|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje w Sephorze
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Cool Water Game wbiło mi kołek w serce .Ale aż tak załamana nie jestem bo...licytuję sobie od wczoraj lekko używaną 30-tkę tego zapachu.Jeżeli nikt mnie nie przebije to będzie korzystny zakup
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Bede malkontentka - te Sephorowe promocje to prawie jakby ich nie bylo
Jak zapachy, to te, ktore sie slabo sprzedaja, to samo z pielegnacja i kolorowka bleh... Poza tym w Galeriii w Sephorze rzeczy leza pod lampami - co mi po promocji jak produkt sie smazyl kilka miesiecy w ciepelku. Ech Nat
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Te promocje to faktycznie żadna łaska! Myslałam że będzie większy wybór i to ciekawszych rzeczy. (może nawet dobrze że tak nie jest bo nie mam teraz kasy
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam, jest jeszcze Promesse, Crystal Noir i Flower by Kenzo z tego co zapamiętałam. Z kolorówką nie było źle, selektywnej było sporo nawet, chciałam podkład kupić, ale nie mogłam wybrać koloru (jak zwykle)... wzięłam tylko korektor pod oczy... nie szły mi te zakupy dzisiaj, podkład Diora mnie bezczelnie zaatakował i wytrysnął strumieniem na płaszcz i spodnie, niedobry Dior
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna Sephora zaliczona - kupiłam sobie przede wszystkim ulubioną kredkę Chanel, poza tym cienie i popatrzyłam na perfumy, ale nic mnie nie rzuciło na kolana.
Co nie znaczy, że weekend się jeszcze gdzieś nie przejadę
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Slon 30 ml kosztuje 215 zl cztli po przecenie 150.50 :0 Wiec nawet sie oplaca.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wybrałam się dzisiaj do sephory...hmmm
- gdyby nie to, że grudzien był miesiącem śmiertelnym dla mojego porfela....to może może bym się i nawet na coś zdecydowała...kusiły mnie przede wszystkim słonik, kenzo amour, Issey Miyake L'Eau d'Issey (tu chyba bym się skusiła na 100 ml)...ale cóz, rozsądek jednak wziął górę... - po pierwsze na allegro mam ciągłą promocję (co najmniej 50 %) a zdarza się że i większą....nie no, tych promocji nic nie przebije ![]() - po drugie w grudniu przybyło mi już 260 ml perfum .... i tak już przekroczyłam postawiony sobie limit, - po trzecie...słonik za 150 zł....30 ml, znowu allegro wygrywa, za 155zł z przesyłką mam 50ml...a to tak w sam raz nie za mało nie za dużo (hehehe może styczeń )- oj wiem, wiem jak cudnie jest kupować w sephorze, że to sama przyjemność....ale co zrobić w portfelu pustki ![]() - napisze może co widziałam w promocji 30 %, kenzo amour, kezno jungle, hypnose, Issey Miyake L'Eau d'Issey, noa, l'eau par kenzo....więcej nie pamietam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę, że wszędzie promocje takie same. W Gdańsku jeszcze Tesor, Burberry, Davidoff. Tak jak pisała Mulier, żadna rewelacja cenowa, na allegro i tak taniej.
Jedynie w kolorówkę się zaopatrzyłam. |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
a wie ktoś może, co się ostało na pólłeczkach sephory w krakowie?? strasznie ciekiawi mnie kenzo amour, ale trzeba dać za 30ml po promocji...i czy faktycznie nie lepiej na allegro
![]() z tego co wiem od dzis jest wekend 20% taniej w Galerii Centrum, na wszystko. Tylko nie wiem co z zapachami??
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze tak z tymi nowościami...
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vanilla - kupuj, nie wahaj się Amour bardzo przyjemne jest, sama mam flakonk, na zimę jak znalazł i butelka piękna |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mi sie zdaje, ze faktycznie lepije kupic na allegro. Ja w Sephorze na tej pormocji nic dla siebie nie znalazlam niestety. W ogole zaluje, ze kupilam perfumyw Sephorze, bo wcale nie powalily mnie na kolana, a po znizce i tak zaplacilam ponad 140 zl. Wiec chyba nastepnym razem kupie sobie 2 w cenie 1
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej możesz
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, dziękuję. Już się cieszę
![]() Mój portfel mniej
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A czy kosmetyki Sephory tez sa na -20%? Chodiz mi o baze pod makijaz
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieję,że kupię Ninę Ricci ale niestety na nią nie było zniżki.Jednak mając chwile czasu do odjazdu autobusu weszłam do Douglasa i okazało się że akurat jest dwudniowa promocja 15 % więc Ninka już kupiona.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Kenzo, Lacosty, Armani i Davidoff widzialam, Tymeno
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam te baze, ale ona akurat nie byla w pormocji, nie wiem czemu, bo przeciez to tez kosmetyk do makijazu...
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
KWC
|
wczoraj byłam i kupiłam tylko podkład Subli'mine Givenchy i cienie w tubce Clarinsa, bo Addict 2 nie był w promocji, a szkoda
a w ogóle to zauważyłam baardzo dziwną rzecz. RÓZNICE W CENIE SIĘGAJĄCE 20 ZŁ pomiędzy jedną Sephora a drugą!!! Oczywiście kupowałam w tej droższej |
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wiecie, pierwszy raz właściwie kupowałam kolorówkę w Sephorze i odniosłam wrażenie, że żadna z marek selektywnych nie ma tam pełnej oferty... nie znalazłam na przykład mojej pomadki Lancome w srebrnym opakowaniu Zapachy nie przyciągnęły mojej uwagi, jedynie klasyczny Miracle, ale z klasykiem nie bardzo się lubimy.
|
|
|
#59 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ememesiku, a mozesz mi powiedziec, w ktorych Sephroach jest taniej? Bo ja jakos nigdynie zauwazylam roznicy... Moze jest ktoras tansza?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

)

.