|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smackersy, La Roche Posay, Garnier, Victoria's Secret i inne
tamtego smakersa nie bo nie odpowiada mi smak i aplikacja;
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
balsam kolastyny nie jest caly, bylo go 250ml + gratis 50ml, a zuzyte jest te 50ml gratisowe
jak ci odpowiada antyperspirant + maseczka za balsam i etiaxil to czekam na priv na adres
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
więc te dwa smakersy za cień, żel i balsam? czekam na PW
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem chętna na jakiegoś Smackerska z aplikatorem - zajrzyj do mnie,może akurat coś??? i odp.u mnie
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Maska odżywka Joanna:
Składniki: Aqua, Cetyl Alcohol, PEG-20 Sterate, Stearalkonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parrafiunum Liquidum, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Polyquaternium-10, Glycerin, Pathenol, Hydroxyethycellulose, Oryza Sativa, Penylene Glycol, Trideceth-9, Sine Adipe Lac, Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid...i jeszcze jakiś DMDM Hydrantonin, Ci:77891. (ale nazwy) Aco do maseczki to pisze na niej tylko: Doskonały preparat przeznaczony do intensywnej pielęgnacji skóry suchej, zmęczonej, mało elastycznej skłonnej do zmarszczek, oraz narażonej na działanie szkodliwych warunków (zadymione pomieszczenia, zmienne warunki atmosferyczne, również w lecie po długiej podróży samolotem, wycieczkach rowerowych, pracy w klimatyzowanym pomieszczeniu itp.) Maseczka stosowana systematycznie: - zmniejsza objawy zmęczenia, spłyca zmarszczki nawet o 40%, - zwiększa nawilżenie nawet o 60%, - wyraźnie poprawia elastyczność i jędrność skóry o ponad 20%, - poprawia wygląd skóry - staje się ona gładka, przyjemna w dotyku o ładnym, zdrowym kolorycie. Do pielęgnacji skóry zmęczonej, mało elastycznej, o szarym kolorycie, stosować na noc przez 10 dni. Do skóry narażonej na szkodliwe warunki - stosować rano, przed wykonaniem makijażu. NIE MAM pudełeczka także skład - nie wiem?? nie ma w necie
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
No więc podoba mi się jeszcze:
Avon, balsam do ciała Senses, Fantastic Day oraz Oriflame, body spray EGO. Może w końcu się jakoś wymienimy??? co do tej maseczki to stosowałam ją 2 razy przed imprezą, ma ładny zapach, odświeża skórę i relaksuje. Nie miałam po niej żadnych niespodzianek (stosuje Flos Leka i moim zdaniem to dobra firma) a makijaż się świetnie prezentował na buźce.Także możesz zaryzykować - najwyżej znów pójdzie na wymiankę??? Czekam na ODP. u mnie oczywiście
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Limonetko - biosilk to odżywka z jedwabiem. Jesli Ci odpowiada to rezerwuje
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za :Pierre Rene, antybakteryjny korektor z aplikatorem w formie gąbeczki. Użyty raz na ręcę do wypróbowania koloru (kolor nr 01) Avon, pędzel do pudru oddam dużo za to
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
a więc tak na tym żelu składu , pewnie byl na kartoniku
w necie znalazlam tlyko tylko :Aktywne składniki: - cynk - ściąga, wysusza - triclosan - działa antybakteryjnie - alantoina, d-panthenol - zmniejszają podrażnienia i zaczerwienienia - mikrogranulki - głęboko oczyszczają pory - glikol propylenowy - nawilża - kwas salicylowy - działa złuszczająco i antybakteryjnie. to tyle odnoscinie tego ![]() co do neutrogeny - jest to odlewka 50 ml w innym opakowaniu gdyż nieopaca mi się wyslać takiej dużej butelki , chyba sama rozumiesz ![]() a co do balsamu ejsyt on do skóry jasnej i normalnej to tyle z mojej strony
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
chetnie przygarne smackersy
w watku mam tylko ciuszki bizu dodatki i kilka lakierow chyba czy cos takiego wiec jesli cos z kosmetykow to pisz,poszukam bardzo prosze o odp u mnie
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Avon - 2 nowe balsamy, nowa Rexona oraz Garnier i szampon i odżywka dla blondyn
ojej szkoda
poszukuje smackersow. a w Wawie nie wiem gdzie moge takie zakupic :P
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Avon - 2 nowe balsamy, nowa Rexona oraz Garnier i szampon i odżywka dla blondyn
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml - Kerastase Nutritive Masquintense- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -puder prasowany Joko Colour Collection, matujący,z lusterkiem i dodatkowym pojemniczkiem na puszek (brak puszka), odcień ciepły beż nr 23 -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Moon Oriflame (2 razy psiknięta) -Perceive Avon (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: Odżywka Oriflame, Honey Blonde Shampoo, do włosów blond, rozjaśniajaca, nadajaca refleksy, zostało 2/3 z 200 ml La Roche Posay, Toleriane, antyperspirant w sztyfcie, myślę że zostało ok 3/4 z 40 gram Uwaga |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam juz niestety Toleriane - to co na szaro już jest wymienione. Chcesz wymieniać się na 1 rzecz? Ja ewentualnie mogę
Chyba, że coś jeszcze znajdziesz u mnie (chcę też chyba wymienić cień sypki APC, złoto-brązowy, i być może paletkę cieni Ruby Rose - głównie cienie różowe, ale się jeszcze nie zdecydowałam, czy ją wymieniam czy nie )
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Czy coś za balsam z Avonu?
TWARZ: Nivea Visage – nawilżający krem koloryzujący (zostało jakieś 80%) Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka ) PERFUMY: Federico Mahora - jakiś perfum, ale nie pamiętam nazwyCiepły, uwodzący zapach. Intrygujący. Kojarzy mu się z HYPNOSE ale to nie to (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEMAKIJAŻ OCZU: Bielenda – Jedwab i Róża (dwufazowy) – płyn do demakijażu z ekstraktami z jedwabiu i róży, seria limitowana. Użyłam jeden raz, więc zostały pewnie 124ml z 125ml DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) ODLEWKI: Gucci Envy Me (oryginalne) Avon Today Summer Edition Avon TTA in bloom |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Mrówka, balsam jest hmm teoretycznie w trakcie wymiany. Evilcia się nad nim zastanawia, ale coś nie odpowiada mi na PW więc nie wiem na czym stanęło. Byłabym zainteresowana płynem do demakijazu Bielandy i ewentualnie Strepem do depilacji. Ale jaki on ma czas depilacji podany? I do kiedy jest wazny?
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Przepraszam za brak odpowiedzi. Spokojnie wymieniaj ten balsamik. Zostałam akurat obdarowana innym, więc nie jestem zainteresowana.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Evilcia - okej, nie ma sprawy
![]() Mrówka - jak napisałam na PW, balsam nadal aktualny, a ja nadal chętna na Bielandę. Ewentualnie Strepa, ale jaki on ma czas depilacji i datę wazności?
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
No cześć
![]() Co do kremu do depilacji nie powiem ci nic dokladnie, ale napewno jest wazny (wszystko sprawdziłam przed wystawieniem), ale dokładnie mogę powiedzieć dopiero w piatek gdy wróce do domu
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
hej u Ciebie podobaja mi sie te rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1168698983 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1167328709 tu garnier zapraszam do mnie moze znajdziesz coś dla siebie odpisz u mnie moje ciuszki : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...30148&posted=1 tego szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post3503119 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Floslek,Ideal Skin, @nti @cne, Antybakteryjny korektor, kolor 2 (naturalny) - prawie nowiutki. Kupiony w środę (28.03), wypróbowany raz na buźce, ale niestety, nie mój kolor, Odżywka Oriflame, Honey Blonde Shampoo, do włosów blond, rozjaśniajaca, nadajaca refleksy, zostało 2/3 z 200 ml., Avon, balsam do ciała Senses, Fantastic Day, nowiutki!!!, prezent gwiazdkowy, a ja mam już takie zapasy balsamów, że trochę mi za dużo ,
|
|
|
|
|
#57 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej, interesuje mnie:
Dessert, jadalna pianka do ciała, o smaku i zapachu waniliowo karmelowym. Mam z wymianki, myślę, że jest jej ok 80%. Przeze mnie została użyta raz. Data ważności - wrzesień 2007. Garnier, skóra muśnięta słońcem, zostało ok. 3/4 z 400 ml butelki. Chętnie oddam całą butelkę lub zrobię odlewkę. Chętnie zamieniłabym się tym na inny balsam brązujący! Zapraszam do mnie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za
Garnier, skóra muśnięta słońcem, zostało ok. 3/4 z 400 ml butelki. Chętnie oddam całą butelkę lub zrobię odlewkę. Chętnie zamieniłabym się tym na inny balsam brązujący! to do jasnej czy ciemnej karnacji? |
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Ten Avon, balsam do ciała Senses, Fantastic Day, nadal aktualny?
Zapraszam do mnie - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post4821947 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

jak ci odpowiada antyperspirant + maseczka za balsam i etiaxil to czekam na priv na adres