|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Addict-50 ml i inne bardzo atrakcyjne
Ups dubelek
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Addict-50 ml i inne bardzo atrakcyjne
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Chance, Addict 20-30 ml- na wymianę
Hej, Hej,
Do AgathaD: Dzięki za Revlon, ale jednak nie. Groszku, Addict już nieaktualny Dorotko, proszę o potwierdzenie czy Magna Scopic jest moja, bo troszkę się pogubiłam (wymiana na T42). Nie mam niestety, Agent Provocateur Aga79: Dzięki za Gucci, ale to nie mój typ Alorah: Wahałam się nad Halloween, ale nie jestem obecnie na etapie "świeżaków", może za czas jakiś... Queen: Dzięki, nie... Ninah: Addict nieaktualny m-iskra: Nic nie znalazłam. Przykro mi... Enkee: Też nic nie znalazłam, ale masz może jakieś ciekawe inne próki? Biala Malpeczko: nie znalazłam ciekawych zapachów z podobnej półki cenowej, co Etro. Etro jest fajną, niszową marką. Wprawdzie nie używam już tego zapachu, ale to nie jest tak, że oddam go za cokolwiek Zielona: Nic nie znalazłam... Kakola: Też nic... Wszystkim Wam życzę wyjątkowo pozytywnego roku 2007 i samych udanych transakcji na wizazu Misha: OBECNIE POSZUKUJĘ RÓWNIEŻ ORGANZY INDOCENCE |
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Hej, hej,
Za Chanel Chance (20 ml - uprzedzam, że buteleczka nie jest najpiekniejsza od noszenia w torebce)- chciałabym ten cień Estee Lauder mroźny róż i róż do policzków BESAME Boudoir Rouge. Czekam na sygnał, Misha pasuje mi taka wymiana. |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Misho, czy wysłałaś już dla mnie Addict? Sama powiedziałaś, że nadasz przesyłkę 2.01.2007. Od tego czasu minęły blisko 3 tyg a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na żadno z moich pw nie otzrymałam odpowiedzi i wiem, że w podobnej sytuacji postawiłaś też conajmniej jedną inną wizażankę.
Misho - proszę o pilny kontakt. Na pw lub forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

???