![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Max Factor-sypki transparentny-wymienię-NOWY!
Witaj, moze u mnie cos znajdziesz?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a może coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3387225
![]() |
![]() |
#34 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Sylwia, kramik aktualnie mam bardzo ubogi (Absolu Intense Simply Red i mgiełka do włosów Dove) chyba, że jakieś moje książeczki wpadłyby Ci w oko, ale pomyśl co byś chciała za puder - chętnie poszukam poza wątkiem
![]()
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Marrogt, nic nie znalazlam
![]() ![]() Nosku, podoba mi się caly absolut repair (Z 10% ubytkiem) oraz 1 ampulka renew C. Mój MF kosztowal 50 zl w perfumerii (z naklejka polskiego dystr, ze śladem po grubym kodzie paskowym), mam też coś czego szukasz-miniatura (nie probka!) z atomizerem Clinique Happy, 4 ml, bardzo wydajna, raz psiknięta. Cenowo pasuje idealnie, nie wiem czy bedziesz zainteresowana. ![]() Wychodzi 65 zl za moje rzeczy (miniatura Happy 'chodzi' po 15 zl), za Twoje-absolut-średnio na allegro 64 zł (-10% zuzycia) plus 9 zl renew C. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Sylwia a może miałabyś chęć na szampon 1l z małym ubytkiem Matrix Biolage Hydratherapie? (nawilżający i odżywiający suche włosy).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Maximo, ostatnio mialam trochę wpadek z szamponami-jaką ma on konsystencję? Czy jest gęsty, mięsisty, kremowy, czy lżejszy, bardziej plynny, kremowo-żelowy??
Czy wlosy są po nim oczyszczone, ale nie splątane, czy raczej są już po nim jak po odzywce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Witaj ponownie!
Szampon ma postać gęściejszego przeźroczystego żelu. Włosy faktycznie są oczyszczone, łatwiej się rozczesują. Przede wszystkim jednak ważne jest to, że jest to szampon adresowany dla właścicielek włosów suchych, zniszczonych (trwała, rozjaśnianie, suszarka, prostownica, etc...) A oto fachowa ocena: ekstrakt z liści szałwii łagodnie myje i działa antyseptycznie na skórę głowy - wyciąg z alg pomaga przywrócić włosom naturalny poziom nawilżenia i sprawia, że stają się łatwiejsze do ułożenia - odżywia włosy bez obciążania - włosy dzięki ekstraktowi z trawy cytrynowej są bardziej miękkie, lśniące, a łuska staje się wygładzona Zapewnia włosom suchym silne i długotrwałe nawilżenie. Biolage hydratherapie silnie nawilża, odżywia i sprawia, że włosy stają się łatwiejsze do ułożenia. Suche włosy odzyskują zdrowy wygląd, są bardziej miękkie i błyszczące. Wyjątkowe działanie Biolage hydroterapie oparte jest na osiągnięciach najnowszej technologii oraz połączeniu naturalnych składników: - ALOES – nawilża i ułatwia układanie włosów - ALGI – dogłębnie nawilżają, ułatwiają układanie i nabłyszczają włosy - KIEŁKI PSZENICY – chronią przed wolnymi rodnikami Włosy potrzebują Biolage hydroterapie, jeśli są: - suche na końcach lub całej długości - cienkie lub normalnej grubości - czasami trudne do ułożenia, sztywne - niesforne i zbyt puszące się - straciły naturalny blask uff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.