|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: pomysł na WALENTYNKI
myslimy że bardzo dobry
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Bianka super pomysł
ramke taką beżową z napisem I love you i srduszkiem i tam włoże moje zdjęcie nie chce mi siem kupować kliszy do aparatu więc zrobie cyfrówką i wydrukuje jak wam sie podoba mój pomysł ?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
ja jakiś czas temu zrobiłam mojemu TŻ małe świeczniki na tzw'podgrzewacze' z serduszkami na podstawce oraz ramkę. Twraz muszę to jakoś polakierować i znaleźć sposób żeby moja rameczka ładnie stała=D. Oprócz tego mam dla niego kubeczek z Tatty Tedy kupiony w jakims sklepie za 5 zł =).Myslę że starczy, liczy się gest i miłość a prezenty to tylko niewielki dodatek
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
słuchajcie, przeglądam ja sobie wątek na temat modeliny i znalazlam w jednym z linków...
http://www.geocities.com/polyzine/de...matchbook.html gdyby tak takie pudełeczko zmajstrować z jakims męskim "zewnętrzem" a w środeczku, w tej szufladce odcisk swych usteczek lub coś w tym stylu co myślicie???
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze rozumiem czy to pudełko od zapałek oblepione... czym.... modeliną
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wygląda imponująco, zastanawiam sie jakby to wyszło, teraz nawet niemam czasu czytać jak dokładnie to zrobić . Ale możliwe że w wolnej chwili na to spojrze . Pomysł fajny, dlaczego nie
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm bardzy fajny pomysł
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
prawda?zwłaszcza dla starszych "chłopców". Może to być np breloczek do kluczy. Tylko jakby się ktoś zlitował i przetłumaczyl ten opis na polski, lub w skrócie
a moze po kolei po jednym punkcie, wtedy byłoby mniej roboty na jedną osobę...![]() wydaje mi się że to nie jest oblepione pudełko tylko pudelko zrobione na bazie tego od zapałek, żeby wyszła taka szufladka... Tutaj jest z modeliny, może jakieś inne pomysly wam przyjdą do głowy. jak znajdę chwilkę to może spróbuję z masą solna, ale to tylko po to żeby sprawdzić jak wygląda. Bo z masy będzie cięższe i kruche niestety... |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
termofor
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny..a moze pomyślcie nad bryloczkiem do kluczy w kształcie pingwinka?? Niedawno był tu wątek, jak zrobić pingwinka z koralików
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Może jakieś ciasteczka, któe sama upieczesz i zapakowane w śliczne pudełeczko ??
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo... ale ciastka w kształcie serca najlepiej ![]() a jak któraś z Was szykuje kolacyjkę na deser moze podać galaretkę, czerwona oczywiście. wyciętą w serduszko z foremki do ciastek
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
mam pyt. ale musze najpierw opowiedziec ma chora historie
mialam chlopaka stracilam go i znow mialam tego samego i tak 3razy ale go juz nie mam ale ciagle go kocham jestesmy przyjaciolmi wiec pytam sie was czy jest sens wysloc mu choc kartke z wierszykiem milosnym choc wiem ze juz nie bedziemy razem dzois dowiedzialam sie ze traktuje mnie jak siostre i tylko mnie koch tak po rodzinnemu wlasnie jak siostre i inaczej mnie nie pokocha.... wiec czy to ma jaki kolwiek sens????????
Edytowane przez nena150 Czas edycji: 2006-01-26 o 22:28 |
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz ... myśle ze mozesz wysłać walentynkę... skoro jesteście przyjaciółmi...Ja walentynki traktuję nie tylko jako świeto ludzi zakochanych, ale i takich dla których mamy sporo szacunkuzaufania,miłości ...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
taaaaa tylko on sie zaraz domysli od kogo to i co do niego czuje i sie obrazi
on jest taki dziwny z natury tu mowi ze jest mi w tym ubraniu ladnie potem mowi ze nie itede itepe |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
No to skoro jesteście przyjaciółmi, to napisz mu "przyjacielską" a nie "miłosną" walentynkę! Podpisz się pod tym - nie powinien się obrazić ani nie będzie kombinować czy coś do niego czujesz czy też nie. Będzie to poprostu miła przyjacielska pamiątka i tyle
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
no własnie
przyjaciołom tez można wysłać walentynkę. Będzie to dowód sympatii. Moesz sie podpisać 'Przyjaciółka'a reszte uczuc będziesz miała w serduszku
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Ja rok temu na walentynki dałam mojemu TŻ taki wisorek z jego znakiem zodiaku, a na odwrocie wygrawerowany napis "Kochanemu Tomkowi-Ala". Cieszył się jak głupi i nosi ten wisiorek do dzisiaj dzien w dzien
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Z moim TŻ w Walentynki minie 8 lat i juz troche powręczaliśmy sobie tych prezentów. A to któregoś roku kupiłam mu ramke na zdjęcie, króliczka, bokserki, pojechaliśmy na weekend w góry, ale najbardziej podobał mu sie na 5-tą rocznice tort w kształcie sreca ze świeczką. Oczywiście podstawą jest u nas kartka Walentynkowa.
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
strasznie mi sie podoba ten pomysł z pudełeczkiem i ustami w środku- jest ekstra
macie juz pomysł z czego zrobic pudełeczko? I w czym najlepiej odcisnąć usta? Kurcze.....wiem że mało jestem kreatywna
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez beatakob Czas edycji: 2013-03-04 o 10:53 |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Co do tego pudeleczka :P To moze jednak zabierzemy sie do tlumaczenia?:P Uwazam, ze to swietny prezent i mojemu TŻ sie spodoba, a szczegolnie jesli bedze w rasta kolorkach jak na ost obrazku
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ nie lubi walentynek i nie ukrywa tego
![]() ale już 4 raz bedzie spędzał je ze mną raz zrobiłam ogromne pudło w kształcie serca (w środku był prezencik) potem mu było wstyd z nim jechac do domku Fajnym pomysłem jest kalendarz ze zdjęciami. A ja bym chciała dostac taki termofor z serduchem, ciekawe gdzie można go kupić w moich okolicach. Widziałam go na Allegro.
|
|
#55 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
a po co mu miś? wasze mnie frapowały te cholerne misie. po co facetowi miś?? |
||
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
My nie robimy sobie prezentow, ale jakas mala niespodzianka jest zawsze. W tym roku myslalam nad obsypaniem naszego pokoju (na cale szczescie mamy tylko jeden) mnostwem czerwonych serduszek i upieczonym wlasnorecznie ciescie. Wiadomo: przez zoladek do serca
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
my zadecydowalismy sie na zakup takich samych rzeczy abysmy zawsze je mieli przy sobie! ja chcialam srebrne wygrawerowane obraczki ale on kategorycznie odmowil
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Hm, może poduszkę z wląsnoręcznie namalowaną dedykacją ?
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja szukam takiego breloczka-serduszka, ktore mozna przelamac i kazde z nas mialoby po pol, albo poprostu kupic dwa breloczki-polowki serc i tez kazdy mialby pol
tylko problem w tym, ze nie moge nigdzie takiego znalezc widzialyscie moze gdzies takie cudenko? to bedzie tylko dodatek do mojego prezentu, heh tylko jeszcze nie wiem jaki bedzie ten prezent- prawdopodobnie jakas ramka ze wspolnym zdjeciem na dodatek moj TŻ ma urodziny 19 lutego!! i tez musze wykrzesac jakis prezent, ale mam juz chyba pomysl-portfel bo cos kiedys mowil ze mu sie jego obecny nie podoba jesli widzialyscie gdzies taki breloczek to dajcie znac, prosze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

ramke taką beżową z napisem I love you i srduszkiem i tam włoże moje zdjęcie nie chce mi siem kupować kliszy do aparatu więc zrobie cyfrówką i wydrukuje
and nothing else matters
. Pomysł fajny, dlaczego nie 

jesli widzialyscie gdzies taki breloczek to dajcie znac, prosze