|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Kochankowie z internetu"- nowy dokument polsatu.
A ja oczywiście zapomniałam obejrzeć
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mieszane uczucia... z jednej strony zabawne (szczególnie ten 18-latek), a z drugiej strony dziwne i strasznie pokręcone bo jak można być w "związku" przez neta dwa lata
, jak ten facet z Hiszpanką.... to jakieś nienormalne...
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe.. ogladalam i juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka... Komedia..Najlepszy wg mnie jest ten gosciu, polski alvaro po 40 bez zeba na przedzie i ma dziewczyne w Meksyku.l. oj ciekawa jestem jak potocza sie dalsze losy, ciekawe jak dziewczyna zareaguje kiedy go zobaczy a zywo..
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze też miałam oglądać i zapomniałam, szkoda, że powtórek nie ma
zapowiada się ciekawie
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam i szczerze się uśmiałam, ale zdaję sobie sprawę że tak naprawdę to jest żenujące i przygnębiające ze zdarzają się ludzie tak hmmm..... zdesperowani? ... naiwni?..... aż trudno uwierzyć że to prawda
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Też oglądałam - trochę żałosne,to było...
Ale śmieszne też
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
macie rację, zapomniałam o tej dziewczynie co się popłakała-- to było dziwne i przesadzone - zachowywała się jakby znalezienie tego chłopaka było jakimś wybawieniem w jej życiu.
Moim zdaniem ośmieszyła się ta kobieta, która przyznała się że mogłaby pójśc do łóżka z mężczyzną na pierwszej randce , bo taka okazja mogłaby się już nie powtórzyć Mam nadzieję , że w następnym odcinku będzie ten chłopak w kręconych włosach z babcią
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Haa oglądałam to wczoraj,troszke się uśmiałam choć nie powinnam.Rozbawił mnie ten szopenik z babcią,ta 15 latka która się wzruszyła,aa Pit Bull też niezły
Tej pani z trójką dzieci było mi żal,no bo fajna kobitka,mam nadzieje że kogoś odpowiedniego dla siebie i córek znajdzie A i ta laska blondi,niezłe miała tipsiory
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
niezla byla mama szalonej martity
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez to zastanawia, kiedy ludzie wyzywaja sie, kloca i piora publicznie wszystkie brudy (rozmowy w toku), niestety nie ogladalam wczorajszego odcinka ale jesli nie zapomne to nastepny z ciekawosci obejrze
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
cholender!!!! A ja miałam oglądać i zapomniałam. Skleroza chyba
Tak się fajnie na reklamach zapowiadało
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
ten ochroniarz to miał nick PID BULL -ciekawe czy specjalnie przez D
![]() blondi to nawet na tapecie pulpitu miała własne zdjęcie pewnie nie może sie napatrzec
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
tendencyjny program.
ludzie dobrani tak, by ich aż ośmieszyć. dlaczego nie została przedstawiona żadna normalna historia tylko wszyscy bohateowie byli z lekka inni? ano dlatego bo ludzie lubią śmiać się z innych ludzi. i to będzie ich przyciągać przed tv.
|
|
#44 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No właśnie, ja też pomyślałam, że przecież można było przedstawić zupełnie zwyczajne historie... Takie wywołujące uśmiech, a nie śmiech
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jest mi zal tych ludzi. Dość, że sa smaotni to jescze pół Polski będzie się z nich śmiać.Zresztą do programu wybrali właśnie takie osoby, którym w zyciu wiedzie sie dość słabo- bezrobotny, rozwódka, kóra wini dzieci, że jest sama, 18 letni chłopak z rozbitej rodziny i ta 15 latka.
Kolejny raz kiedy telewizja Polsat szuka osób naiwnych do programu. Pewnie bohaterze będa podzielali losy pań, które się chciały upiekszyć. Ostatnio czyatałam artykuł, że założyły jakies stowarzyszenie, a jedna z domu nie wychodzi bo się boji ośmieszenia. Dla mnie w tym momencie Polsat nabija się z ludzkiego niesczęscia. Ważne sa względy finansowe a nie człowiek. Przykre. |
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pchają się przed kamery, bo chcą by sławni - proszę bardzo. Pretensje, że potem inni mają ich za idiotów moga miec tylko do siebie. Żyjemy w wolnym kraju. A ta dziewczyna od szczerbatego z pluszakami to Meksykanka była, a nie Hiszpanka. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zresztą nie powiedziałabym, że to tylko polsat nic sobie z ludzi nie robi. Każdy program w tv przede wszystkim ma przyciągnąć rzesze widzów przed odbiorniki. Myślicie, że producentów obchodzi co ich bohaterowie czują? Bohater jest tylko środkiem do osiągnięcia sukcesu, ale zgodził się na to, podpisując umowę. Każdą umowę mozna sobie spokojnie kilka razy przeczytać- dokładnie jest tez omawiana, wiem, bo występowałam kilka razy. A może Drzyzga tak bardzo szanuje swoich bohaterów? ta to mnie dopiero denerwuje. Robi z tych ludzi jakichś uposledzonych półmózgów, no ale skoro do niej idą, to znaczy, że albo bardzo potrzebują kasy, albo po prostu nic więcej się dla nich nie liczy. Dla mnie smutne jest jedynie to, że Ci ludzie nawet najczęściej nie widzą jacy są głupi
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
straszne głupoty jak dla mnie
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o tym, że się godza.Same napisałyście, że się byście nie zgodziły ( ja nawiasem tez), ale to są ludzie hmmm zeby nie obrazić zacytuje kabaret wolnomulący. Nie zdają sobie sprawy troszke z tego, co robią, ani ile ich to potem będzie w przyłości kosztować.
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z wczesniejszym postem Lemoorki też się zgadzam. wiadomo, że pieniądze dla tv najważniejsze, wiadomo, że bohaterowie dokumentu chcą tych 5minut sławy..ale też nie wiadomo na ile są świadomi tego, w jaki sposób zostaną pokazani i ośmieszeni. niestety. ale machina się kręci, odbiory oglądają, komentują i się śmieją..a przecież o to w tym wszystkim chodzi.
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
DZieki et-ka
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
no no drugi odcinek niczego sobie
w sumie vikinga to troche bylo mi zal, tak wierzyl ze Laura do niego przyleci a ona w ostatrniej chwili odwolala swoj przylot, martita umowila sie w zoo z pit bulem tylko po co ona taszczyla ze soba te reklamowke.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam wczoraj - co to za ludziska tam!
![]() ten pitbull czy pidbull (koszmaris ogólny) opowiadał dziewczynie w zoo, jakie mu laski teksty przysyłają na giegie. coś tam było o rżnięciu i głębokim wchodzeniu itp. ogólna żenuła. Na miejscu tej dziewczyny wrzuciłabym go do którejś klatki i szybko uciekła. Kiedyś też szkoda mi było tych ludzi, którzy pchają się do tego typu programów. Teraz już nie. Po iluś tam przykładach (wspomniana już Ballada i różne takie) można się domyśleć, że kolejny program będzie właśnie taki i się nie pchać do telewizorni.
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, oj tak Vikinga strasznie mi było żal.Takie rozczarowanie , nie przyjechała wybranka serca. Wzruszył mnie w tym sklepie wybierając pierscionek zaręczynowy. Ciekawe, jak potoczą sie losy tej Justyny- samotnej w związku z mężczyzną z Internetu i zakładającej nowy profil. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
a kiedy bedą kolejne odcinki>? Strasznie chciałabym zobaczyć
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy odcinek oglądałam, ale wczoraj drugiego niestety nie widziałam, zasnełam
Szkoda, że nie ma powtórek.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

, jak ten facet z Hiszpanką.... to jakieś nienormalne...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tej pani z trójką dzieci było mi żal,no bo fajna kobitka,mam nadzieje że kogoś odpowiedniego dla siebie i córek znajdzie 

Szkoda, że nie ma powtórek.