|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Elianki
o w takim razie będzie Ci odpowiadał zestaw kosmetyków amerykańskich
pachną bardzo ładnie i intensywnie , z tej samej linii zapachowej jest płyn do kapieli i nieużywany balsam, mogę dorzucic jeszcze mydełko z tej samej linii zapachowej. To był taki zestaw w koszyczku do ładnego wyglądania w sestawie byłą jeszcze sól do kapieli i żel pod prysznic, ale je zużyłam
|
|
#32 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
- zestaw amerykańskich kosmetyków o zapachu kwiatu bawełny- płyn do kąpieli i balsam do ciała, mało używane -krem brązujący nawilżający Bielenda- zużyty w 1/4 Balsam rozświetlający Zara Woman nie używany (75 ml) ?? odp u mnie plis ;*
|
|
#33 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
- zestaw amerykańskich kosmetyków o zapachu kwiatu bawełny- płyn do kąpieli i balsam do ciała, mało używane -krem brązujący nawilżający Bielenda- zużyty w 1/4 Balsam rozświetlający Zara Woman nie używany (75 ml) ?? odp u mnie please ;*
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
lencia, to nic nie mam takiego
to nie wiem.. wymieniamy się bez balsamów, czy rezygnujemy z wymianki?
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
jakies konkrety jesli moge prosic najlepiej link do jakiesgos opisu.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
zrwone cienie Inglota i błyszczyk avonu i smackers miętowy moga byc Twoje ale tamta szminka w sumie juz prawie jest innej wizazanki, ze szminek mi zostala tylko ta najbardziej z prawej, cala, estee lauder. mi zalezy na - zestaw amerykańskich kosmetyków o zapachu kwiatu bawełny- płyn do kąpieli i balsam do ciała, mało używane
i Balsam rozświetlający Zara Woman nie używany (75 ml). cos jeszce dobierzesz?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
agniesiu- czerwoną szminke poproszę, nie masz jakiejś?
lencia: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9320
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
kolor-14 sand, zuzycie- ok 50%
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Za to :
- podkład gosha X - lakier do włosów Sunsilk "utrwalanie objętości" użyty raz albo dwa - lakier do włosów Taft czerwony, zużyta 1/3 (opakowanie 300 ml) - pianka do włosów taft- czerwona, prawie cała - pianka do włosów taft pomarańczowa, prawie pełna (opakowanie 250 ml) - Chocolate cream DAXa , użyty raz - Krem oliwkowy Ziaja, zużyta 1/3 - mleczko ogórkowe Ziaja- prawie pełne - serum rozświetlające Avon Sake i Biała herbata, zużyta 1/4 - krem do twarzy Ziaja Sopot spf 30 DNA protektor- nie używany - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany - woda malinowa Yves Rocher, 1/3 została - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany moge dac to: -Podkład CHANEL whining moist make-up foundation rozświetlający użyty tylko jeden raz w celu sprawdzenia 30ml nie jestem pewna czy to orginal bo on jest z wymiany. --Avon Naturals Kojacy balsam do ciała lawenda i rumianek pojemność 200ml zużycie 1/7 -Pomadka nawilżająca Eveline Wet Shine kolor brązowy nr.67 zużycie 40% trudno określić zostało 2-3cm --Oriflame pomadka do ust z błyszczykiem 2 x 3ml kolor Vendome (brązowy) zużycie błyszczyka około 1/2-1/3 a pomadki 20-30%. Jedna wada błyszczyk jest troszkę zapaćkany pomadka, ale to w niczym nie przeszkadza. -Regulująca maseczka chroniąca kolor włosów farbowanych Advance -Techniques Avon 150ml tylko wyprobowana. pasowało by Ci tak??? Dorzuciłabys mi jeszcze -Krem Pani Walwska Miraculum, połtłusty, zużyty 1/3 ???????? |
|
|
|
|
#45 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
szminka pierwsza z prawej jest Twoja
[estee lauder]nie gniewaj sie prosze, ale wyskoczyl maly zonk w zwiazku z cieniami inglota... sa przeterminowane PRZEPRASZAM NIE GNIEWAJ SIE nie zauwazylam... zauwazylam jak pakowalam paczke... ale z nimi wszystko ok, ja ich prawie nie uzywalam wiec sa prawie cale. przeslac Ci je? czy wybierzesz za nie cos innego?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
przesłać
i tak miały mi służyć do pracy artystycznej
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko serum Avonu i woda malinowa YR. Wygrzebiesz coś u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

pachną bardzo ładnie i intensywnie , z tej samej linii zapachowej jest płyn do kapieli i nieużywany balsam, mogę dorzucic jeszcze mydełko z tej samej linii zapachowej. To był taki zestaw w koszyczku do ładnego wyglądania
w sestawie byłą jeszcze sól do kapieli i żel pod prysznic, ale je zużyłam

to nie wiem.. wymieniamy się bez balsamów, czy rezygnujemy z wymianki?