|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moje tipsy - pomóżcie :)
Cytat:
Co to za tylistka, która nie potrafi pomalować paznokci? I to bez żadnych wzorków
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
obiecuje wam dziewczyny, ze dzisiaj zamieszcze fotki bez lakieru
juz niedlugo jade do mojego chlopaka i poprosze go o wykonanie zdjec Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
a zdjec ani widu ani slychu
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze obiecalam
przepraszam. zalaczam foto moich tragicznych tipsow minelo 10 dni od wykonania a na paznokciach mam ok 4 mm odrosty i od bokow odchodzi zel fuuuj jutro je chyba zdejmuje - napisalam smsa do tej paznokciowej pani i napisala mi, ze moge sama zdjac krotko obcinajac i scierajac wierzchnia warstwe zelu pilnikiem, tylko zastanawia mnie jak zdjac ten naklejony do polowy sztuczny paznokiec znajdujacy sie na moich paznokciach Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Ojej
.Ja bym więcej do tej Pani nie poszła. Ale i tak ładnie sobie poradziłaś z samodzielną poprawką .NIC NIE OBCINAJ! nie wolno. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście, ta pani pseudostylistka Cię skrzywdziła i jeszcze jakie rady daje
szok! Powinnaś ją postraszyć konsekwencjami, przecież tak nie można - źle wykonała pracę, wzięła kasę i sama każe Ci zdejmować tipsy.Moim zdaniem jeśli nie masz wprawy, nie zdejmuj ich sama - w gabinecie kosmetycznym zapłacisz 10-15 zł za zdjęcie i paznokcie na pewno nie ucierpią! Nie zrywaj ich tylko, bo to wręcz przestępstwo - jeśli uprzesz się na samodzielne zdejmowanie, rzeczywiście je spiłuj a tips jakby odstanie od paznokcia, piłuj aż sam odejdzie. Pozdrawiam!
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
boshe jakie paznokcie ;/ od razu widac tipsy i ze robila to osoba nie majaca o niczym pojecia
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
przyznam, że moje pazurki, ktore robilam sama sobie jeszcze przed kursem (a mnie łatwiej komuś obiema rękami) były w dużo lepszym stanie i o wiele lepiej wyglądały. kształt iście łopatkowy
, ale nie było przepiłowań i wzorek był równo.ale, żeby stylistka nie wiedziała, że tipsów się nie obcina ...jak pierwszy raz sobie zdejmowałam tipsy,- które robił mi ktoś inny- po trzech pazurkach było mi wszystko jedno co piłuje, czy tips, czy paznokieć... i dorobiłam się przepiłowania na dwóch paznokciach, w tym pięknie zdeformowałam sobie kciuk i jest już od tej pory krótszy . dlatego wcale nie dziwię się dziewczyną, że nie chcą pisać jak się robi paznokcie .a jeśli zdecydujesz się zdjąć tipsy sama, to lepiej "na raty" i zostawić nawet troche na paznokciach niż przepiłować... |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
nomoje "tipsy" dzisiaj wygladają gorzej jak wczoraj po bokach zel mi się odlamuje więc powoli sama się ich pozbywam, narazie est wszystko ok jutro kupie pilniczek - i teraz tak do tego potrzebny jest taki ala "papierowy" taki ala w ksztalcie luku i wiecie jak to te pilniczki maja szary kolor - czyli sa delikatne no i takie - ciemnografitowe - czyli bardziej ostre - ktorym najlepiej spilowac tipsa?? no i czy mozna obciac je?? czy poprostu pilowac?? dziekuje za rady - ja codziennie slysze od mojego chłopaka, ze wywalilam to 50zl w bloto;/ no ale nic, człowiek uczy sie na bledach pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
w sklepach są speszyl pilniczki do paznokci sztucznych, takie tekturowe jak piszesz. trzeba spiłowac, albo iśc do stylistki i ona je zdejmie
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Co to za tylistka, która nie potrafi pomalować paznokci? I to bez żadnych wzorków

juz niedlugo jade do mojego chlopaka i poprosze go o wykonanie zdjec
przepraszam. zalaczam foto moich tragicznych tipsow
Pozdrawiam
.