![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: czy wasi aceci sikają na siedząco?
Cóż ... nie powiem, że było mi miło, dlatego też moja druga wypowiedź była w dosyć ironicznym tonie. Jak Kuba Boogu, tak Bóg Kubie.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tygrysiatko18 jeszcze sie przyznales ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy moge zdradzac takie intymne aspekty zycia mojego TŻa, ale owszem - czasem jak mu sie nie chce stac to zdarza mu sie siusiac na siedzaco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
hahaha. fajny wątek. ja jeszcze nie widziałam faceta sikającego na siędząco (na stojąco oczywiście widziałam). Ale mama mi powiedziala kiedyś, ze jej koleżanka z pracy tak wytresowała męża, że sika na siedząco. bo miała dosć wiecznie ochlapanej całej toalety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Napisałam Ci już, że wykropkowanie wulgaryzmów nie sprawi, że znikną. To po pierwsze. Po drugie - jedna z młodszych? 20 lat? No to raczej nie jesteś jedną z młodszych, aczkolwiek zachowujesz się, jakbyś była. Po trzecie - taak, to jakich określeń uzywasz świadczy o Tobie. I moim skromnym zdaniem powinnaś się wstydzić. A kogoś kto na chamstwo reaguje chamstwem - trudno nazwać kulturalnym. Masz trzy punkty karne, kolejny zaowocuje czasowym odcięciem dostępu do forum. Dlatego - dobra rada ode mnie - przystopuj. Mam szczerą nadzieję, że w wątku zapanuje spokój, bo mam kolokwium i się uczę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No,fakt.
Rozebrałam to sobie na części pierwsze i się zgadza ![]() Ale podoba mi się to powiedzonko-muszę zapamiętać ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mój facet czasem tak sika...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Mam Was dośc kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eek: Czepiacie sie jak nie wiem co!!!!!!!!!!
![]() Co do uszczypliwości to moim zdaniem zaczeła sie ona od tego własnie momentu, czyli wpowiedzi Fresy: A chodzisz z nim za każdym razem do łazienki,że masz pewność,że nie siada ![]() Pózniej to juz prawie kazda z was nabijała sie ile wlezie wiec hmm.. poleciały "epitety" z mojej strony.Kolejna wypowiedz giraffe brzmiala tak: Widzę, że Cie moja wypowiedź ubawiła ![]() ![]() Oczywiscie ze sikajac na stojaca sie pryska i wcale nie trzeba "zalewac" lazienki... poprostu, odbija sie od scianek kibla (prawa fizyki). Pomijam już walory zapachowe odprysnietych kropelek moczu ![]() ![]() Jak sie czuja tak mescy - to niech po sobie myja lazieneczki... a jak chca sikac na stojaco to niech zmykaja na pole pod drzewo ![]() ![]() Takie jest moje zdanie, ale to pewnie dlatego, ze sprzatajac krew mnie zalewa ![]() ![]() ![]() ![]() Ja Ciebie również pozdrawiam Pysiaczku ![]() Tu nadal nie widziałam, zebym giraffe czyms uraziła czy cos.. Przynajmniej nie dala mi tego odczuc.. wytłumaczyla tylko, co miała na mysli. W kolejnej swej wypowiedzi takze nie dała mi tego odczuc.. A co do mojego wieku to tak, mam 20, juz prawie 21lat i wcale nie uwazam sie za dorosla tak jak tu jedna z was napisała<ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzi> Co do moich pozdrowien to tyczyły sie wszystkich wizazanek a 4 ch w bok zarezrwowalam dla tych, ktore zrobily sobie ze mnie ubaw co chyba jest troche dziecine jesli mówimy juz o dorosłosci i tych sprawach. Zreszta skonczmy ten durny temat.. Niech inni sie wypowiadaja bo ja i tak zdania nie zmienie.. Chamstwo sie szerzy.. i taka prawda. I dla jasnosci- zdenerwowaniem wcale nie tłumacze te słowa na k i ch... tak myslałam i tak naisałam... Nikogo jednak tu nie obraziłam tak wŁANIE GO NAZYWAJAC WIEC DAJCIE SPOKOJ... I ZMIENCIE TEMAT..PA!
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Fakt, na wizazu chamstwo się szerzy.
O czym najdobitniej świadczą posty Pysiaczka. Dziewczyno...nie podniecaj się tak tematyką sikania na siedząco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie Wizazanki zadowolone??????????????? ?no podzielcie sie kochaniutkie swoimi odczuciami?? duma, zachwytem i takimi tak pierdołami.. Pozdrawiam wszystkich tajniaków uzywajacych wulgaryzmów "miedzy wierszami" nabijajac sie z innych i staczajac na sam dół... A kazdego, kto jest szczery i za takie k i ch dostał pkt karne pozdrawiam jeszzce czulej, przynajmniej wiem, ze sa tu jeszcze tacy, którzy sie nie kamufluja i nie pozwalaja pluc sobie w twarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! POZDR dla moderatorow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
I to są posty prawie 21 letniej dziewczyny. Ja tam jednak cieszę się, że są ludzie wulgarni, średnio bystrzy, po prostu chamscy..ktoś musi łopatą i miotłą w tym kraju wywijać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja się zamierzałam wypowiedzieć, ale widzę, że mało tu n.t. sikania...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropos, to dobrze wiedziec, ze nie uwazasz sie za dorosla, jesli natrafie na twoje posty, bede przymykac na nie oko.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
nie...to jest zenada...
jak mozna zaczac rzucac takimi brzydkimi wyrazami przy temacie tak banalnym jak sikanie...wiadomo-kazdy czasem odlac sie musi i to bywa klopotliwe, ale zeby az tak komus od sikowego watku skoczylo cisnienie?! ![]() moj TZ sika na stojaco. ale ja to jeszcze zmienie. nie wiem, czemu jego mama (jedyna kobieta w domu-ona i 4 (!) chlopow) nie nauczyla go, ze sikanie na siedzaco jest w porzo. pysiaczku...proponuje ci eksperyment. w koncu...dzieciom latwiej sie uczyc przez doswiadczenia ![]() ale przyznacie, ze to dobrze moc sie odlac na stojaco w plenerze ![]() aaaaa i przypomnialo mi sie wlasnie jak w swieta moj maly brat wstal w nocy, zeby zrobic siku i...niestety...obsikal sciane. ale on naprawde jest jeszcze maly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Pysiaczku, mogę Ci powiedziec tylko tyle, że używanie przekleństw, czyli tych Twoich k...i ch... podczas, gdy człowiekiem rządzą emocje, jest znakiem charakterystycznym dla klasy niższej.
Natomiast kulturalny człowiek, nawet w emocjach, potrafi się wypowiedzieć bez bluzgania. Nie masz być z czego tak dumna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
mniej jawnym chamstwem nazywasz ironiczne wypowiedzi wizazanek, ktore niestety...lepiej niz ty radza sobie w potyczkach slownych. jak nazwac brak umiejetnosci rozumienia wypowiedzi ironicznych? ja wiem jak... ale napisze tylko, ze rozumienie ironii jest typowe dla ludzi inteligentnych. ty nie tylko jej nie pojmujesz...ty nazywasz ja chamstwem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jeśli chcesz, możesz złożyć na mnie skargę ![]() Tylko wtedy sprawą zajmie się administracja forum, która przyjrzy się temu wątkowi i twoim postom. ![]() A dodam, że za drugi post całkowicie celowo nie dałam ci od razu 2 punktów karnych, nie chcąc odcinać ci dostępu do forum... Cóż. ![]() Cytat:
Pojawiła się najwyżej ironia. To nie to samo. I nie sugeruj tu, że upomnienia dostałaś niewinnie,a ja się na ciebie "uwzięłam" i ci je wlepiam dla przyjemności bo tak nie jest. Radziłabym ci odpuścić - w końcu. Jeszcze trochę i przekażę sprawę "wyżej", co się może dla ciebie skończyć... nieciekawie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
pysiaczku...proponuje ci eksperyment. w koncu...dzieciom latwiej sie uczyc przez doswiadczenia
![]() Żałosne. Co za wnikliwość i przenikliwość. Co za Wersal. I to są posty prawie 21 letniej dziewczyny. Ja tam jednak cieszę się, że są ludzie wulgarni, średnio bystrzy, po prostu chamscy..ktoś musi łopatą i miotłą w tym kraju wywijać. - hmm. a tu miodzikiem mi po oczach ktos walnął..nie mówiac bardzije dobitnie..no ale cos, grozba czerwonej kartki jak narazie powstrzymuje mnie przed tym, sama nie wiem czemu.. Widze, ze z tolerancja u ciebie nie za dobrze... A tak apropo to ciekawe dlaczego moderatorzy czytaja tylko te jawne obelgi a na ta zapewne nie zareaguja... hahahaha to pociesze was biedne owieczki ze pewnie teraz wszystkie walniecie na zawał bo ucze w szkole i wiecie dco??? wszystkie dzieci beda odtad przy łopacie <pracowac hahaha> bo jak taka debilka co nie widziała zeby jej facet olał kibel moze czegos innego nauczyc wasze dzieci??? hahah a moze ucze twoje urocza całkiem-spoko??? no to dobrze ze sie cieszysz ze sa tacy ludzi bo twoje dzieci na takie byc moze wyrosna skoro ja moge je uczyc hahahahaahhaha;d pprawda?????????????????? ???????????? wiec kochana albo sobie cos na serce wez albo nie wiem bo łopata to ja na pewno wywijac nie bede,, nie spelni sie jednak twoje marzenie hahahhh... KOnczac moj wywód dziekuje za uwage i postaram sie tu juz wiecej nie wchodzic...kolejna gorzba pod moim adresem za bardzo mnie rozczuliła wiec opuszczam was kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczysz w szkole? ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
a co do sikania to ja bym bardzo chciala zeby On w koncu sie nauczyl sikac na siedzaco
![]() ![]() ![]() no coz, uroki zycia razem, przynajmniej klape opuszcza czego tez musial sie nauczyc |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Az strach pomslec, co chcialas napisac skoro sie powstrzymalas
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy wasi faceci sikają na siedząco?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.