|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Porada o ciuchy - prezent
Cytat:
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zas wracając do zdjeć- no cóż, ja nie domyśliłam się, że to profesjonalna i pozowana sesja- stąd może zamieszanie? Zresztą- pomysł może i dobry, ale z niespodzianki i tak nici, więc nie ma co roztrząsać
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge tego zrozumieć. Okey, jeżeli byłaby to prowokacja, reklama no trudno, myślę, że nikt nie poniósł by jakichś większych strat moralnych czy też finansowych
, ale pomyślcie- jeżeli to nie jest reklama to ucierpi, a może już ucierpiała konkretna osoba, bo w tej chwili te zarzuty przybierają formę jakiejś nagonki :/ to samo w innych wątkach... proszę zastanówcie się!
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak wypowiadając się w temcie: widzę, że dziewczyna ma lekko miedziany połysk włosów, to może coś w kolorze soczystej zieleni?? A może coś podobnego do bluzeczki na zdjęciu nr 1 (nie o taka zieleni mi chodzi tylko o krój)? Rzeczywiście trudno doradzić na odległość. Spróbuj wybrać coś co podkreśli jej atuty-ładny biust i zgrabne nogi...
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Poza tym adres folio jest na każdym zdjęciu więc myślałem, że domyśliłyście się, że nie są to zdjęcia prywatne... Szkoda tylko, że przez to całe zamieszanie i bezpodstawne oskarżenia niespodzianka się nie udała.. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

O jaka reklame wam chodzi? Same sie gubicie w domyslach. Pomysl radzenia sie ekspedientki zupelnie nietrafiony, marna szansa, ze wybierze cos ladnego. Skoro i tak z niespodzianki nici, to po prostu zabierz dziewczyne na zakupy i wybierzcie razem cos ladnego.

, ale pomyślcie- jeżeli to nie jest reklama to ucierpi, a może już ucierpiała konkretna osoba, bo w tej chwili te zarzuty przybierają formę jakiejś nagonki :/ to samo w innych wątkach... proszę zastanówcie się!