![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: chudniecie czy tyjecie???
Podobno była już tu gdzieś kiedyś mowa o rytuale smażenia "tutejszych" frytek. W każdym razie sekret polega na tym, że się je przesmaża dwa razy. Raz praktycznie tylko lekko podsmażyć... dać im ostygnąć
![]() ![]() PS. Tu są dostępne ziemniaki wyselekcjonowane jako "frytkowe", nie wiem czy to jakiś drugi sekret, ale ja smażę właśnie na takich ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Als***lieft
![]() EDIT: Lol, to nie było przekleństwo :P Ale niech będzie "alstublieft" ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
jadlam raz belgijskie fryteczki w Brukseli, mmmm, palce lizac!
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
oh! Les moules-frites mmmmmmmm..........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
a tak w ogole to z czym wsuwacie fryteczki? z ketchupem czy mayonezem?
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ketchup, majonez (najlepiej oliwkowy), sosik wymyslony przez moja kolezanke(przepis nieznany).....
tyle ze narazie moge o tym pomarzyc...... i wiecej brzuszkow!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
hmmm, w Dubaju mam roznie tyje i chudne, kiedy jest lato to mi nic nie chce mi robic w domu, od rana do wieczora jestem przy laptopie, nawet moje maids przynosza mi jedzenie do mojego pokoju :P.A kiedy jest zima to najchetnie robie jogging, horse riding, plywam, gram vollyball..itd.
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]()
Latwo tyjemy, trudniej schudnac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
You say the word you know I will find you Or if you need some time I don’t mind I don’t hold on to the tail of your kite I’m not like the girls that you’ve known But I believe I’m worth coming home to Kiss away night This girl only sleeps with Butterflies Paris Paris |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
zeczywiscie ladnie podsumowane.....
nie chce zapeszyc ale chyba zaczynam sie przyzwyczajac do angielskiego jedzenia..... przynajmniej juz wiecej nie przybywam tu i tam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja raz chudne, raz tyle... i tak w kolko i na okraglo! Teraz po kilku miesiecznym pobycie w Irlandii, gdzie niestety udalo mi sie dorzucic kilka kilogramow zbednego balastu (Guinness mial w tym swoj udzial :P ), wrocilam do Francji i mimo, ze zazwyczaj w tej porze roku, w tych temperaturach jem duzo mniej... udalo mi sie schudnac zaledwie 2 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Oj tyjemy, tyjemy..... I naprawde ciezko jest to wszystko zgubic jak sie cale zycie bylo patykiem i sie nie dbalo o wage
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Tyję niestety i nie mam w ogóle motywacji, żeby zrzucić zbędne kilogramy. Znacie jakieś sprawdzone przepisy na silną wolę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety nie....dlatego juz tez mam tego dosyc. Mi sie chyba nigdy nie uda juz zrzucic tych 6 kilo....a co bedzie jak w ciazy bede ???? Tak bardzo chcialam zrzucic kilka kg zanim zajde w ciaze ! Na dzidziusia wielka ochota jest, ale motywacji do diety zero, do sportu tez zero ! A jak zaczne ciaze przy tej wadze, to sie wielorybem potem stane !!!! POMOCY !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Wiem dokladnie o czym piszesz Tornado. Ja gdybym tylko odstawila slodycze i chleb, to od razu pewnie by mnie bylo jakies 3 kg mniej. Tylko jak to zrobic, skoro te lody tu sa takie pyszne ????!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
No niestety dlaczego lody sa takie pyszne??? Mi waga nie spada w ogole. Zatrzymalo sie na -2kg i dalej spadac nie chce, a przydaloby mi sie zrzucic jeszcze z 5kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Ja najpierw przytylam osiagajac szczyty lenistwa i obrzarstwa na Wielkanoc, zobylam wtedy z trudem (hahaha) 9kg, do polowy czerwca udalo mi sie owe 9kg zgubic, a teraz stracilam kolejne 4kg, ale to wszystko praca, praca, praca, no od ostatniej soboty zaczelam biegac, to juz prawie tydzien!!! Wiec jesli utrzymam tendencje to do Bozego Narodzenia...znikne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ech Dziewczyny, szkoda gadać... Ja już przestałam zaglądać na fitness na forum, bo mnie aż skręca, jak widzę jak dziewczyny potrafią się zmobilizować i ćwiczyć codziennie. Ja tak nie potrafię... No i te lody
![]() ![]() Sisteronaise, ja też bym chciała mieć -2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Zalika - gratuluje samozaparcia!
![]() Tornado - to zalezy jak sie na to patrzy. W Irlandii pobilam swoj rekord wagowy nienotowany od niepamietnych czasow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja przyjechałam do Anglii i w ciągu trzech miesiecy utyłam chyba 10kg
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
tyje i chudne, tyje i chudne.. Chudne, potem maz mowi, moze jakies lodziki i winko.. no i ja oczywiscie TAK.. wiec tyje, potem mowie, KONIEC!! z tym.. odchudzam sie.. no i odchudzam sie do czasu, gdy maz powie..moze jakies LODZIKI i WINKO..i tak zamyka sie obledne kolo
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi to sie nigdy nie uda. Za bardzo lubie jesc. To jest takie wspaniale ! Ale jak popatrze tylko troche w ta amerykanska telewizje, to mi rece opadaja, wszytskie ich "gwiazdy" waza chyba jakies 40 kg....i to chyba razem wziete ! Wtedy mam strasze doly, i czuje sie okropnie. A w dodatku teraz wakacje, za 10 dni jedziemy do kalifornii, i jak ja tam sie na plazy pokaze ? Kompleksy mam takie, ze szkoda gadac.... Aaaa....laski, mowie wam, czasami juz mam dosyc tego wszytskiego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle zauważyłam, że tu jest trudno znaleźć na ulicy osobę trochę puszystą - albo są bardzo grube, albo chudziutkie (tu gdzie mieszkam jest dużo Azjatek, a one są wiadomo szczuplutkie. Chociaż młode Amerykanki też są raczej chude). Nineczko, to i tak masz samozaparcie, żeby zrobić przerwę w tych lodach. Ja je kumuluję. Podziwiam Edytowane przez tornado Czas edycji: 2006-09-01 o 02:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Mi juz nawet ogladanie okraglych Amerykanek nie pomaga....
Teraz to sie boje ze kiedys i mnie to czeka.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a swoja droga to niezly sposob sobie wybralas na poprawe humoru....no coz "simple minds simple pleasures" ![]()
03.29---60 Edytowane przez sunapee Czas edycji: 2006-07-08 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tornado Czas edycji: 2006-07-09 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Ok, dziewczyny, nie klocmy sie tutaj, mysle ze Tornado nie chciala sie z nikogo specjalnie nabijac, a i reakce Sunapee sie rozumie, no bo mozna sie zdziwic, jak sie przeczyta ten post, nie wiedzac, ze to zart.
W sprawach diety. Dzis zaczynam SB diet. Wiem, ze na formum sa specjalne tematy dotyczace tej diety, jeden nawet troche sledze, ale w sumie, nie bede sie o szczegolach rozpisywac. Ostatnio kupilam sobie do tego ksiazke i po przeczytaniu stwierdzilam, ze ta dieta ma wiele zalet. A ze moim problemem jest wlasnie cukier, to od niego trzeba zaczac. Nie wiem czy mi sie uda, a sprobuje. Trzymajcie za mnie kciuki, 3 pierwsze dni sa najtrudniejsze !!!! Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ja jak bylam w USA to przytylam z jakiews 10kg.Wcinalam jakies fast foody wiec wiecie.Ale zgubilam je w ciagu 2 tyg.chodzac na silownie i ograniczajac sie w jedzeniu,bo juz nie moglam na siebie patrzec.No a teraz gdy znow jestemw Polsec jestem chudzinka once again
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.