czy wasi faceci sikają na siedząco? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-22, 16:58   #31
giraffe
Zadomowienie

Dot.: czy wasi aceci sikają na siedząco?

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Własnie.
Nikomu nie jest przyjemnie,jak ktoś się z niego nabija.
Zapytaj Giraffe,czy jej było-jak się nabijałaś z jej wypowiedzi.
Ty pierwsza wpadłaś w ironiczny ton względem Giraffe ,a my podchwyciłyśmy Twój dowcip.
Cóż ... nie powiem, że było mi miło, dlatego też moja druga wypowiedź była w dosyć ironicznym tonie. Jak Kuba Boogu, tak Bóg Kubie.

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:00   #32
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giraffe Pokaż wiadomość
Cóż ... nie powiem, że było mi miło, dlatego też moja druga wypowiedź była w dosyć ironicznym tonie. Jak Kuba Boogu, tak Bóg Kubie.
"Jak Fidel Bogu tak Bog Kubie" , choc nie wiadomo jak dlugo bo ponoc stan zdrowia Komendanta sie pogarsza...
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:01   #33
Silly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygrysiatko18 Pokaż wiadomość
Wyslijcie mnie do wariatkowa bo czasem lubie sobie usiasc do sikania

poza tym sikanie na siedzaco ma wiele zalet nie trzeba sie przejmowac kierunkiem sikania bo "sprzet" zwisa sobie swobodnie w dobrym kierunku (szczegolnie przydatne po pijaku), nie ma problemu rozprysku moczu wszedzie dookola kibelka jak sie dobrze postarac to bez uzywania rak mozna sprawe zalatwic, no jestem jak najbardziej za wprowadzeniem obowiazkowego oddawania moczu na siedzaco przez facetow

wkoncu rownouprawnienie jest to czemu tylko babki moga sikac na siedzaco?

Tygrysiatko18 jeszcze sie przyznales zaraz pysiaczek stwierdzi ze jestes nie meski

Silly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:03   #34
lain
Zakorzenienie

nie wiem czy moge zdradzac takie intymne aspekty zycia mojego TŻa, ale owszem - czasem jak mu sie nie chce stac to zdarza mu sie siusiac na siedzaco
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:03   #35
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nekome Pokaż wiadomość
"Jak Fidel Bogu tak Bog Kubie" , choc nie wiadomo jak dlugo bo ponoc stan zdrowia Komendanta sie pogarsza...
dobre

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:06   #36
enigma1985
Zadomowienie

hahaha. fajny wątek. ja jeszcze nie widziałam faceta sikającego na siędząco (na stojąco oczywiście widziałam). Ale mama mi powiedziala kiedyś, ze jej koleżanka z pracy tak wytresowała męża, że sika na siedząco. bo miała dosć wiecznie ochlapanej całej toalety
enigma1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:12   #37
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
dobre
To byl swietny przyklad na stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:15   #38
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez **pysiaczek** Pokaż wiadomość
I tego własnie nienawidze w Was Wizazanki... Choc nie jestem tu krótko to chyba jeszcze nie zdarzylo mi sie z taka ironia i chamstwem wypowiadac lub komentowac innych wypowiedzi..
Dla waszej wiadomosci.. Niech k...a sobie Wasi TZci leja jak chca, dla mnie to niemeskie wiec tak napisałam.. A to w jaki sposob wypowiadacie sie tu na forum swiadczy o was.. i piszcie sobie k..a co checie, mam to gdzies..tylko czasem tego zrozumiec nie moge po prostu... Bo nie rozumiem jak cholera nie mozna pojac ze jestem ze swoim TZtem przez dosc długi czas, w tym chwile mieszkalismy ze soba i jakos k..wa nie widziałam zeby lał siedzac!!!!!! a nie musze go podgladac bo nieraz robił to przy mnie!!!! Wiec o co chodzi??????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????
JAK TO NIEKTÓRZY MÓWIA _ 4 Ch... w BOK ODE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!
Czerwona kartka.

Cytat:
Mam gdzieś to, że macie inne zdaniei że moje was rozsmieszyło.. ale sposób , w jaki o tym piszecie po prostu mnie zabolał.. Bo chyba nikomu nie jest przyjemnie ja sie z niego ktos nabija.. Pozdrawiam wszystkie wizazanki i raz jeszce pisze... 4ch w bok..
No urocze te pozdrowienia.

Cytat:
Wychodzę z załozenia, że to forum powstało po to, by szanowac innych zdanie a nie nabijac sie z niego i to jeszcze w jego obecnosci, bo wiadomo, ze bede to pozniej czytac... eh..szkoda gadac,,, Jestem tu jedna z młodszych i zadzwia mnie chamstwo starszych<nie tylko wiekiem> Wizazanek To, że sama uzyłam pewnych określeń, byc może niepotrzebnie, zapewne świadczy także o mnie, ale wcale sie tego nie wstydzę.. bo jestem nerwowa i tak własnie reaguje na chamstwo i obłude innych. Raz jeszcze pozdr
Radziłabym się zastanowić nad swoim zachowaniem.
Napisałam Ci już, że wykropkowanie wulgaryzmów nie sprawi, że znikną.
To po pierwsze.

Po drugie - jedna z młodszych?
20 lat? No to raczej nie jesteś jedną z młodszych, aczkolwiek zachowujesz się, jakbyś była.

Po trzecie - taak, to jakich określeń uzywasz świadczy o Tobie. I moim skromnym zdaniem powinnaś się wstydzić.
A kogoś kto na chamstwo reaguje chamstwem - trudno nazwać kulturalnym.

Masz trzy punkty karne, kolejny zaowocuje czasowym odcięciem dostępu do forum. Dlatego - dobra rada ode mnie - przystopuj.

Mam szczerą nadzieję, że w wątku zapanuje spokój, bo mam kolokwium i się uczę . Na tym kończę, na razie
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:17   #39
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nekome Pokaż wiadomość
To byl swietny przyklad na stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej
No,fakt.
Rozebrałam to sobie na części pierwsze i się zgadza .

Ale podoba mi się to powiedzonko-muszę zapamiętać .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:18   #40
hanelajda
Raczkowanie

mój facet czasem tak sika... nie wiem czemu, tzn od czego to zalezy bo robi to bardzo zadko ale zdarza sie mu..a jak jest pijany to samam mu tka kaze bo mam pewnosc ze nic nie obsika i na pewno trafi gdzie tzreba

Maksim Gorki
hanelajda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:18   #41
**pysiaczek**
Raczkowanie

Mam Was dośc kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eek: Czepiacie sie jak nie wiem co!!!!!!!!!! Kazdy ma prawo do swojego zdania.. odkad wypowiedziałam sie na forum giraffe nie napisała mi, ze obrazilam ja swoimi slowami..Napisała tylko, ze nie widzi zwiazku.. Byc moze źle odebrałyscie moja wypowiedz. Moje zdanie na ten temat jest takie samo jak np czy facet powinien sie depilowac<czyt, całe ciało. czy nie i czy to jest meskie czy nie??...
Co do uszczypliwości to moim zdaniem zaczeła sie ona od tego własnie momentu, czyli wpowiedzi Fresy: A chodzisz z nim za każdym razem do łazienki,że masz pewność,że nie siada ?

Pózniej to juz prawie kazda z was nabijała sie ile wlezie wiec hmm.. poleciały "epitety" z mojej strony.Kolejna wypowiedz giraffe brzmiala tak: Widzę, że Cie moja wypowiedź ubawiła Coz.. pewnie nie mialas okazji myc kibla

Oczywiscie ze sikajac na stojaca sie pryska i wcale nie trzeba "zalewac" lazienki... poprostu, odbija sie od scianek kibla (prawa fizyki). Pomijam już walory zapachowe odprysnietych kropelek moczu Ja mam dwoch mezczyzn w domu i 3 kible. I TYLKO w jednym wolno im sikac na stojaco, bo mnie szlag trafia jak przypada mi w zaszczycie myc kibel i płyteczki co drugi dzień (w jednym jeszcze ujdzie)

Jak sie czuja tak mescy - to niech po sobie myja lazieneczki... a jak chca sikac na stojaco to niech zmykaja na pole pod drzewo

Takie jest moje zdanie, ale to pewnie dlatego, ze sprzatajac krew mnie zalewa Wiec wolalabym jednak mniej "meskiego" faceta, ktory sobie usiadzie (albo bedzie szorowal kible - wtedy moze stac)

Ja Ciebie również pozdrawiam Pysiaczku

Tu nadal nie widziałam, zebym giraffe czyms uraziła czy cos.. Przynajmniej nie dala mi tego odczuc.. wytłumaczyla tylko, co miała na mysli. W kolejnej swej wypowiedzi takze nie dała mi tego odczuc..
A co do mojego wieku to tak, mam 20, juz prawie 21lat i wcale nie uwazam sie za dorosla tak jak tu jedna z was napisała<ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzi> Co do moich pozdrowien to tyczyły sie wszystkich wizazanek a 4 ch w bok zarezrwowalam dla tych, ktore zrobily sobie ze mnie ubaw co chyba jest troche dziecine jesli mówimy juz o dorosłosci i tych sprawach. Zreszta skonczmy ten durny temat.. Niech inni sie wypowiadaja bo ja i tak zdania nie zmienie.. Chamstwo sie szerzy.. i taka prawda.
I dla jasnosci- zdenerwowaniem wcale nie tłumacze te słowa na k i ch... tak myslałam i tak naisałam... Nikogo jednak tu nie obraziłam tak wŁANIE GO NAZYWAJAC WIEC DAJCIE SPOKOJ... I ZMIENCIE TEMAT..PA!
**pysiaczek** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:23   #42
calkiem-spoko
BAN stały

Fakt, na wizazu chamstwo się szerzy.
O czym najdobitniej świadczą posty Pysiaczka.

Dziewczyno...nie podniecaj się tak tematyką sikania na siedząco.
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:26   #43
**pysiaczek**
Raczkowanie

DZIEKUJE ZA PUNKTY KARNE
Wszystkie Wizazanki zadowolone??????????????? ?no podzielcie sie kochaniutkie swoimi odczuciami?? duma, zachwytem i takimi tak pierdołami.. Pozdrawiam wszystkich tajniaków uzywajacych wulgaryzmów "miedzy wierszami" nabijajac sie z innych i staczajac na sam dół... A kazdego, kto jest szczery i za takie k i ch dostał pkt karne pozdrawiam jeszzce czulej, przynajmniej wiem, ze sa tu jeszcze tacy, którzy sie nie kamufluja i nie pozwalaja pluc sobie w twarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
POZDR dla moderatorow
Stary 2007-01-22, 17:27   #44
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
DZIEKUJE ZA PUNKTY KARNE
Wszystkie Wizazanki zadowolone??????????????? ?no podzielcie sie kochaniutkie swoimi odczuciami?? duma, zachwytem i takimi tak pierdołami.. Pozdrawiam wszystkich tajniaków uzywajacych wulgaryzmów "miedzy wierszami" nabijajac sie z innych i staczajac na sam dół... A kazdego, kto jest szczery i za takie k i ch dostał pkt karne pozdrawiam jeszzce czulej, przynajmniej wiem, ze sa tu jeszcze tacy, którzy sie nie kamufluja i nie pozwalaja pluc sobie w twarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
POZDR dla moderatorow
Żałosne. Co za wnikliwość i przenikliwość. Co za Wersal.
I to są posty prawie 21 letniej dziewczyny.
Ja tam jednak cieszę się, że są ludzie wulgarni, średnio bystrzy, po prostu chamscy..ktoś musi łopatą i miotłą w tym kraju wywijać.
Stary 2007-01-22, 17:27   #45
Ptysio5
Zakorzenienie

Ja się zamierzałam wypowiedzieć, ale widzę, że mało tu n.t. sikania...
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 17:27   #46
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam Was dośc kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eek: Czepiacie sie jak nie wiem co!!!!!!!!!! Kazdy ma prawo do swojego zdania.. odkad wypowiedziałam sie na forum giraffe nie napisała mi, ze obrazilam ja swoimi slowami..Napisała tylko, ze nie widzi zwiazku.. Byc moze źle odebrałyscie moja wypowiedz. Moje zdanie na ten temat jest takie samo jak np czy facet powinien sie depilowac<czyt, całe ciało. czy nie i czy to jest meskie czy nie??...
Co do uszczypliwości to moim zdaniem zaczeła sie ona od tego własnie momentu, czyli wpowiedzi Fresy: A chodzisz z nim za każdym razem do łazienki,że masz pewność,że nie siada ?

Pózniej to juz prawie kazda z was nabijała sie ile wlezie wiec hmm.. poleciały "epitety" z mojej strony.Kolejna wypowiedz giraffe brzmiala tak: Widzę, że Cie moja wypowiedź ubawiła Coz.. pewnie nie mialas okazji myc kibla

Oczywiscie ze sikajac na stojaca sie pryska i wcale nie trzeba "zalewac" lazienki... poprostu, odbija sie od scianek kibla (prawa fizyki). Pomijam już walory zapachowe odprysnietych kropelek moczu Ja mam dwoch mezczyzn w domu i 3 kible. I TYLKO w jednym wolno im sikac na stojaco, bo mnie szlag trafia jak przypada mi w zaszczycie myc kibel i płyteczki co drugi dzień (w jednym jeszcze ujdzie)

Jak sie czuja tak mescy - to niech po sobie myja lazieneczki... a jak chca sikac na stojaco to niech zmykaja na pole pod drzewo

Takie jest moje zdanie, ale to pewnie dlatego, ze sprzatajac krew mnie zalewa Wiec wolalabym jednak mniej "meskiego" faceta, ktory sobie usiadzie (albo bedzie szorowal kible - wtedy moze stac)

Ja Ciebie również pozdrawiam Pysiaczku

Tu nadal nie widziałam, zebym giraffe czyms uraziła czy cos.. Przynajmniej nie dala mi tego odczuc.. wytłumaczyla tylko, co miała na mysli. W kolejnej swej wypowiedzi takze nie dała mi tego odczuc..
A co do mojego wieku to tak, mam 20, juz prawie 21lat i wcale nie uwazam sie za dorosla tak jak tu jedna z was napisała<ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzi> Co do moich pozdrowien to tyczyły sie wszystkich wizazanek a 4 ch w bok zarezrwowalam dla tych, ktore zrobily sobie ze mnie ubaw co chyba jest troche dziecine jesli mówimy juz o dorosłosci i tych sprawach. Zreszta skonczmy ten durny temat.. Niech inni sie wypowiadaja bo ja i tak zdania nie zmienie.. Chamstwo sie szerzy.. i taka prawda.
I dla jasnosci- zdenerwowaniem wcale nie tłumacze te słowa na k i ch... tak myslałam i tak naisałam... Nikogo jednak tu nie obraziłam tak wŁANIE GO NAZYWAJAC WIEC DAJCIE SPOKOJ... I ZMIENCIE TEMAT..PA!
Dostalas punkty i koniec tematu, ja nie mam zamiaru teraz dociekac kto byl chamski a kto nie.
Apropos, to dobrze wiedziec, ze nie uwazasz sie za dorosla, jesli natrafie na twoje posty, bede przymykac na nie oko.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:28   #47
coccinelle
BAN stały

nie...to jest zenada...

jak mozna zaczac rzucac takimi brzydkimi wyrazami przy temacie tak banalnym jak sikanie...wiadomo-kazdy czasem odlac sie musi i to bywa klopotliwe, ale zeby az tak komus od sikowego watku skoczylo cisnienie?!

moj TZ sika na stojaco. ale ja to jeszcze zmienie. nie wiem, czemu jego mama (jedyna kobieta w domu-ona i 4 (!) chlopow) nie nauczyla go, ze sikanie na siedzaco jest w porzo.

pysiaczku...proponuje ci eksperyment. w koncu...dzieciom latwiej sie uczyc przez doswiadczenia wlej cos do klopa z odpowiedniej wysokosci i wtedy zobaczysz, gdzie padaja kropelki...

ale przyznacie, ze to dobrze moc sie odlac na stojaco w plenerze

aaaaa i przypomnialo mi sie wlasnie jak w swieta moj maly brat wstal w nocy, zeby zrobic siku i...niestety...obsikal sciane.
ale on naprawde jest jeszcze maly)))))
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:29   #48
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEKUJE ZA PUNKTY KARNE
POZDR dla moderatorow
Wszystko jasne, obiecuje, ze wiecej z Toba jakiejkolwiek dyskusji nie nawiążę
piją!

Stary 2007-01-22, 17:33   #49
**pysiaczek**
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Czerwona kartka.

No urocze te pozdrowienia.

Radziłabym się zastanowić nad swoim zachowaniem.
Napisałam Ci już, że wykropkowanie wulgaryzmów nie sprawi, że znikną.
To po pierwsze.

Po drugie - jedna z młodszych?,
20 lat? No to raczej nie jesteś jedną z młodszych, aczkolwiek zachowujesz się, jakbyś była.

Po trzecie - taak, to jakich określeń uzywasz świadczy o Tobie.I moim skromnym zdaniem powinnaś się wstydzić.
A kogoś kto na chamstwo reaguje chamstwem - trudno nazwać kulturalnym.

Masz trzy punkty karne, kolejny zaowocuje czasowym odcięciem dostępu do forum. Dlatego - dobra rada ode mnie - przystopuj.

Mam szczerą nadzieję, że w wątku zapanuje spokój, bo mam kolokwium i się uczę . Na tym kończę, na razie
Hmm, a jak nazwac kogos takiego, kto reaguje tylko na jawne chamstwo czyli k lub ch a to mniej jawne toleruje?? Czekam z utesknieniem na wiadomosc,<przy okazji wreczania zapewne kolejnej czaerownej kartki w wiadomosci priv >

Stary 2007-01-22, 17:36   #50
calkiem-spoko
BAN stały

Pysiaczku, mogę Ci powiedziec tylko tyle, że używanie przekleństw, czyli tych Twoich k...i ch... podczas, gdy człowiekiem rządzą emocje, jest znakiem charakterystycznym dla klasy niższej.
Natomiast kulturalny człowiek, nawet w emocjach, potrafi się wypowiedzieć bez bluzgania.
Nie masz być z czego tak dumna.
Stary 2007-01-22, 17:36   #51
coccinelle
BAN stały

Cytat:
Hmm, a jak nazwac kogos takiego, kto reaguje tylko na jawne chamstwo czyli k lub ch a to mniej jawne toleruje?? Czekam z utesknieniem na wiadomosc,<przy okazji wreczania zapewne kolejnej czaerownej kartki w wiadomosci priv >

mniej jawnym chamstwem nazywasz ironiczne wypowiedzi wizazanek, ktore niestety...lepiej niz ty radza sobie w potyczkach slownych.

jak nazwac brak umiejetnosci rozumienia wypowiedzi ironicznych?
ja wiem jak...

ale napisze tylko, ze rozumienie ironii jest typowe dla ludzi inteligentnych.
ty nie tylko jej nie pojmujesz...ty nazywasz ja chamstwem.
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:37   #52
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, a jak nazwac kogos takiego, kto reaguje tylko na jawne chamstwo czyli k lub ch a to mniej jawne toleruje??>
Pysiaczku chodzi Ci o "konstruktywną krytykę" czy też o "dyskusję na poziomie"
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:38   #53
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
DZIEKUJE ZA PUNKTY KARNE
POZDR dla moderatorow

Jeśli chcesz, możesz złożyć na mnie skargę

Tylko wtedy sprawą zajmie się administracja forum, która przyjrzy się temu wątkowi i twoim postom.

A dodam, że za drugi post całkowicie celowo nie dałam ci od razu 2 punktów karnych, nie chcąc odcinać ci dostępu do forum...

Cóż.

Cytat:
Chamstwo? Gdzie?
Pojawiła się najwyżej ironia. To nie to samo.

I nie sugeruj tu, że upomnienia dostałaś niewinnie,a ja się na ciebie "uwzięłam" i ci je wlepiam dla przyjemności bo tak nie jest.

Radziłabym ci odpuścić - w końcu. Jeszcze trochę i przekażę sprawę "wyżej", co się może dla ciebie skończyć... nieciekawie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 17:42   #54
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coccinelle Pokaż wiadomość
mniej jawnym chamstwem nazywasz ironiczne wypowiedzi wizazanek, ktore niestety...lepiej niz ty radza sobie w potyczkach slownych.

jak nazwac brak umiejetnosci rozumienia wypowiedzi ironicznych?
ja wiem jak...

ale napisze tylko, ze rozumienie ironii jest typowe dla ludzi inteligentnych.
ty nie tylko jej nie pojmujesz...ty nazywasz ja chamstwem.
Zgadzam się z Tobą, coccinelle
piją!

Stary 2007-01-22, 17:44   #55
**pysiaczek**
Raczkowanie

pysiaczku...proponuje ci eksperyment. w koncu...dzieciom latwiej sie uczyc przez doswiadczenia- ahhahahahahahahahah baaaaaaardzo smieszne, wiesz, zebym czasem nie walnela na zawał ze szczescia.. uwazasz mnie za dziecko?? oj jakie to słodkie..bo co?bo nie widziałam nigdy obsikanego kibla przez mojego tzta?? hahahaahhah no niezle..

Ja tam jednak cieszę się, że są ludzie wulgarni, średnio bystrzy, po prostu chamscy..ktoś musi łopatą i miotłą w tym kraju wywijać. - hmm. a tu miodzikiem mi po oczach ktos walnął..nie mówiac bardzije dobitnie..no ale cos, grozba czerwonej kartki jak narazie powstrzymuje mnie przed tym, sama nie wiem czemu.. Widze, ze z tolerancja u ciebie nie za dobrze...
A tak apropo to ciekawe dlaczego moderatorzy czytaja tylko te jawne obelgi a na ta zapewne nie zareaguja...
hahahaha to pociesze was biedne owieczki ze pewnie teraz wszystkie walniecie na zawał bo ucze w szkole i wiecie dco??? wszystkie dzieci beda odtad przy łopacie <pracowac hahaha> bo jak taka debilka co nie widziała zeby jej facet olał kibel moze czegos innego nauczyc wasze dzieci??? hahah a moze ucze twoje urocza całkiem-spoko??? no to dobrze ze sie cieszysz ze sa tacy ludzi bo twoje dzieci na takie byc moze wyrosna skoro ja moge je uczyc hahahahaahhaha;d pprawda?????????????????? ???????????? wiec kochana albo sobie cos na serce wez albo nie wiem bo łopata to ja na pewno wywijac nie bede,, nie spelni sie jednak twoje marzenie hahahhh...

KOnczac moj wywód dziekuje za uwage i postaram sie tu juz wiecej nie wchodzic...kolejna gorzba pod moim adresem za bardzo mnie rozczuliła wiec opuszczam was kochane

Stary 2007-01-22, 17:45   #56
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
pysiaczku...proponuje ci eksperyment. w koncu...dzieciom latwiej sie uczyc przez doswiadczenia- ahhahahahahahahahah baaaaaaardzo smieszne, wiesz, zebym czasem nie walnela na zawał ze szczescia.. uwazasz mnie za dziecko?? oj jakie to słodkie..bo co?bo nie widziałam nigdy obsikanego kibla przez mojego tzta?? hahahaahhah no niezle..

Ja tam jednak cieszę się, że są ludzie wulgarni, średnio bystrzy, po prostu chamscy..ktoś musi łopatą i miotłą w tym kraju wywijać. - hmm. a tu miodzikiem mi po oczach ktos walnął..nie mówiac bardzije dobitnie..no ale cos, grozba czerwonej kartki jak narazie powstrzymuje mnie przed tym, sama nie wiem czemu.. Widze, ze z tolerancja u ciebie nie za dobrze...
A tak apropo to ciekawe dlaczego moderatorzy czytaja tylko te jawne obelgi a na ta zapewne nie zareaguja...
hahahaha to pociesze was biedne owieczki ze pewnie teraz wszystkie walniecie na zawał bo ucze w szkole i wiecie dco??? wszystkie dzieci beda odtad przy łopacie zapierdzielac bo jak taka debilka co nie widziała zeby jej facet olał kibel moze czegos innego nauczyc wasze dzieci??? hahah a moze ucze twoje urocza całkiem-spoko??? no to dobrze ze sie cieszysz ze sa tacy ludzi bo twoje dzieci na takie byc moze wyrosna skoro ja moge je uczyc hahahahaahhaha;d pprawda?????????????????? ???????????? wiec kochana albo sobie cos na serce wez albo nie wiem bo łopata to ja na pewno wywijac nie bede,, nie spelni sie jednak twoje marzenie hahahhh...

Uczysz w szkole? Mając niecałe 21 lat? Osobliwe
piją!

Stary 2007-01-22, 17:46   #57
Engelchen
Raczkowanie

a co do sikania to ja bym bardzo chciala zeby On w koncu sie nauczyl sikac na siedzaco
no coz, uroki zycia razem, przynajmniej klape opuszcza czego tez musial sie nauczyc
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 17:47   #58
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
hahahaha to pociesze was biedne owieczki ze pewnie teraz wszystkie walniecie na zawał bo ucze w szkole i wiecie dco???
eh, no dobra daruje sobie
Stary 2007-01-22, 17:50   #59
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
eh, no dobra daruje sobie
Az strach pomslec, co chcialas napisac skoro sie powstrzymalas
piją!

Stary 2007-01-22, 17:52   #60
**pysiaczek**
Raczkowanie

Dot.: czy wasi faceci sikają na siedząco?

Ucze, ucze.. osobliwe naprawde...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości