W łóżku z wrogiem... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-24, 20:25   #31
Rena
Zakorzenienie

Dot.: W łóżku z wrogiem...

Lordus z jakiego jestes osiedla?

co do tematu... hmmm... kiedys myslalam, ze nie wazne jakie poglady ma druga strona....mowie juz tak ogolnie nie tylko o sympatiach sportowych.

a jednak zmienilo mi sie - okazuje sie, ze jezeli ktos jest calym sercem i wiara za czyms co jest w przeciwienstwie do tego w co ja wierze, to taki zestaw moze wywolac jakis konflikt.

Jak sie ten konflikt rozwiaze - roznie bywa. czasem jednak moze powstac przymus wyboru i rezygnacji z czegos na koszt drugiego.

Pewnie duzo zalezy od tego na ile silnie identyfikujecie sie ze srodowiskami kibicow, na ile powaznie to traktujecie.

Tak naprawde nie chodzi o to za czym jestescie, ale jakie macie do tego podejscie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-24, 22:32   #32
Kraczitka
Raczkowanie

Sama tez uwielbiam football (nie tylko ogladac mecze ale tez kocham pokopac w pile z kumplami - tak, tak laska laska ) i moim zdaniem jezeli dwoje ludzi sie KOCHA a są kibicami przeciwnych druzyn (tak zwanych "wrogów" :|) to nie ma to wiekszego znaczenia
pzdr
Kraczitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-25, 09:18   #33
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorduś_Słonko Pokaż wiadomość
Hehe... Wybacz, ale śmieszysz mnie w tą wypowiedzią. Drużyna jest mocna a jak tylko zaczyna być słabsza to przeskakujesz na inną będącą na topie?

Co tam te 29 tytułów mistrza Włoch... Przecież dużo większe wrażenie robi liczba 17, bo tyle ma na koncie milan...
Sorry ale teraz to Ty mnie śmieszysz swoją wypowiedzią i zdecydowanie nie dojdziemy do porozumienia. Jak przestałam kibicowac jednej drużynie i zaczęłam drugiej, którą i tak zainteresowałam sie w tym samym czasie i nie będę się z tego tłumaczyć, juz pisałam, że obie drużyny wzbudziły moja sympatię, a Milan wcale nie był na topie akurat w momencie kiedy uświadomiłam sobie jak bardzo lubię ten klub .

Jeżeli chodzi o ilość tytułów, bo widzę, że usiłujesz tym argumentem wzkazać mi wyższość Juventusu nad Milanem, to odpowiem Ci, że nie sugeruje się liczbami i te cyferki oznaczające mistrza Włoch, nie wpływają na mnie, bo uwielbiam Milan i za żadne skarby świata nie zaczęłabym kibicować Juve, nie przepadam z tym klubem, chociaż doceniam i mocno kibicuję całej reprezentacji Włoskiej, w której przecież gra większość piłkarzy z Juve. Po prostu zrozum, że ja wolę Milan !

Też mogę przytoczyć Ci dla odmiany osiągnięcia Milanu:

- Liga Mistrzów, czyli puchar Europy (trofeum zdecydowanie ważniejsze od mistrza Włoch, bo oznacza drużyne najlepszą w całej Europie):
AC Milan: 5 razy !!!
Juventus: zaledwie 2 razy...

I co tam te 29 tytułów mistrza Włoch, skoro większe wrażenie robi te 5 tytułów "Mistrza Europy"

Wydaje mi się, że ten wątek został założony nie po to aby wzajemnie udowadniać sobie, która drużyna jest mocniejsza, jak równiez nie po to aby krytykowac osoby, które kibicują innym klubom... Nie po to aby przytaczać cyferki oznaczające osiągnięcia, tytuły i nie po to aby polemizować, która włoska drużyna jest lepsza: Juve czy Milan...
Założyciel wątku jest zażartym kibicem Juventusu to dla niego "świętość" i wydaje mi się, że nie przyjmuje do wiadomości, że jest ktoś, kto może kibicowac innemu klubowi, a jeżeli tak jest to od razu zostanie wyśmiany czy też będzie musiał zapoznac się z osiągnięciami Juve ...

Zasadnicze pytanie tego wątku było: Czy wyobrażamy sobie sytuację, w której dwoje ludzi stanowiących parę, kibicuje innym drużynom...
Udzieliłam wyczerpującej odpowiedzi na to pytanie, napisałam również, że wygląd zewnętrzny piłkarzy nie ma znaczenia, gdy się kibicuje ulubionemu klubowi, bo to też stanowiło przecież przedmiot refleksji, jednak widzę, że większe zamieszanie wywołał fakt, że lubię AC Milan i niestety na tym skupił sie cały temat...

Cytat:
Napisane przez moniquee Pokaż wiadomość
Denerwuje mnie takie podejście do kobiet- że jak oglądają piłkę nożną to ze względu tylko na ciała piłkarzy i wogóle nie mają pojęcia o co chodzi i w jakim celu oni się tak przewalają z jednej strony boiska na drugą.. Może i nie są takimi maniaczkami jak faceci w tym temacie ale nie znaczy że są totalnymi laiczkami.

Co do łączenia kibicowania jakiejkolwiek drużynie i dobieranie partnera pod tym względem to uważam za nienormalne, bo co ma związek jednego z drugim??! Sport soprtem a życie życiem.

Tylko fecet mógłby wymyślić podobny problem - nie obrażając autora wątku.
Zgadzam się z każdym słowem !!!

Proponuje zapoznać sie z tytułem wątku "W łóżku z wrogiem" i powrócic do głównego pytania, mianowicie: jak wyobrażasz sobie taką sytuację, ty kibicujesz jednej drużynie a twoja druga połowa kibicuje innej ?
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-25, 15:03   #34
Lorduś_Słonko
Raczkowanie

GG do Lorduś_Słonko

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
I co tam te 29 tytułów mistrza Włoch, skoro większe wrażenie robi te 5 tytułów "Mistrza Europy"
Chyba tylko na Tobie

Cytat:
Wydaje mi się, że ten wątek został założony nie po to aby wzajemnie udowadniać sobie, która drużyna jest mocniejsza, jak równiez nie po to aby krytykowac osoby, które kibicują innym klubom... Nie po to aby przytaczać cyferki oznaczające osiągnięcia, tytuły i nie po to aby polemizować, która włoska drużyna jest lepsza: Juve czy Milan...

To bardzo źle Ci się wydaje. Zauważ, że tylko Ty tu zaczęłaś pisać o "buciu w cieniu". Każda inna forumowiczka ograniczyła się do wypowiedzi na zadane przeze mnie pytanie. Widać one zrozumiały po co ten wątek jest założony.
Cytat:
Założyciel wątku jest zażartym kibicem Juventusu...
zażartym? Raczej użyłbym tu określeń "wiernym", bądź "prawdziwym", bo tacy kibice jeszcze istnieją. Hmm... Chociaż z drugiej strony może warto by było się na Lyon przeżucić, bo przecież Juve straciło tylu piłkarzy w wyniku calciopolli...

Cytat:
jednak widzę, że większe zamieszanie wywołał fakt, że lubię AC Milan i niestety na tym skupił sie cały temat...
Nie. Nie wywołał większego zamieszania. W zasadzie się w tej kwestii specjalnie nie napisałem. Zauważyłem tą niedorzeczność i krótko ją skomentowałem. Bez zbędnego wdawania się w szczegóły. Podałem jeden prostu powód dla którego mnie to śmieszy i tyle.

Cytat:
Proponuje zapoznać sie z tytułem wątku "W łóżku z wrogiem" i powrócic do głównego pytania, mianowicie: jak wyobrażasz sobie taką sytuację, ty kibicujesz jednej drużynie a twoja druga połowa kibicuje innej ?

No właśnie. Czyli jednak wiesz po co ten wątek został założony. Proponuję się więc ograniczyć do dyskusji na ten temat.

Jak widać nie wszystko może być idealne...
Lorduś_Słonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-25, 15:35   #35
xtalciax
Zakorzenienie

a również jestem kibicką nie powiem że oglądając mecz nie zwracm uwagi na urodę pikarzy bo chyba tak reaguje większość normalnych kobiet...

jeśli chodzi o to komu kibicuję to oczywiście reprezentacja Polski, BVB, Bayern Monachium, Arsenal Londyn, Chelsea... więc jak widać drużyn jest wiele a jakoś nie sprawia mi to kłopotu dlatego nie sądze żeby to miało jakiekolwiek znaczenie w związku życie to jedno a sport, hobby to drugie

i nie podoba mi się podejście że kobiety oglądają mecz "nie wiedząc po co się piłkarze przemieszczają z jednej strony boiska na drugą " a osoby kibicująvej innej drużynie nie nazwałabym wrogiem
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-25, 15:42   #36
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Grrrr, jak ja nie lubie takich strasznych offów. Myślę, że co byśmy nie mówiły i jak nie interesowały sie piłką to w jakimś stopniu napewno zwracamy uwagę na wygląd piłkarzy. Tak samo jak faceci np. na wygląd siatkarek czy tancerek. Ot, taka natura. Też nie można mówić, że życie to jedne a pasje to drugie. Bo pasje to też życie. Dla prawdziwego kibica druzuna jest częścią życia, jakąś świętościa i wcale nie musi być łatwe zaakceptować "wroga" w łóżku. Ale kluczem do rozwiązania jest wspomniana juz przeze mnie dojrzałość związku.
Stary 2007-01-25, 15:43   #37
Lorduś_Słonko
Raczkowanie

GG do Lorduś_Słonko

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
i nie podoba mi się podejście że kobiety oglądają mecz "nie wiedząc po co się piłkarze przemieszczają z jednej strony boiska na drugą "
Nikt tego tutaj nie powiedział Napisałem wyraźnie, że tak jest w wypadku kobiet, z którymi JA się zetknąłem (z wyjątkiem mej TŻ) i że chcę znać Wasze doświadczenia związane z piłką. Gdybym patrzył stereotypowo i z góry wychodził z założenia, że WSZYSTKIE się KOMPLETNIE nie znacie na piłce, to po co by był ten wątek?

Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Tak samo jak faceci np. na wygląd siatkarek czy tancerek. Ot, taka natura.
Eee... Ja tam nie zwracam na to uwagi. Inna sprawa, że nie zdarza mi się często oglądać kobiecych dyscyplin, ale jak już to robię, to interesuje mnie tylko płaszczyzna sportowa

Edytowane przez Lorduś_Słonko
Czas edycji: 2007-01-25 o 15:49 Powód: Chciałem coś dodać ;]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-25, 16:46   #38
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Chciałam jeszcze dodać coś od siebie, może nie dotyczy związku, ale relacji koleżeńskich. Z drużyn polskich kibicuję Kolejorzowi, a w klasie mam 2 koleżanki, baaaardzo wierne kibicki Dyskobolii, jednak pomimo tego bardzo dobrze się dogadujemy I co? Można? Można
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-25, 18:11   #39
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

generalnie chyba niedlugo zleca sie wszystkie z pilkarskich to sie watek rozwinie

co do moich preferencji futbolowych...narodówka niemiecka i bayern muenchen...w sumie moze i zaczelo sie od podpatrywania kilku pilkarzy ale juz dawno po tym etapie... i teraz chocby nie wiem co sie dzialo i jak zle to wiem, ze bayern jest dla mnie i tylko szkoda, ze sklad, ktory tak polubilam w sumie ma coraz to bardziej poglebiajace sie kryzysy...
co do zwiazkow z 'wrogami' ... ciezko mi to sobie wyobrazic... bo jakos nie znam wielu zapalonych fanow pilki ... i mysle, ze byloby ciezko... potrafie zrozumiec, ze ktos moze lubic inny klub... jesli nie koliduje to z moim 'rozkladem jazdy' poki ja moge ogladac bundeslige bez oporow to nie widze problemu
na mecze umawiam sie ze znajomymi... i raczej jestem odosobniona w swojej milosci do bayernu czy kadry niemieckiej ... ale zawsze dobrze sie bawie... (a najbardziej na meczu Niemcy San Marino - 13:0 )

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-26, 17:20   #40
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

I co zamarł nam wątek?
Stary 2007-01-27, 20:12   #41
lillu
Wtajemniczenie

nie jestem fanatycznie nastawiona do piłki nożnej..zwyczajnie lubie ją golądać z kolegami...nie znam się na klubach, ich zażyłościach itp, ale wiem że sprawia mi WIELKĄ przyjemność uczestnictwo w meczu ...nawet jeśli siędzę tylko przed tv.
lillu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-27, 20:16   #42
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Jeszcze większą przyjemność sprawia uczestnictwo w meczu swojego ukochanego klubu Tak jak wczoraj BVB-Frayern Monachium - 3:2!!! Przed TV emocje mega, a o stadionie, to już nawet nie marzę
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-27, 20:50   #43
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A czy partner był za drużyną przeciwną?
Stary 2007-01-27, 20:59   #44
szoopcia
Wtajemniczenie

ja czytajac na poczatku sam tytul myslalam ze chodzi o inny temat "w lozku z wrogiem" a tu prosze hehe
ale coo ma kibicowanie do milosci:P?

fєєlιиgѕ сαи gяοω вυт тћєу сαи gο αωαу тοο...

dοит тяυѕт иο gυу kєєр ιт "јυѕт fяιєиdѕ"...

szoopcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-27, 21:44   #45
Creaketique
Raczkowanie

Kibicowanie i milosc maja baaaaardzo duzo ze soba wspolnego. W koncu to jest tez pewnego rodzaju milosc...milosc do druzyny .

Cytat:
Napisane przez Moniquee
Co do łączenia kibicowania jakiejkolwiek drużynie i dobieranie partnera pod tym względem to uważam za nienormalne, bo co ma związek jednego z drugim??! Sport soprtem a życie życiem.

Tylko fecet mógłby wymyślić podobny problem - nie obrażając autora wątku.
A moim zdaniem to wlasnie moze byc problem, chociaz nie jestem facetem

Uwazam, ze zwiazek dwoch osob kibicujacym klubom, ktore maja ze soba "kose" nie jest najlatwiejszy, ale tez nie niemozliwy.Najwazniejszy w tym przypadku jest szacunek.

Sama kibicuje od kilku lat takiej jednej druzynie angielskiej i troche krocej jednej polskiej . Nie czuje nienawisci do "wrogich" kibicow, koncentruje sie na moich ukochanych . Nie przeszkadzalo by mi, dla przykladu, gdyby moj TZ byl jednym z tzw."nielicznych ale fanatycznych" (nie pisze tego z zadna zlosliwoscia). Ale nie wyobrazam sobie, zeby mogl obrazac moj klub, nawet w zartach. W takim wypadku na pewno bym z nim nie byla, chocby nie wiem jaki byl fantastyczny.
Creaketique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-28, 09:59   #46
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez szoopcia Pokaż wiadomość
ja czytajac na poczatku sam tytul myslalam ze chodzi o inny temat "w lozku z wrogiem" a tu prosze hehe
ale coo ma kibicowanie do milosci:P?
Droga Szoopciu, otóż to dlatego, że trochę odeszliśmy od tematu.Który brzmi...
Cytat:
Napisane przez Lorduś_Słonko
Czy (przy założeniu, że klubowe barwy są dla was święte) potrafili(ły)byście wiązać się z kimś kto kibicuje największemu wrogowi? Potrafiłybyście odseparować zamiłowania klubowe od związku?
Stary 2007-02-14, 09:30   #47
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na ile poważnie wy kobiety traktujecie piłkę nożną... Czy w waszym pojęciu w ogóle istnieje w niej inny temat niż fajne pośladki Cannavaro lub niebiański uśmiech Del Piero. Jeżeli już któraś z was kibicuje, to komu i na jakiej zasadzie? Temu kto jest na topie, czy macie jakąś klubową miłość od lat i jesteście jej wierne?

Nie za bardzo podoba mi sie twoje podejście o pośladkach, szminkach i błsyzczykach, ale powiem cos o moim stosunku do piłki.

Myślę, że jestem kibicem, ale na pewno nie tzw. "prawdziwym kibicem". Kibicuje jednej drużynie, ale jej barwy nie są dla mnie świętością, nie mam w domu plakatów, nie maluje się farbkami, nie mam szalika, nie oddałabym zycia za nią, a nawet nie wchodzę w dyskusje na ten temat. Za to oglądam każdy mecz w telewizji, a nawet zdarzyło mi się byc na stadionie i cieszę się jak moja drużyna wygrywa. Wiem po co się biega na boisku i co chodzi w tym wszytkim. Interesuje się tez wynikami i rozgrywkami zagranicznymi, ale to już bardziej za sprawą TŻ-ta. Mecze bardzo lubię oglądać, nie patrzę na tyłki piłkarzy, bo mnie to nie interesuje. Wiadomo, że patrząc na nich oceniam ich atrakcyjność, ale z moim wybrednym gustem mało kto mi się podoba.

Aha kibicuję od zawsze jednej drużynie, jak by jej nie szło, a różnie to bywa. Nie zmieniam preferencji. Poza tym wśród najbliższych znajomych mam kibiców różnych drużyn - razem oglądamy mecze i co najwyżej jest to powód do żartów, że każdy kibicuje innemu
Stary 2007-02-14, 18:26   #48
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A komu Magritta kibicujesz?
Stary 2007-02-14, 18:40   #49
margitta
Zakorzenienie

Wiśle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 09:51   #50
Lorduś_Słonko
Raczkowanie

GG do Lorduś_Słonko

Hehe... Przeczytałem pierwszy tekst margitty i pomyślałem sobie, że wierna i interesująca się piłką kibicka to jest to No ale jak doczytałem, że wiślaczka... RESPECT !!!! No chyba, że o tą Wisłę z Płocka chodzi

Stary 2007-02-15, 23:30   #51
Nysia_90
Raczkowanie

GG do Nysia_90 Send a message via Skype™ to Nysia_90

hehe.

ja kibicuję Barce, a z polskich zespołów to Lechii.
mimo to też nie mam żadnych barw klubów i nie maluję sie bojowo podczas ich meczów
a także jakoś nie czuję antypatii do osób kibicujących innym klubom sportowym.
Nysia_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 00:59   #52
Luna83
Zadomowienie

O rany, ja to w ogóle bym chciała, by mój TZ interesował się piłką a on nic...Jak słyszę, ze kobiety narzekają na swoich facetów, ze ciągle gadają o piłce, to mam ochotę je udusić U nas dokładnie odwrotnie, przez niemal 4 lata próbowałam zarazić mego lubego miłoscią fo futbolu, zwłaszcza hiszpańskiego, w końcu poddałam się, bo on jest niereformowalny. Najlepsze jest, ze gdy chcę oglądać mecz, ten robi wszystko, bym tego nie robiła. Zawsze AKURAT WTEDY musi koniecznie pilnie porozmawiać, przytulić się,lub cokolwiek innego, a potem zły, ze go ignoruję Ech...trudno, znam innych ludzi który podzielają mą pasję. Mój kumpel zawsze mówi, ze on by taką dziewczynę na rękach nosił
Więc Lordus, wiadomo, ze dla prawdziwego kibica jego ukochana druzyna zawsze będzie naj naj...ale lepiej, ze macie wspólna pasję i mozecie ja razem dzielic i o niej rozmawiać.

Jeszcze jedno: W czerwcu jadę na kilka miesięcy do Barcelony i mam nadzieję być na meczu Barca - Real, na sama mysl

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 09:01   #53
margitta
Zakorzenienie

U mnie nie ma takiego problemu Ale niektórzy faceci to są naprawdę dziwni, mam kolegę, który ostatnio w rozmowie powiedział w końcu, że nie wie co to jest Ford Ka i wogóle nie zna się na samochodach Oczywiście piłka nożna także jest mu obca

Cytat:
Hehe... Przeczytałem pierwszy tekst margitty i pomyślałem sobie, że wierna i interesująca się piłką kibicka to jest to No ale jak doczytałem, że wiślaczka... RESPECT !!!! No chyba, że o tą Wisłę z Płocka chodzi
Oczywiście Wisła Kraków
Stary 2007-02-16, 12:38   #54
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chlop Pokaż wiadomość
eeeee?? sorry ale to nie pilkarze zawinili tylko zarzad klubu, to po pierwsze
po drugie Milan nie jest lepszy i tez mial byc zdegradowany do Serie B aleee jak wszyscy wiedza to ulubiony klub Berluscioniego i tez wszyscy wiedza ale nikt naglos nie mowi, ze to dzieki niemu zostal w Seria A, no i teraz Milan pokazuje co potrafi, na ktorym to on miejscu jest ? 9 ? jak tak dalej pujdzie to Serie B czeka
Berlusconi nic do tego nie ma. Milan nie brał udziału w tej aferze. Poza tym zdobywać Mistrza Włoch jak ma się sędziów po swojej stronie to żaden wyczyn.

Chciałam tylko sprostować, że Milan 6 razy wygrał LM

A co do tematu wątku. Z polskich drużyn kibicuję GKS K-ce. Mam kilku bardzo dobrych znajomych z Ruchu i zawsze stanę za nimi murem, poza tym dodatkowo kibicują Juve, a ja Milanowi, ale to tym fajniej nam sie ogląda razem mecze Jednakże są też inni 'kibice', którzy notorycznie 'biją' moich kolegów z GieKSy i tych nienawidzę. Do czego zmierzam Gdyby mój chłopak kibicował powiedzmy Interowi, to bym nie miała nic przeciwko, ale gdyby kibicował Ruchowi i robił "wjazdy na GieKSę"...Nooo, taka sytuacja by w ogóle nie miała miejsca. Trochę namotałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałyście sedno.

A Chłop jest z Piekar, więc pewnie za Ruchem i dodatkowo za Juve, no prosze
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 14:02   #55
Chlop
Raczkowanie

GG do Chlop

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Pokaż wiadomość
Berlusconi nic do tego nie ma. Milan nie brał udziału w tej aferze. Poza tym zdobywać Mistrza Włoch jak ma się sędziów po swojej stronie to żaden wyczyn.
wierz mi, ze ma i to nie malo. Mowisz ze milan nie bral udzialu w aferze? hmm to dlaczego na starcie nowego sezonu mial bodajze -9 punktow ? zreszta, tak jak pisalem juz w tym watku, milan tez mial byc zdegradowany do serie b tak jak np fiorentina, ale udalo im sie jakos ... hmm i jeszcze jedno, cala ta afera nie byla i nie jest do konca wyjasniona i nie ma 100% dowodow na to, ze juve jak i inne kluby kupowaly mecze, sa tylko slowa dzialaczy itp. Zreszta juve od nowego sezonu wraca do serie a wiec zobaczymy jak sie losy potocza

Cytat:
A Chłop jest z Piekar, więc pewnie za Ruchem i dodatkowo za Juve, no prosze
owszem z piekar i owszem kiedys bylem za ruchem ale to dawne czasy teraz nie kibicuje zadnej polskiej druzynie bo po co? polska liga mnie nie interesuje. A za juve hmm od 12 lat Pozdro

Astra
Chlop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 14:19   #56
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
wierz mi, ze ma i to nie malo. Mowisz ze milan nie bral udzialu w aferze? hmm to dlaczego na starcie nowego sezonu mial bodajze -9 punktow ? zreszta, tak jak pisalem juz w tym watku, milan tez mial byc zdegradowany do serie b tak jak np fiorentina, ale udalo im sie jakos ... hmm i jeszcze jedno, cala ta afera nie byla i nie jest do konca wyjasniona i nie ma 100% dowodow na to, ze juve jak i inne kluby kupowaly mecze, sa tylko slowa dzialaczy itp. Zreszta juve od nowego sezonu wraca do serie a wiec zobaczymy jak sie losy potocza
Skąd wiesz, że ma? Ja wiem tylko o jednym smsie, który na dodatek nic nie wnosił do sprawy, bo był nie na temat. Dlatego m.in. mogliśmy brać udział w LM Możliwe, że mieli coś więcej wspólnego ze sprawą i dlatego dostaliśmy punkty ujemne, ale media w takim wypadku tego nie nagłośniły.

Pzdr
Stary 2007-02-16, 14:35   #57
Chlop
Raczkowanie

GG do Chlop

Cytat:
Skąd wiesz, że ma? Ja wiem tylko o jednym smsie, który na dodatek nic nie wnosił do sprawy, bo był nie na temat. Dlatego m.in. mogliśmy brać udział w LM Możliwe, że mieli coś więcej wspólnego ze sprawą i dlatego dostaliśmy punkty ujemne, ale media w takim wypadku tego nie nagłośniły.

Pzdr
mniejsza z tym skad wiem itp a dlaczego nie naglosnily tego media ? hmm ktoz to wie, nie chce juz tu oskarzac nikogo itp, jest jak jest wazne ze juve juz niedlugo w seria a i zacznie sie walka a tak na rozweselenie maly screen
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg JuVe.JPG (83,2 KB, 8 załadowań)

Astra
Stary 2007-02-16, 14:48   #58
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
mniejsza z tym skad wiem itp a dlaczego nie naglosnily tego media ? hmm ktoz to wie, nie chce juz tu oskarzac nikogo itp, jest jak jest wazne ze juve juz niedlugo w seria a i zacznie sie walka a tak na rozweselenie maly screen
Czyżbyś miał jakieś wtyki?
Taak, ja też już sie nie mogę doczekać aż z powrotem będziecie w A Byleście tylko więcej życia włożyli w gre z nami niż poprzednim razem i co bym znowu nie zasypiała przed TV
Stary 2007-02-16, 14:52   #59
Chlop
Raczkowanie

GG do Chlop

Cytat:
Czyżbyś miał jakieś wtyki?
Jasne

Cytat:
Taak, ja też już sie nie mogę doczekać aż z powrotem będziecie w A Byleście tylko więcej życia włożyli w gre z nami niż poprzednim razem i co bym znowu nie zasypiała przed TV
nic sie nie martw pozyskamy kilku zawodnikow, bo co tu duzo mowic juve zostalo okrojone do potegi ale wszystko w swoim czasie i pokazemy wam jak sie gra

Astra
Stary 2007-02-16, 14:59   #60
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
nic sie nie martw pozyskamy kilku zawodnikow, bo co tu duzo mowic juve zostalo okrojone do potegi ale wszystko w swoim czasie i pokazemy wam jak sie gra
Spoko, wszyscy powróca jak tylko wyjdziecie na swoje Tylko, że to my Wam pokażemy jak się gra

Pzdr
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości