wyszlo ![]() interesuje mnie nadal probka lacoste inspirations i podklad revlon w saszetkach z rzeczy ktore szukasz moge zrobic ci probke be delicious a poza tym moze cos u mnie znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161827 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *manhattan stay &shine cien do powiek z rozswietlaczem nr 4 aubergine- cien ma kolor sliwkowy a rozswietlacz to jasny roz/fiolet *Chanel cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego I próbka Be Delicious. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Odpisałam u ciebie.
UP! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.