Kielce - fitness i siłownia - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 21:26   #31
Psychiatra
Przyczajenie

Dot.: Kielce - fitness - co polecacie?

Meana1 też myślałam o zajęciach raz w tygodniu, dopiero jeśli naprawde mi się spodoba myśle że byłby sens w urozmaiceniu zajęć.

Tao, a słyszałaś może coś na temat atmosfery tam panującej ? Dzięki za pierwszą odpowiedź
Psychiatra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 10:06   #32
mira1979
Przyczajenie

Basen

Dziewczynki, jest któraś chętna na basen raz w tygodniu? Najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem na pływalnię na Krakowskiej. Zapraszam do wspólnego pływania. Pozdrawiam.
Stary 2009-09-10, 16:01   #33
Meana1
Rozeznanie

Psychiatra słyszałam od mojego chłopaka że w Tao jest bardzo fajna atmosfera. I nie chodzą tam same mięśniaki, ale normalne osoby które chcą poćwiczyć i w różnym wieku. Nawet kobiety w wieku około 50 tam chodzą Ja idę tam od października
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 21:44   #34
eMilkaKielce
Przyczajenie

Też polecam TAO, fajny klimat na zajęciach, dobry wycisk, ciekawie!! Sam klub bardzo fajnie zrobiony!!
eMilkaKielce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 19:41   #35
Donely
Przyczajenie

witaj,jeśli dalej jesteś zainteresowana śmiało mogę polecić fitness salvus na św.leonarda ,klimatyczny wystrój i naprawdę fachowa obsługa,dobierają programy treningowe naprawdę warto

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

sprawdź salvusa- www.fitness-salvus.pl
Donely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 14:50   #36
Donely
Przyczajenie

jeśli jeszcze nie wybrałaś polecam fitness club Salvus na św.Leonarda,bardzo ciekawe miejsce i profesjonalnie dobierane programy treningowe dla każdego klienta indywidualnie-polecam www.fitness-salvus.pl
Stary 2009-10-05, 15:14   #37
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Psychiatra Pokaż wiadomość
Odświeżmy temat.

Dziewczyny tragedia, przeszłam farmakoterapie aby uregulować okres i niestety przytyłam 35 kg !!
Zapisałam się więc na siłownię w swoim mieście ale tamtejsi prowadzący zajęcia używali docinek na temat wyglądu ćwiczących mówiąc ze to nas zmotywuje jeszcze bardziej do działania. Zrezygnowałam.

Szukam teraz dobrego fitness klubu w Kielcach gdzie na zajęciach nie wyśmiewają swoich klientek.

Pomożecie ?
Polecam Dynamikę na Okrzei.
Na początek może pilates. Chodzą raczej starsze babeczki nie grzeszące super smukłą figurą. Bardzo miła instruktorka.
Polecam
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 13:00   #38
antena22
Zadomowienie

Ja również polecam Dynamikę.Chodzę tam już ponad rok i nie wyobrażam sobie tygodnia żeby tam nie zajrzeć Super instruktorzy i atmosfera.Polecam
Stary 2009-10-06, 17:19   #39
Donely
Przyczajenie

Spróbuj w fitness club salvus ,klub który spełni Twoje oczekiwania www.fitness-salvus.pl
Stary 2009-10-29, 21:12   #40
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Donely Pokaż wiadomość
Spróbuj w fitness club salvus ,klub który spełni Twoje oczekiwania www.fitness-salvus.pl
reklama jest płatna na wizażu
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 11:59   #41
agnes_s
Raczkowanie

Dot.: Basen

Cytat:
Napisane przez mira1979 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jest któraś chętna na basen raz w tygodniu? Najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem na pływalnię na Krakowskiej. Zapraszam do wspólnego pływania. Pozdrawiam.
alo
ja bym chciała też się poruszać bo mam pracę siedzącą teraz i dupa mi rośnie, sadło już urosło
ale ja od nie dawna tu mieszkam i nie byłam nigdy na tym basenie, to ten został wyremontowany ostatnio?
i jakie tam ceny są?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 09:09   #42
alicja_1985
Przyczajenie

Witam Dziewczyny. Byłam pierwszy raz po długiej przerwie na zajęciach fitness. Koleżanka poleciła mi x-ray na Sandomierskiej.
Polecam: czysto, grzecznie i kulturalnie. Świetne graffity na ścianach. Fajnie prowadzone zajęcia - instruktorka super (nie pamiętam imienia). I przystępne cenowo. Jestem zadowolona
alicja_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 23:34   #43
hiszuana
Raczkowanie

A jakie mają jeszcze inne zajęcia na Sandomierskiej i właśnie jak to się przedstawia cenowo?

Moja strona wymiankowa

hiszuana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 21:57   #44
alicja_1985
Przyczajenie

Jakie ceny na Sandomierskiej? Już Wam mówię - mam karnet 8 wejść który kosztował mnie 80 zł. A co do ćwiczeń to chyba wszystkie, tak bardzo się nie znam ale ja osobiście wybieram te na których ćwiczy się brzuch lub biodra - bo z tym mam problem. Ale mogę stwierdzić śmiało że intensywność tych ćwiczeń jest OGROMNA. Dziewczyn które prowadzą dają z siebie wszystko. Spróbuj - warto. Pozdrawiam
alicja_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 15:57   #45
ana666
Przyczajenie

GG do ana666
Dobry Fitness - Kielce

Dziewczyny, niedługo, tzn od marca przeprowadzam się do Kielc. Chciałabym zapytac o jakiś dobry klub fitness w Kielcach. Nie silownia - ale aerobik.
Doradźcie coś.
ana666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 15:59   #46
martyna_martyna
Rozeznanie

Dot.: Dobry Fitness - Kielce

Polecam Sport FActory, na ul Paderewskiego, ewntualnie Tao na ul Jagiellonskiej, poszukaj w necie stron tych klubow
Stary 2010-02-21, 08:56   #47
ana666
Przyczajenie

GG do ana666
Dot.: Dobry Fitness - Kielce

Bardzo dziękuję. Powiem szczerze, że wcześniej przeglądałam na necie stonki klubów i brałam pod uwagę ten na Paderewskiego...a Tao, to jest nawet bardzo blisko mojego przyszłego miejsca zamieszkania
Pozdrawiam.
Stary 2010-03-01, 13:17   #48
witaminka
Rozeznanie

dzis byłam w Symetris rozjerzec sie i bardzo miło bylam zaskoczona elenagcko, czystko, kilka osobnych salek cwiczen siłowych, czyli nie wszyscy pocą sie nie jednej ... tylko cena wysoka 99 zł 8 wejsc

w TAO bylam i w sumie sie rozczarowałam... jedna salka bieżnie zwrócone do sali a nie w okno co jest dla mnie wazne jakos tak wszystko na widoku przy recepcji i schodach.... cena 90 zł 8 wejsc
Stary 2010-04-12, 22:38   #49
ana666
Przyczajenie

GG do ana666

Cytat:
Napisane przez witaminka Pokaż wiadomość
dzis byłam w Symetris rozjerzec sie i bardzo miło bylam zaskoczona elenagcko, czystko, kilka osobnych salek cwiczen siłowych, czyli nie wszyscy pocą sie nie jednej ... tylko cena wysoka 99 zł 8 wejsc

w TAO bylam i w sumie sie rozczarowałam... jedna salka bieżnie zwrócone do sali a nie w okno co jest dla mnie wazne jakos tak wszystko na widoku przy recepcji i schodach.... cena 90 zł 8 wejsc
No dziewczyny ja też mam zamiar zacząć od początku maja. Więc Tao odradzacie? A co z tym klubem nha Paderewskiego 4? Podobno fajny?

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

A tak jeszcze wspomnę odnośnie aerobiku, tzw "wioseł" czy rowerków z obciążeniem...
Najlepszy dla kobiet na WYRZEŹBIENIE sylwetki jest basen, potem aerobik. Wioseł i rowerków nie polecam. Chodziłam kiedyś na to i zamiast się "zmniejszać" to się powiększałam! Poprostu nie mieściłam się w dżinsy w które dotychczas wchodziłam z łatwością....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 09:33   #50
antena22
Zadomowienie

Ja chodzę na wiosła od 2 lat i jakoś się nie powiększyłam Co do rowerków to owszem mięśnie na nogach się wyrabiają gdy jeździmy na dużym obciążeniu.Wystarczy je zmniejszyć i problem z głowy
A co do klubu który fajny który nie.Moim zdaniem trzeba iść samemu i się przekonać,bo przecież każdy ma inne preferencje

Edytowane przez antena22
Czas edycji: 2010-04-13 o 09:35
antena22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 11:14   #51
eMilkaKielce
Przyczajenie

Polecam TAO, chodze tam kilka miesięcy, dobra siłownia oraz fajny, ciekawy fitness. Klimat zachowany, przyjazna atmosfera.
eMilkaKielce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 10:15   #52
vodia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez witaminka Pokaż wiadomość

Mnie się w Tao podoba. Mnie własnie odpowiada to że bieżnie są zwrócone do sali a nie do okna. Co kto lubi
vodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-30, 19:36   #53
gazelcia
Raczkowanie

Czy któraś z Was orientuje się w zajęciach fitness dla kobiet w ciąży w Kielcach??

Słyszałam coś o Expert Fitnessie na Warszawskiej - czy nadal jest tam miło i przyjemnie??
Stary 2010-11-09, 10:09   #54
schatjea
Przyczajenie

Najlepszy fitness club w kielcach

Szukam dobrego fitness clubu w Kielcach.
Poradźcie.
schatjea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 09:46   #55
ana666
Przyczajenie

GG do ana666

Nic na ten temat nie wiem.
Ale ja, jeśli mogę wam coś doradzić to polecam Symetris - są super trenerki. Zwłaszcza Ola, która ma indywidualne podejście do każdego. Ja chodzę około 2 tygodni i już 2 kg zleciało
Co do klubu jeszcze, jeśli nie chcesz chodzić na aerobik, to jest do dyspozycji duuuża siłownia, bieżnie i oritreki.
Stary 2010-12-20, 20:09   #56
blimssien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alicja_1985 Pokaż wiadomość
Jakie ceny na Sandomierskiej?

bylam kiedys na sandomierskiej ii powiem wam ze pan na recepcji nie potrafil mi powi'edziec jakie zajecia fitnes maja.
uslyszalam tylko" codziennie czyli pon-pt sa zajecia godzinne o 19. aerobic." i tyle powiedzial zadnego grafiku, zadnych cen , zadne strony WSzystkow BUdowie. ii nie wiedzial nic. Grzecznie podziekowalam i wyszlam.

co do osiedla na stoku. wreszczie jedne z najwiekszych osiedli swietokrzyskie i stok beda mialy klub fitnes z prawdziwego zdarzenia! kolo tesco/ lidla otwieraja klub fit !
jako nowy klub to raczej tutaj wszystkie. czy wszyscy . licza na dobry sprzet i mila atmosfere! mysle ze trzeba bedzie to sprawdzic: ) slyszal ktos cos o nim ? ?

Edytowane przez blimssien
Czas edycji: 2010-12-20 o 20:42
blimssien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-01, 15:15   #57
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczyny mieszkam na stoku i pierwsze słysze o czymś nowym. A nie chodzi wam może o Centrum Rekreacji w hotelu La Mar?
Stary 2011-01-02, 13:13   #58
dzeve
Raczkowanie

Ja chodzilam kilka miesiecy do expert fitness na szczecinskaChodzilam na pilki i na pilates, jak dla mnie super sprawa bardzo fajnie prowadzone zajecia, nawet dla poczatkujacych. Mialam tez przyjemnosc pochodzic troszke na spinbik'a do Jarka rowniez do experta rowniez polecam ale tylko i wylacznie jego! Teraz zaczynam zajecia w sport factory na os Barwinek zobaczymy!
dzeve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 18:44   #59
blimssien
Raczkowanie

nie. nie chodzi wlasnie o centrum rekreacji w la marze !
a tak ze zapytam co oferuje LA Mar? slyszalam kiedys tylko o odnowie biologicznej ale podobno sie troche pozmianialo ? aquaaerobik tam maja i fitnes i cos jeszcze? ?

dzeve co sie stalo ze zrezygnowalas z experta?

Edytowane przez blimssien
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:47
blimssien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 07:28   #60
dzeve
Raczkowanie

Dlatego,ze dostałam w prezencie karnet wlasnie do Sport factory:P ale blizej mam do experta wiec chyba tam powroce,jakos przyzwyczailam sie do tego miejsca i godzinowo zajecia mi pasujaa Ty gdzies chodzisz?
dzeve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości