![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetologia
Czyli powinien być I i II rok tak? sugeruje sie tym ze tylko I rok ze względu na to ze podany jest tylko plan zajęc dla I roku stacjonarnego i zaocznego, a juz dla II nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Wiem, że dopiero teraz podbijam temat ale w tym roku piszę maturę i chcę zasięgnąć języka. Słyszałam że po studiach na tej uczelni jest możliwość zrobienia magistra, czy któś mógłby napisać mi czy jest to na tej samej uczelni, czy tez trzeba przenieść się na inną uczelnię (na jaką i gdzie). I czy ciężko jest się dostać na kosmetologię do Krakowa. Bo na maturę zrozumiałam nie patrzą, tylko na rozmowę kwalifikacyjną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Magistra już nie ma niestety z kosmetologii- ale możesz kontynuowac magistra na innym kierunku (jakim- ja sama nawet jeszcze nie wiem ale wiem ze jest taka opcja), nie ma rozmowy kwalifikacyjnej bo w krakowie kosmetologia jest tylko na prywatnych uczelniach . na KWSPZ jedynie wpłacasz wpisowe,skłądasz papiery i rozwiązujesz test z języka zeby przynależec do podstawowych/zaawansowanych. i tyle chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ale na stronie kwspz jest napisane ze moge kontunuowac studia na kierunku kosmetologia ale na uniwerku medycznym w lodzi(?)... To byu znaczyło, że uzyskanie licencjata na tej uczelni jest "promowane" do przejścia dalej? To prestiżowa uczelnia, odpowiedz szczerze. Jesteś zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
spojrzałam teraz na strone UM w Łodz no i faktycznie prowadza magisterke z kosmetologii
![]() jestem zadowolona z tej szkoły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Katka: u was jest ciezko??
![]() ![]() Oczywiscie, jesli ktos nie ma daru do tego zawodu, jesli studiuje po to, zeby COS studiowac, to szkole moze i skonczy owszem, ale NIC z niej nie wyniesie...zawsze sie trafia takie ewenementy - to widac ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Bardzo, bardzo prosilabym jeszcze o jakies informacje na temat kosmetologii w Krakowie, na KWSPZ i MWSZ. Prooosze!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chcesz mozesz tez wejsc na forum szkoly MWSZ: www.mwsz.xt.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja również bardzo polecam MWSZ.Jestem teraz po 1 roku i nie żałuje mojego wyboru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Hej
Wybieram się także na KWSPZ dajcie znać jak wiecie coś więcej i w ogóle przyszłe studentki dzienne dajcie znać może poznamy się i spotkamy w szkole na zajęciach ![]() Moje gg 5225021 Iza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
![]()
chcialabym sie dowiedziec cos o kosmetologii w żywcu... jak na razie ogolnie spodobala mi sie szkola tylko nic na stronce nie pisza o oplatach... wie ktos moze cos na ten temat ??
bylabym wdzieczna za info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jestem absolwentką KWSPZ w Krakowie, więc jeśli macie jakieś pytania to chętnie podzielę się wrażeniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
chyba 200zł. koleżanka ma tak, że płaci za czesne normalnie 500, a oni potem jej zwracają 200. Dziwne trochę... za naukę analogicznie.
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam pytanie co do przedmiotu "chemia kosmetyczna"... co dokładnie kryje w sobie ten przedmiot? i czy jest bardzo trudny? Wybieram się do policealnej na technika usług kosmetycznych i nie wiem czy dam sobie z tym przedmiotem rade ![]() Proszę o szybka odp ! ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
A czy ktos wybiera sie w tym roku na kosmetologie do mwsz na dzienne zawsze to lepiej poznac sie troszq wczesniej nie prawda
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A jest ktos kto studiuje/studiowal/chce studiowac w wyzszej szkole fizjoterapi we wrocku, tylko na kosmetologii? ciekawa jestem opin na temat tej szkoly
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Witam,
W tej chwili studiuję I rok na KWSPZ tzn Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia, ale zastanawiam się nad przeniesieniem do Czamary we Wrocławiu. Jak sądzicie jest taka możliwość po polowie roku czy musiałabym zaczynać od nowa w październiku? I czy którakolwiek z was może w jakikolwiek sposób porównać poziom tych dwóch uczelni? Sprawdzałam wcześniej to obie miały dość pozytywne opinie (przynajmniej w większości), ale wybrałam Kraków ze względu na partnera ![]() Pomóżcie Proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie:
gdzie właściwie można pracować po ukończonych studiach na kierunku kosmetologia(magister). Wiem, że oczywiście laboratorium, gabinety kosmetyczne, ale czy coś poza tym?
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2009-01-07 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
co sie oplaca? kosmetolgia prywatnie czy publicznie? slyszalam ze publicznie to bedzie trzeba rozne rzeczy dokupywac i ze to wyjdzie tak samo jak na prywatnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. mam małe pytanko
![]() i która specjalizacja jest lepsza??? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
czy moze ktoras bedzie studiowac albo studiowala w kielcach na WSEiP ?? chcialam sie dowiedziec cos wiecej o tej szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
ja mam zamiar isc na kosmetologie do Krakowa, aczkolwiek obawiam sie chemii.. bardzo ciezko jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.