|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy lubisz kaptury? | |||
Tak, jak najbardziej
|
|
50 | 57,47% |
| Nie, nie odpowiadają mi. |
|
11 | 12,64% |
| Są mi obojętne. |
|
26 | 29,89% |
| Głosujący: 87. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaptury :)
lubie kaptury
ale nie lubie wkladac kaptura z bluzy do kaptura z kurtki i gdy pada deszcz zakladac dwoch na raz
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie...fryza mi burzą
poza tym jak juz chowam kaptura takiego to z tylu robi sie garb czego nie znosze przyznaje przy niepogodzie sie przydaja ![]() mam trzy ubrania z kapturem ja bardziej elegancki styl preferuje
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli bluzy to tylko z kapturem. Bardzo je lubię, chociaż nigdy nie zakładam na głowę. Jedyny minus to tak jak właśnie Belcia napisała "garb" kiedy schowa się go pod coś. No, ale wykluczając zimne dni, kiedy trzeba kurteczkę zakładać bluzy z kapturami są super.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1167084784 ładna
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
lubie kaptury, ale w okresie grubych kurtek szalikow i czapek,lekko mnie irytuja. cala obatulona a tu albo zapomniany kaptor w kurtce i cos w stylu garba a lbo pelno bzdetek na plecach.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Heh a ja nigdy nie chowam kaptura pod kurtkę. Zawsze wywijam go na kurtke (nie mam kaptura od kurtki, więc jest to możliwe). Czy to źle??
|
|
#36 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
(czyt. wywinięty we wszystkie strony świata). Nie znoszę tego u siebie i u innych, dlatego maniakalnie sprawdzam jego ułożenie Ja zostaję przy kurtkach z kapturem, bo taki chroni przed deszczem lepiej niż 'bluzowy'. Pozatym nienawidzę parasolek .Cytat:
|
||
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
chodze prawie tylko w bluzach, prawie kazda ma kaptur i lubie je, to samo tyczy sie kurtek
i wcale nie mam problemu z garbem, bo mam sposob: zakladam na glowe najpierw kaptur od bluzy, potem zakladajac kurtke, zakladam tez kaptur od niej i sciagam obydwa na raz, ladnie sie ukladaja i nic nie odstaje na plecach ![]() edit: wlasnie zauwazylam, ze Paulina juz o tym wspomniala
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Rzadko noszę bluzy z kapturami, ale bardzo je lubię.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dwustronna bluze z Trolla...z jednej strony oprocz rękawow jest cala z misia
wiec kaptur jest Z jeden strony misiowy I mam dluzszy sweterk KaapAhl z kapturem ktory jest obszyty futerkiem
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie bluzy/swetry z kapturem |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
pare lat temu wiekszosc moich bluzek było własnie z kapturem. I nie wazne czy długi rekaw, czy krótki czy tez bezrekawnik z kapturem. Teraz mi sie to troche zmieniło, a moze znudziło. Teraz sa mi obojetne. Owszem lubie, ale nie kocham tak jak kiedys.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

ale nie lubie wkladac kaptura z bluzy do kaptura z kurtki

czego nie znosze 

(czyt. wywinięty we wszystkie strony świata). Nie znoszę tego u siebie i u innych, dlatego maniakalnie sprawdzam jego ułożenie