|  2007-02-05, 12:09 | #32 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: Chanel-J.Lo still-Iwostin-Avene-Femi-Cosmence-Kolastyna

Cytat: 
 Jesli chodzi o filozofie firmy to poczytaj sobie to: http://www.allprof.com.pl/mary.html Ja mam jeszcze tonik z tej samej firmy,z tego co widziałam 200 ml w uk kosztuje w granicach 16 funtów.Tą pojemnosc co ja mam sa pojemnosciami do uzytku w salonach.Zel absolutnie nie jest ostry-mimo ze dla tłustej i mieszanej-nie podraznia a skóra nie czuje dyskomfortu-naprawde poczciwy to zel.   | |
|     |   | 
|  2007-02-05, 12:16 | #33 | 
| Zadomowienie | 

No to fajnie  Ja bym chciała w takim razie jak pisałam-zestaw yves rocher,guerlaina,cienie shiseido,artdeco i tusz astora.Słucham twojej wish listy. acha-jesli chodzi o tonik Mary Cohr-to mam tak z 300 ml tez do oddania.A z rzeczy które proponowałam Tobie wczesniej to było:still,chance,cienie sypkie-2 sztuki,cienie holographic,cienie pupa,rozswietlacz w musie,podkład lumene,kredka jil sander.Jesli chciałabys zel i tonik to bardzo chetnie oddam-zawsze jestem za wiekszymi wymiankami-ale może bys miała cos jeszcze do oddania dodatkowo???Czy cos z mojego wątku jeszcze ciebie interesuje? | 
|     |   | 
|  2007-02-05, 12:19 | #35 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2007-02-05, 12:26 | #37 | 
| Witchdoctor | 

No to może najpierw tak: Still, Chance, podkład, żel, tonik, cień pupa, kredka, rozświetlacz w musie, z pozostałych dwóch cieni mogę zrezygnować, na próbki zapachów też jestem zawsze chętna   
				__________________ Kramik | 
|     |   | 
|  2007-02-05, 12:29 | #38 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 -balsamy ujędrniające,antycellulit isowe,na rozstępy,do biustu. -kosmetyki aquoliny i miss milkie. -filtrów przeciwsłonecznych, -kremów koloryzujących wyzsza półka -samoopalaczy do twarzy i ciała-srednia,wyzsza półka -fryzjerskich kosmetyków do włosów,szampony,odzywki,m aski,stylizacja -kolorówka zawsze  -suplementów diety i vitamin do włosów i skóry -rzeczy do robienia tipsów akrylowych i w sumie duzoooooooo wiecej mnie może zainteresowac-po prostu napisz co tam masz na zbyciu-a ja popatrze   | |
|     |   | 
|  2007-02-05, 12:39 | #39 | 
| Zadomowienie | 

No ok-jak chcesz-ale nawet w takim ustawieniu musiałabys mi dorzucic cos-gdyz tonik i żel to dosyc drogie rzeczy.

| 
|     |   | 
|  2007-02-05, 15:01 | #40 | 
| Witchdoctor | 

Johnsons's Holiday Skin balsam brązujący 250 ml zużyte może 5ml? Mustela krem przeciw rozstępom, 10 ml Lancome Flextencils miniaturka mascary 2,5 g, używam od 5 dni myślę, że zostało ponad połowa z kolorówki to już właściwie tylko lakiery do paznokci  , mogę zrezygnować z toniku, cień L'oreal jednak bym chciała   
				__________________ Kramik | 
|     |   | 
|  2007-02-05, 15:12 | #41 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 MOJE: -chanel chance -j.lo still -zel mary cohr -cienie pupa -cienie holographic -cienie sypkie-x2 -podkład lumene -rozswietlacz maybelline -kredka jil sander TWOJE: -zestaw yves rocher -guerlain -shiseido -artdeco -mascara astor -miniatura lancome -balsam brązujący ?   | |
|     |   | 
|  2007-02-05, 15:24 | #43 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.