![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce - fitness - co polecacie?
Meana1 też myślałam o zajęciach raz w tygodniu, dopiero jeśli naprawde mi się spodoba myśle że byłby sens w urozmaiceniu zajęć.
Tao, a słyszałaś może coś na temat atmosfery tam panującej ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Basen
Dziewczynki, jest któraś chętna na basen raz w tygodniu? Najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem na pływalnię na Krakowskiej. Zapraszam do wspólnego pływania. Pozdrawiam.
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Psychiatra słyszałam od mojego chłopaka że w Tao jest bardzo fajna atmosfera. I nie chodzą tam same mięśniaki, ale normalne osoby które chcą poćwiczyć i w różnym wieku. Nawet kobiety w wieku około 50 tam chodzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Też polecam TAO, fajny klimat na zajęciach, dobry wycisk, ciekawie!! Sam klub bardzo fajnie zrobiony!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
witaj,jeśli dalej jesteś zainteresowana śmiało mogę polecić fitness salvus na św.leonarda ,klimatyczny wystrój i naprawdę fachowa obsługa,dobierają programy treningowe naprawdę warto
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- sprawdź salvusa- www.fitness-salvus.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
jeśli jeszcze nie wybrałaś polecam fitness club Salvus na św.Leonarda,bardzo ciekawe miejsce i profesjonalnie dobierane programy treningowe dla każdego klienta indywidualnie-polecam www.fitness-salvus.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początek może pilates. Chodzą raczej starsze babeczki nie grzeszące super smukłą figurą. Bardzo miła instruktorka. Polecam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja również polecam Dynamikę.Chodzę tam już ponad rok i nie wyobrażam sobie tygodnia żeby tam nie zajrzeć
![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Spróbuj w fitness club salvus ,klub który spełni Twoje oczekiwania www.fitness-salvus.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Basen
Cytat:
ja bym chciała też się poruszać bo mam pracę siedzącą teraz i dupa mi rośnie, sadło już urosło ![]() ale ja od nie dawna tu mieszkam i nie byłam nigdy na tym basenie, to ten został wyremontowany ostatnio? i jakie tam ceny są?
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny. Byłam pierwszy raz po długiej przerwie na zajęciach fitness. Koleżanka poleciła mi x-ray na Sandomierskiej.
Polecam: czysto, grzecznie i kulturalnie. Świetne graffity na ścianach. Fajnie prowadzone zajęcia - instruktorka super (nie pamiętam imienia). I przystępne cenowo. Jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A jakie mają jeszcze inne zajęcia na Sandomierskiej i właśnie jak to się przedstawia cenowo?
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Jakie ceny na Sandomierskiej? Już Wam mówię - mam karnet 8 wejść który kosztował mnie 80 zł. A co do ćwiczeń to chyba wszystkie, tak bardzo się nie znam ale ja osobiście wybieram te na których ćwiczy się brzuch lub biodra - bo z tym mam problem. Ale mogę stwierdzić śmiało że intensywność tych ćwiczeń jest OGROMNA. Dziewczyn które prowadzą dają z siebie wszystko. Spróbuj - warto. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Dobry Fitness - Kielce
Dziewczyny, niedługo, tzn od marca przeprowadzam się do Kielc. Chciałabym zapytac o jakiś dobry klub fitness w Kielcach. Nie silownia - ale aerobik.
Doradźcie coś. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry Fitness - Kielce
Polecam Sport FActory, na ul Paderewskiego, ewntualnie Tao na ul Jagiellonskiej, poszukaj w necie stron tych klubow
![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fitness - Kielce
Bardzo dziękuję. Powiem szczerze, że wcześniej przeglądałam na necie stonki klubów i brałam pod uwagę ten na Paderewskiego...a Tao, to jest nawet bardzo blisko mojego przyszłego miejsca zamieszkania
![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
dzis byłam w Symetris rozjerzec sie i bardzo miło bylam zaskoczona
![]() ![]() w TAO bylam i w sumie sie rozczarowałam... jedna salka bieżnie zwrócone do sali a nie w okno co jest dla mnie wazne ![]()
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- A tak jeszcze wspomnę odnośnie aerobiku, tzw "wioseł" czy rowerków z obciążeniem... Najlepszy dla kobiet na WYRZEŹBIENIE sylwetki jest basen, potem aerobik. Wioseł i rowerków nie polecam. Chodziłam kiedyś na to i zamiast się "zmniejszać" to się powiększałam! Poprostu nie mieściłam się w dżinsy w które dotychczas wchodziłam z łatwością.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja chodzę na wiosła od 2 lat i jakoś się nie powiększyłam
![]() ![]() A co do klubu który fajny który nie.Moim zdaniem trzeba iść samemu i się przekonać,bo przecież każdy ma inne preferencje ![]()
20.06.2015 ![]() ![]() 14.02.2017 Synuś ![]() ![]() Edytowane przez antena22 Czas edycji: 2010-04-13 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Polecam TAO, chodze tam kilka miesięcy, dobra siłownia oraz fajny, ciekawy fitness. Klimat zachowany, przyjazna atmosfera.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was orientuje się w zajęciach fitness dla kobiet w ciąży w Kielcach??
Słyszałam coś o Expert Fitnessie na Warszawskiej - czy nadal jest tam miło i przyjemnie??
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Najlepszy fitness club w kielcach
Szukam dobrego fitness clubu w Kielcach.
Poradźcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Nic na ten temat nie wiem.
Ale ja, jeśli mogę wam coś doradzić to polecam Symetris - są super trenerki. Zwłaszcza Ola, która ma indywidualne podejście do każdego. Ja chodzę około 2 tygodni i już 2 kg zleciało ![]() Co do klubu jeszcze, jeśli nie chcesz chodzić na aerobik, to jest do dyspozycji duuuża siłownia, bieżnie i oritreki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
bylam kiedys na sandomierskiej ii powiem wam ze pan na recepcji nie potrafil mi powi'edziec jakie zajecia fitnes maja. uslyszalam tylko" codziennie czyli pon-pt sa zajecia godzinne o 19. aerobic." i tyle powiedzial zadnego grafiku, zadnych cen , zadne strony WSzystkow BUdowie. ii nie wiedzial nic. Grzecznie podziekowalam i wyszlam. co do osiedla na stoku. wreszczie jedne z najwiekszych osiedli swietokrzyskie i stok beda mialy klub fitnes z prawdziwego zdarzenia! kolo tesco/ lidla otwieraja klub fit ! jako nowy klub to raczej tutaj wszystkie. czy wszyscy . licza na dobry sprzet i mila atmosfere! ![]() Edytowane przez blimssien Czas edycji: 2010-12-20 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mieszkam na stoku i pierwsze słysze o czymś nowym. A nie chodzi wam może o Centrum Rekreacji w hotelu La Mar?
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Ja chodzilam kilka miesiecy do expert fitness na szczecinska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
nie. nie chodzi wlasnie o centrum rekreacji w la marze !
a tak ze zapytam co oferuje LA Mar? slyszalam kiedys tylko o odnowie biologicznej ale podobno sie troche pozmianialo ? aquaaerobik tam maja i fitnes i cos jeszcze? ? dzeve co sie stalo ze zrezygnowalas z experta? Edytowane przez blimssien Czas edycji: 2011-01-04 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Dlatego,ze dostałam w prezencie karnet wlasnie do Sport factory:P ale blizej mam do experta wiec chyba tam powroce,jakos przyzwyczailam sie do tego miejsca i godzinowo zajecia mi pasuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.