![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: a z 1980?
Ten wątek niestety chyba upadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z czerwca 1980. Pozdrawiam wszystkich!
![]() W zwiazku jestem od 2001, zona od Maja 2007. Nie mamy dzieci i jak na razie na to sie nie zapowiada. Jak na razie mieszkamy w UK ale za kilka lat planujemy wyjechac do Ghany. Pracuje w Human Resources. Jestem dosc niesmiala (chociaz jak sie ktos zapyta ludzmi z ktorymi pracuje i znam nidy by nie uwierzyli), mam dobre poczucie humoru i jestem przyjazna dla istot zyjacych (i nie ![]() ![]() Roxi1980 - trzymam kciuki! Sama mam problemy z zajsciem w ciaze, probujemy juz dobrych kilka lat i nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Nie upadnie!!No dziewczyny z 80 rocznika-jak maliny,powylazcie z ukrycia i podzielcie sie faktami ze swojego zycia
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem fanką Gwiezdnych Wojen ( i mój TZ też
![]() Pozdrawiam cały rocznik 80-ty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak sie mieszka w Uk? Zalezy w ktorej czesci,bo na wschodzie to czasem mam wrazenie ze jestem w Indiach ![]() ![]() ![]() A propos gwiezdnych wojen to mijalam kiedys tutaj taki sklep gdzie mieli pelno gadzetow z tego filmu,wiec byscie sie tam czuly -architekt i nea- jak w raju pewnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jak długo Angel mieszkasz w Londynie?Ja z mężem wyjeżdzam do Tokio 31 pazdziernika .A sklep faktycznie musi być super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Wow Tokio!!!Fajnie masz Architekt-inny swiat!!!
Ja w Londynie siedze 14 miesiecy i szcerze mowiac nie wiem ile jeszce posiedzimy.W maju sie zareczylam,ale slub na pewno zorganizujemyw Polsce,nawet gdy jeszce bedziemy tu mieszkac.Po prostu chcialabym zaprosic rodzine i przyjaciol a nie wszystkich byloby stac na przyjazd( nas chyba tez na wyprawienie tutaj wesela ![]() ![]() Ale Tokio....fajnie,zobaczysz troche innego swiata,fakt daaleko,ale beda emocje i wiele niezapomnianych wrazen,na dlugo? Tutaj jest tyle Polakow,ze nektorzy moi znajomi w ogole nie musza mowic po angielsku,lecz w tym wypadku to za zalete uznac ne mozna,gdyz bedac za granica mozna sie naprawde nauczyc jezyka,skorzystac z darmowych lekcji kazdego dnia i po powrocie podwyzszyc swojekwalifikacje wlasnie ze znajomosci jezyka. Wiem jedno,na pewno wroce,pytanie tylko kiedy....
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Jedziemy na 2 lata (mój mąż dostał tam stypendium nukowe), wrażeń faktycznie będzie sporo . Nie znam niestety wogule języka ( oprucz sajonara
![]() ![]() ![]() Angel 14 miesięcy to długo.Bardzo się teskni za rodziną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Chyba się powoli uzależniam od tego forum
![]() Dzis swietujemy z TZ 2 rocznice ślubu.Zrobiłam romantyczny obiad a wieczorem idziemy ze znajomymi na piwo do knajpki gdzie byliśmy na naszej pierwszej randce(wiem ze to okropnie sentymentalne ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny muszę się wam pochwalić!!!!!!!!!!!
Przed chwilą dostałam pracę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę świętować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Za rodzina sie teskni,ale czesto dzwonie i na gg wiec jest ok.W niedziele lece na kikla dni wiec juz sie ciesze.Jezykiem sie nie przejmuj,na pewno sie cos nauczysz ![]() Pozdrawiam Cytat:
Gratulacje!!!Nie lada gratka Ci sie trafila,wiec swietuj,ale nie zaspi na poniedzialek ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Laprimavera gratulacje z okazji pracy!!!napewno wszystko pujdzie dobrze!
My wylatujemy 31 pażdziernika , powoli zczynam czuć stres ![]() ![]() ![]() A co u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
no co Ty architekt80 moze i nas mało ale starajmy sie wszystkie
![]() Cytat:
![]() ja chciałam napisac ze u mnie wszystko ok. pracuje mam własna firme jestem w zwiazku małzenskim dzieci nie posiadam... a co u was? ![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja się niestety stresuje co raz bardziej moim wyjazdem
![]() Mam pytanie do dziewczyn które mieszkaja za granicą :jak nie przytyć?i czy to tez kwestia konserwantów? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
halo dziewczynki jak tam leci?
u mnie w porzadku mam dwie prace no i staram sie jakos z nich wywiazac ...
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
hej, ja tez jestem z 1980, z września
![]() 2,5 roku po slubie i po studiach na UG. Mieszkamy sobie w Pruszczu Gd, czekamy wciąż na potomstwo, ale jeszcze go nie ma ![]() pozdrawiam wszystkie wizazanki `80 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Architekt-a propos jedzenia,to z tego co wiem w Tokyo i ogolnie na dalekim wschodzie to w miare dobzre sie odzywaiaja i raczej szupli ludzie tam sa.Wszystko dzieki ryzowi,ktory pochlaniaja w wielkich ilosciach no i ryby. Tak wiec nie masz sie czego bac ![]() Katsam- nie martw sie ,w koncu bedziecie mieli dzidziusia.Znam duzo przypadkow gdzie ludzie sie starali kilka lat i jak juz mysleli ze nic z tego,udalo sie,wiec cierpliwosci. To nie to co w UK,chips and fish-co to za jedzenia w ogole.Ja staram sie gotowac jesli tylko moge,bo po prostu ich jedzenia mi nie smakuje a na jedzenie w restauracjach mnie nie stac,fast foodom tez podziekowalam. W ogole na tej imprezie hinduskiej(moze wkleje jakies fotki) poznalam dziewczyne,32 lata,a dalabym jej moze 23. Joga-to jej sekret.Tak wiec szukam teraz jakichs kaset do cwiczenia z joga i biore sie za siebie. Listopad -najgorszy miesiac w roku,najwiecej samobojst i depresji,ale trzeba jakos sie wziac za siebie,bo mamy tylko jedno zycie. Oj ,troche mnie wzielo,najwyzej ktos sie posmieje a ktos mnie zrozumie.Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() macie tez tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
i co koniec watku?
wiec trzeba rozruszac - tu zglasza sie urodzona w czerwcu w pamietnym roku. juz mezatka (od 9 mies), 2 koty, dzieci na razie brak. pracuje jako informatyk w Gdansku, fotografuje, czasem podrozuje blizej lub dalej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja też dopiero teraz trafiłam na ten wątek w poszukiwaniu wizażanek w moim wieku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Rocznik 80 - najlepszy z możliwych
![]() Pamiętacie plastikowe buty, takie nawet na obcasikach ?? Która z Was miała ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm nic takiego nie pamietam .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
hmm... no teraz juz nie pamiętam dokładnie czy z plastkiu czy z gumy ale pamietam ,ze w czasach podstawówki byly szeroko rozpowszechnione i mialy nieraz dzikie kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Ja też z 1980 - z lipca ![]() ![]() Od czterech miesięcy jestem szczęśliwą mamą Łukaszka ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie "współroczniaczki" ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
witaj sławka2
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
no witam jestem nowa....ale witam wszystkich..7 marzec 80..piękny rocznik najlepszy....singielka szukająca szczęścia...i pragnąca dzidziusia..ale trzeba czekać niestety na tatusia.
![]() pozdrawiam... ![]()
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic sie nie martw ja też czekałam i czekałam i już mi sie wydawało, że jednak staropanieństwo mnie czeka a tu "niespodziewajka" ![]() ![]() Bądź cierpliwa - gdzieś tam jest Twoja połóweczka i na pewno sie spotkacie ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
witam czekam czekam
![]() ![]() gratuluje dwóch cudownych mężczyzn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.