|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szach i oby mat dla nadmiaru wrazen...
Szczerze mówiąc, chciałam się wymienić ze względu na paletkę, słonik byłby fajnym prezentem dla mojej przyjaciółki
a balsamy to tak tylko przy okazji dla siebie. Z ciuszków nic nie znalazłam![]() Może Michalinę za paletkę? Chyba, że wolisz się wymienić z kimś innym na coś bardziej Ci potrzebnego, to nie ma sprawy ![]() Buziaki, Ewa |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
- Pupa ZOO niedorzeczna paletka – slonik
- Rimmel French Manicure – French Ivory, raz uzyty - Fruttini, Cherry Body Butter, nowy, folia odchylona dla wyprobowania zapachu - Fruttini, Cherry, Peeling do ciala, raz uzyty Podoba Ci się coś u mnie?
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainteresowaly mnie: - Chupa Chups - I Love Me - Urban Groove (fioletowe) 30ml edp - rozświetlająca baza pod makijaż Sephora, konsystencja żelowa, ubytek max 10%
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
No to czekam grzecznie
![]() |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze nowiusieńki tusz do rzęs Super Full-Pełnia Rzęs Avonu. Uzyłam, nawet nie użyłam, a przetesowałam [z ciekaowści] go raz! Zatem ubytek 0,00001%.
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chetnie przygarne od Ciebie tusz na wymiane. Chetnie cos dorzuce jeszcze, jesli bedziesz zainteresowana
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekalam jeszcze na decyzje Daigee, ale ona ma akurat te baze, na ktora juz od dawna poluje, wiec jednak slonik do niej poloeci. Na pocieszenie moge Ci tylko powiedziec, ze paletka, jednak jest dotknieta paluchem ;-) wiec na prezent to sie raczej nie nadaje... Gdybys jeszcze cos kiedys u mnie znalazla to chetnie popertraktuje |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego wątku nic mi niestety nie odpowiada, nie ta kolorystyka. Ale przejrzałam twój wątek ciuszkowy i podoba mi się: - naszyjnik ze stali chirurgicznej z granatami (chyba), raz zalozylam albo i nie - kolczyki z agatow Czy kolczyki mają srebrne bigle, czy są z metalu? Nie wiem na ile wyceniasz korektor i biżuterię. Ale myślę, że powinnyśmy dojść do poruzmienia.
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i na pewno będę zaglądać!Buziaki, Ewa |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wyceniam swoich rzeczy. po prostu do jednych jestem bardziej przywiazana a do innych mniej, ale to czesto nie ma nic wspolnego z ich wartoscia handlowa ;-) Niestety te kolczyki i naszyjnik poleca do Bemolki - umowilam sie z nia dzis rano na wymiane. Chyba, ze cos sie zmieni, ale chyba nie. Moze jeszcze sobie cos innego znajdziesz? Ja zaraz uaktualnie stan posiadania ;-) |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwolni się biżuteria to daj mi znać, wrócomy do negocjacji
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
moje kosmetyki
![]() TWARZ: -Loreal infallible podkład kolor sun beige, 16godzinna trwałość (30ml raz użyty) -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -5th Avenue klasyczny kwiatowy zapach (2/3 z 30ml) bez zakrętki -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -Perceive również świeży (brak daty ważności, prawie połowa z 50ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) Interesują mnie: Avon Nature's Perfumery Lemon & Basil EDT, z 30ml zostało 40% Yves Rocher Couleurs Nature Korektor i rozswietlacz, nowy, zafoliowany Rimmel Nail Rescue odzywka -2 tygodniowa kuracja Paski do manicure francuskiego Inglot Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam na decyzje Bemolki
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki, ale jakos nic
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chetnie bym przygarnela Loreal infallible podkład kolor sun beige, 16godzinna trwałość (30ml raz użyty) - kiedy byl otwarty i gdzie byl kupowany? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
OK. Jest jakas szansa na zdjecie? Jesli jestes zainteresowana wymiana zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
hej,moze jeszcze nie wyslalas do mnie paczki jakims cudem,bo mnie sie jeszcze szalenie podobają te rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1168869455 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1168869059 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1168868878 Moze cos z tego bys mi dorzuciła do paczuskzi? |
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie jeszcze paczuszki nie wyslalam, bo wczoraj padl mi wizaz i nie mialam dostepu do Twojego adresu. Szczescie w nieszczesciu, bo troche bylam wsce=iekla z tego powodu ;-) Z rzeczy, ktore Ci sie spodobaly zostal mi juz tylko cien - reszta poleciala do Daigee. Chetnie go wrzuce do paczuszki, ale wtedy bede mogla wyslac dopiero jutro (moze dzisiaj wieczorem, ale nie jestem pewna czy zdarze). OK? |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Hopsa
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
torebki juz niemam ale na rybaczki jak najbardziej mozemy sie wymienic
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Titino,
wczesniej interesowaly Cie: Rimmel Opalizujaca kredka do powiek w kolorze miedzi/zlota z blyszczacymi drobinkami, uzyta pare razy Rimmel Cien do powiek w flamastrze, jasny fiolet, nowy, nie uzywany Jesli to nadal aktualne zapraszam na PW ![]() |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: - REZ DLA POMADKI Lagerfeld Femme EDP z 75 ok 40 ml - YR Pur Desir de Rose z 60 ml ok 30 ml - REZ DLA POMADKI Bourjois Kobako Parfum de toilette, z 50ml zostało 45 ml i dezodorant z 75 ml zostało 3/4 Bielenda Fluid witaminowy, jasny 01, zuzycie 10% Avon Cien sypki, Frost (srebrzysty), zuzycie ok 50% Maybelline Szminka z drobinkami super blyszczaca, nr 104 sequin ruby, zuzycie ok 30% Manhattan Sweet sixties nr 115, Zestaw dwoch blyszczykow w kostce w odcieniach bezu, raz wyprobowane Constance Carrol Blyszczyk do ust, jasny roz z drobinkami, uzyty raz na wyprobowanie Rimmel Nail Rescue odzywka -2 tygodniowa kuracja do paznokci, utwardzajaca, zuzycie minimalne L’Oreal Kosmetyczka rozowa, praktycznie nie uzywana, moze nosic niewielkie slady od przekladania w te i z powrotem w szafce, stan bardzo dobry J&J Holiday Skin – Balsam brazujacy do skory normalnej i ciemnej, zuzycie 50% Eris Peeling do ciala ze zlotymi drobinkami ok 50% widac na zdjeciu w przezroczystej tubce Soraya Beauty Creator, Balsam nawilzajacy z drobinkami rozswietlajacymi zuzycie minimalne, data waznosci do czerwca 2007 oraz: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1169056209 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1169056209 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1169055980
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co to jest ten ostatni link? Nie wyswietla mi sie :-/ U Ciebie podoba mi sie jedynie bluzeczka rozowa w kwiaty kopertowa - jaki to material i czy mozesz podac dokladna szerokosc i dlugosc? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

a balsamy to tak tylko przy okazji dla siebie. Z ciuszków nic nie znalazłam