![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 14 lat i sylwester w domu
nika135 ja jestem za
![]() impreza na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym w wieku 14 lat zaprosiła kilka osób do domu bez rodziców i wpadła na kilka szalonych pomysłów to.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Muszę powiedzieć, że sądziłam po tytule wątku, że będą tutaj jakieś użalania, że co to, że ja mam już 14 lat, że rodzice mnie nie chcą puścić na bibę, że ja już nie dziecko. A widzę zupełnie co innego i brawo!
Tyle jest fajnych zajęć, ja polecam karaoke. Widzę, że macie dostęp do kompa. Są różne programy, najsłynniejszy to chyba VanBasco. Super można sobie pośpiewać ![]() ![]() ![]() A i tak spontaniczne zabawy i zajęcia wychodzą najlepiej. Życzę miłej zabawy! ![]() Cytat:
![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A takie posiadówy w gronie damskim i tak przeważnie kończą się długimi rozmowami o facetach ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ale tu sie fajnie zrobilo mam nadzieje ze jeszcze dacie jakies ciekawe pomysly narazie dzieki za te
jestescie super!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ale pamiętajcie, że my tu na Wizażu będziemy Was pilnować ;>
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
a ja mam zamiar sylwestra na Wizażu spędzić ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajne pomysły dałyście. Ja zostaję w domu, będzie tylko moja przyjaciółka no i może dwie osoby przyjdą to pogramy w twistera
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się. Ja mam 15 lat i tez siedze w domu w sylwestra. Co prawda propozycji mam nawet kilka, ale mama mi absolutnie nie pozwala nigdzie wyjść, nawet na babskie spotkanie u mojej przyjaciółki. Żeby było smieszniej, w normalne dni czasami puszcza mnie na jakąś impreze w nocy. Ech...żeby wiedziała co ja robie na dyskotekach, taki sylwester to przy tym lajcik kompletny by byl :P ale trudno, 31 grudnia demonstracyjnie spie całą noc, zabawie sie kiedy indziej ;D
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zyciu bym nie powiedziala ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobry pomysl
![]() ![]() Wracajac do tematu. zapros moze jakeis kolezanki np z klasy? Pogadaj z rodzicami, czy mzoesz. Bo wiesz, oni zawsze mowia ,,TYlko zeby nie bylo szkod ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Co to za gra mafia? Kurcze, stara juz chyba jestem
![]() Mam 2 propozycje, sa moze troche dziecinne, ale co tam ![]() ![]() Mozecie zagrac w kalambury. Tzn. jedna osoba wymysla, co druga ma pokazac (nie wydajac zadnych dzwiekow), a towarzystwo zgaduje. Kto zgadnie, ten pokazuje to, co poleci osoba ktora wczesniej pokazywala ![]() ![]() jajko wielblad lodowka ![]() Druga gra: kup samoprzylepne zolte karteczki do zostawiania wiadomosci kazdy dostaje 1 karteczkei pisze imie i nazwisko lub pseudonim slawnej osoby lub fikcyjnej postaci i przykleja ta kartke na czole innej osobie ![]() towarzystwo siada w koleczku i kazdy po kolei zadaje pytania, na ktore reszta odpowiada TAK lub NIE (kazdy to chyba zna ![]() Wygrywa ten, kto pierwszy odgadnie, kim jest. Jedna osoba moze zadawac pytania dopoty, dopoki odpowiedz brzmi TAK. Jesli odpowiedz brzmi NIE, jest kolej nastepnej osoby. Fajnie tez gra sie w Metropol. I jest taka swietna gra BLACK STORIES. Nie widzialam jeszcze polskiej wersji, ale kto wie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
mozecie zagrac w karty flirt, gdy beda chlopcy, a same.. hm tez mozecie, dla zbytow.. fajnie jest sie tak z siebie posmiac
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Scrabble
![]() Frozen Bubble na 2 osoby, minigra komputerowa, darmowa do sciagniecia w kilku wersjach w sieci ![]() Wypróbowanie smiesznych fryzur czy makijaży ![]() Układanie puzzli ![]() Nieśmiertelne karciochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
U mnie nawet były 2 super plany. ( a i b) i miało być gites!!!! Ale nie wypaliło.... zawsze sie pod sam koniec okazuje....... wiec trzeba wymysleć plan c... Już wymyśliłyśmy z kumpelami ,ze jedziemi na wolną chatę jednej z nas, ale moje koleżanki się zgadały ,ze się moze wybiora na imprezę (płatną) z tym ,ze jedna musi nieźle wkręcic rodziców. Nie raz robiły takie akcje, ale tym razem ja wymiekam nie mam nawet ochoty sie 3 km tułać ,zeby na jakas popijówe dotrzeć... mam tak beznadziejnych rodziców (z regułami jak z PRL-u) 3 rozpieszczonego rodzeństwa i nie moge z wiadomych powodów się na ową imprezkę wybrac... I chyba zostane sama... z kompem jeszce gorzej- brat w tym roku nie wychodzi więc nałogowo wręcz w Guild Wars'a pomyka, a co tam ,zeby dopuścił mnie w Sylwka
![]() W każdym razie ten 16 rok życia mnie przygniótł wiec miałam nadzieje na dobrego Sylwka... Szkoda ,ze mnie kumpele na lodzie zostawią... moja alternatywa? zamkne sie w pokoju zeby "imprezki" dzieciakow nie spotkac, i rodzicow na dole. Kołderka, muzyka... i tyle bo tv nie mam w pokoju, wymkne sie koło 23 na rowerek po mieście... moze napotkam ... tylko co? eh szkoda gadac. Sorki ,ze tak przymuliłam ![]() Dla mnie pidzama party ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
W takiej sytuacji ja proponuję noc filmową
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
eee Sylwek bez alkoholu?
![]() Zawsze można oglądać jakiś film. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Oto co ostatnio powiedziała moja kumpela:
"Kupie sobie szampana Piccolo i zasne pod blokiem" Noo,całkiem oryginalny sposób na Sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Tym bardziej, ze o sposób na Sylwestra pyta 14-latka. Mie raczej dziwia własnie posty typu "zabawa bez alko?czy to możliwe???"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze mozna poswietowac przy Piccolo
![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No,Piccolo dobre jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Przeczytalam kiedys w internecie jakas wypowiedz, ze Piccolo to nie jest dobry pomysl, bo w ten sposob przyzwyczaja sie dzieci do tego, ze przy kazdej okazji nalezy wypic szampana czy inny alkochol.
Ja bylam pojona piccolo i jak na razie do inhnych trunkow mnie nie ciagnie ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Jestem z nastoletnich dziewczyn w tym wątku dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.