|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
Maggie-79 - u Ciebie wpadł mi w oko tylko puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 Clair, napisałaś jednak, że wymienisz go tylko na inny sypki puder, a ja sypkich pudrów na wymianę nie mam
![]() |
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
kaczina - u Ciebie spodobała mi się tylko kasetka ArtDeco, a taka wymiana raczej by się Tobie nie opłacała
No chyba, że interesowałoby Cię u mnie coś jeszcze?
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś w moim wątku?
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
glinki zielonej mam ok 150 gram, mam jeszcze żółtą w opakowaniu mniejszym 10g różową też ok 10 g i mogę dorzucić białą na spróbowanie ![]() Podoba mi się u Ciebie najbardziej masło bananowe body shopu
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
droga A - niestety nic u Ciebie nie znalazłam
-magdusia- - a więc masło bananowe TBS za 10 ml toniku regulującego Hauschki i glinki, które wymieniłaś (zieloną, żółtą, różową i białą)? Mi pasuje taka wymiana ![]() |
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Wysyłka po 12.03, jak mogłabyś mi tylko wysłać jakieś przypomnienie na PW, bo to jeszcze dużo czasu. Adresami wymieniamy się teraz? |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
A nie chciałabyś Haushki, ale olejek do twarzy? W moim wątku niewiele zostało, ale poza nim coś jeszcze bym wygrzebała
Znalazłam to: Escada Magnetism, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover, płyn do demakijażu oczu 30 ml, użyty raz |
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
poziomka61 - w Twoim wątku nie widzę dla siebie nic, ale olejkiem do twarzy Hauschki byłabym zainteresowana
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do wymiany mam jeszcze szminke ESTEE LAUDER RE-NUTRIV-kolor R14 gilded mist-użyta kilka razy,zużycie niewielkie,cielisty beżowo-złoty kolorek Dodam jeszcze, że to ta w złotym etui, a zużycie góra 5-10% (nie mój kolor, niestety) ![]() I jeszcze GUERLAIN-TERRACOTA-GLOSS &SHINE-błyszczyk w kolorze starego złota-pozostało ok.80% piękny, błyszczący rudawo-złocisty (i też niestety, nie mój kolor )
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Hej, z tego co czytam będziesz dopiero w marcu, więc może do tego czasu będziesz miała jakąś dokładkę, bo na razie nic sobie nie wybrałam, a że zależy mi na żelu pod prysznic Escada to może umówimy się że mi go zarezerwujesz, a ja Tobie kasetkę a do marca na pewno się jeszcze nie raz odezwę, pasuje ci taki sposób?
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
poziomka61 - niestety tylko olejek mnie interesuje, bo kolorówka w kolorze złota jest absolutnie nie dla mnie
![]() m-iskra - niestety nic nie znalazłam ![]() kaczina - mogę wstępnie zarezerwowac ten żel dla Ciebie, tylko napisz mi coś więcej na temat kasetki - na ile cieni, jaki jest jej stan (czy ma porysowania, uszkodzenia bądź inne ślady używania), może masz jej fotkę? |
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Hej, to znowu ja
![]() Ciągle myślę nad tą szminką EL, czy ten kolor jest taki ciemny jak na zdjęciu ? opiszesz mi go ? Bo boję się, że dla mnie będzie za ciemna ![]() używam raczej cielistych beżów, delikatnych różów, rzadko coś mocniejszego
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Kasetka jest na 3 cienie lub róż, jest nowa, nieużywana i nieotwierana
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
poziomka61 - wolałabym jednak wymianę 15 ml olejku Hauschki za 30 ml płynu do demakijażu Estee Lauder
![]() biala_malpeczka - na ustach ten kolor nie wydawał mi się ciemny, ale byc może Ty uważałabyś go za ciemny. Ciężko mi jest ten kolor opisac, a nie chciałabym wprowadzi Cię w błąd. Do naszej wymiany zostało jeszcze sporo czasu - może przetestujesz ten kolor w perfumerii? kaczina - ok, to ja jestem zainteresowana kasetką |
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
INTERESUJE MNIE TUSZ DIORSHOW
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=166166&page=2 |
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
poziomka61 - przykro mi bardzo, ale muszę odstąpic od wymiany
Udało mi się dziś wypróbowac olejek i niestety nie nadaje się on dla mojej cery Przepraszam bardzo za Twój zmarnowany czas ![]() Kod na opakowaniu płynu do demakijażu oczu Estee Lauder to C26 (data produkcji 02.2006). kinga łazarewicz - w Twoim wątku podobają mi się tylko paletki, a nie opłacałoby Ci się wymieniac ich za miniaturę tuszu do rzęs
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Agia, ja jednak zrezygnuję ze szminki, obawiam się tego kolorku
![]() Może znajdziesz coś jeszcze w zanadrzu np. z Body Shopu, żeby wyrównać tą naszą wymiankę ?
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
biala_malpeczka - ok, szminka "odrezerwowana"
Poza wątkiem znajdę jeszcze coś z Body Shopu
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za: The Body Shop Satsuma Shimmer Lip Balm, lub Garnier, Roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi ?????????????
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na body shop zawsze chętnie przystanę, choćby mi miejsc na ciele zabrakło do balsamowania tutti kiwi jest super, ale ja uwielbiam porzeczkę, dla mnie to jest dopiero odlot ,no i herba fresca i menthafolia, ale bardziej wiosną/latem ![]() foliflora to jak dla mnie taki flower - power, za duży power na mój nos
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Lanvin Eclat D'Arpege, perfumowany balsam do ciała, 100 ml, nowy
Estee Lauder komplet pędzelków do makijażu (3 szt.), nowe Moze wpadnie Ci cos w oko w moim wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171512 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

)

Poza wątkiem znajdę jeszcze coś z Body Shopu