|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szkatułka
Malijko, Elianko dziekuje
Jaga3003 No coz poradze, ze starodawna? Taka miala byc Ja lubie takie rzeczy Poza tym to tylko pomysl Jednemu sie spodoba, drugiemu nie ![]() lazabala Szkatulka juz gotowa? Jakbys wkleila fotki albo opisala jak wyglada to moze latwiej byloby cos z ta klodka wymyslic
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
moze pokaz ta szkatulke teraz to latwiej bedzie wymyslic jak kludke przyczepic...
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Niestety fotek nie będzie, bo "siostrzyczka" popsuła aparat...
No więc tak: pomalowałam calusieńkie pudełko na czarno i poprzykejałam na przykrywkę od pudełka różne rysunki/teksty, np. danger, znak stop, czachę, top secret, itp. By ostrzać moją siostrę. I miałam smycz do tel. z napisem hooligan, więc ją posułam i te dwa napisy przykleiłam na kropelkę do przykrywkli i do głównej częście pudełka(nie wiem jak to opisać inaczej) i pomalowałam na złoto kluczyk i kłódkę i normalnie się zamyka... I to chyba wszystko... Pozdroski |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
no no to szkoda że nie będzie fotek
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
SZkoda, że zepsuł ci się aparat
napewno wyszła ślicznie myślę, że jak naprawizs aparat to wkleisz zdjęcia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Taka miala byc
Ja lubie takie rzeczy 

Nikt nie ma żadnego pomysłu?
Pomóżcie!
No więc tak: pomalowałam calusieńkie pudełko na czarno i poprzykejałam na przykrywkę od pudełka różne rysunki/teksty, np. danger, znak stop, czachę, top secret, itp. By ostrzać moją siostrę. I miałam smycz do tel. z napisem hooligan, więc ją posułam i te dwa napisy przykleiłam na kropelkę do przykrywkli i do głównej częście pudełka(nie wiem jak to opisać inaczej) i pomalowałam na złoto kluczyk i kłódkę i normalnie się zamyka... I to chyba wszystko... Pozdroski