|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukajcie a znajdziecie;)
dokladka w 1 poscie, zapraszam!
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
L'Oreal HAPPYDERM, krem nawilzajacy do cery normalnej i mieszanej, zostala mniej wiecej polowa + pianka oczyszczajaca L'Oreal HAPPYDERM, skora normalna i mieszana (nie jestem w stanie ocenic ubytku, bo to pianka, ale uzywalam razem z kremem, ktorego zostala polowa),Lirene, peeling miodowy drobnoziarnisty ok 1/3 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Goldwell, Flat Marvel,OlayComplete Care
znajdziesz coś za to u mnie?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
jesli tak, napisz koniecznie czego szukasz
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
aktualne
![]() szukam jakis podkladow lub bronzerow np Lancome lub EL i aptecznej pielegnacji np Avene
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
z podkladow kasiu moze wpadnie ci w oko superbalanced albo super- fit z cliniqua (niewiem czy nazwy poprawnie napisalam) albo taki bardzo dobrze oceniany podklad :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11235 mam jeszcze 2 bardzo ladne lakiery sally hansen magical make up miniaturke happy clinique, maske miodową do wlosow zniszczonych kallos, svr xerial 30 , cleanance k avene, cien minerlany rhea czarny sypki opalizujacy na złoto , moze cos ? |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Superfit Clinique by mnie interesowal
a jaki odcien?a co ode mnie bys chciala za niego? ![]()
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
p.s.odpisalam u siebie bo nie widze linku do Twojego watku
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
mnie zainteresowal twoj watek wiec chyba ok jest pisac u ciebie takze nie przejmuj sie
![]() wisz mnie sporo rzeczy interesuje: maseczka brzoskiwinia YR balsam jezynowy YR roll on dezodornat lancoma masczka avon pianka happyderm i czy ten flat marvel sie spłukuje? ja mam 10ml tego podkladu kolorek bezowy piaskowy jasny naturalny, kurcze nic wiecej ci sie nie spodobało?? |
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
mam jeszcze to:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15166 |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Ten flat marvel jest bez splukiwania.
Kurcze....troche jasny ten podklad, ja jestem raczej opalona...Masz moze jakis ciemniejszy? Ale ten Farouk by mnie interesowal
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos za
perfumy Miss DIOR Cherie (ubytek 1/2) roll-on Garniera i ewentualnie balsam jeżynowy? |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
mam jeszcze takie cos:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16753 a farouk moglby byc za dezodorant? uzyłam go tylko raz i buteleczka jest praktycznie pełna ( 150ml) wieczorem poszukam dla ciebie podkladow, bo ten napewno bylby za jasny twoja cera idzie w kierunku sredniej czy ciemnej ? bardziej z bezowym czy żóltym odcieniem?? moglabys mi jeszcze podac daty waznosci kosmetykow tych ktore mnie interesują ?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Daty waznosci:
balsam YR 01.2009 maseczka YR 10.2008 roll on (albo mi sie starlo albo jestem slepa i nie moge znalezc, ale na pewno jeszcze dobry, kupilam z rok temu) deo lancome 05.2009 maseczka avon data produkcji to 11.2006 pianka happyderm 06.2008 Czyli ten Farouk to nie jest ten z opisu na KWC? Bo tam ma 14ml, a Ty mowisz o 150ml. Napisz prosze dokladnie co to jest. To tak: mnie interesuje ciagle ten Farouk i to co ostatnio wkleilas - Viki. Jak znajdziesz jesczze jakis fajny podkladzik bede wniebowzieta ![]() Jestem lekko opalona. Moja cera idzie raczej w kierunku sredniej niz ciemnej bardziej bezowa niz zolta i na pewno te rozowawe odcienie odpadaja. Pozdrawiam
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
oki kasiu wszystko w porzadku najlepszym
![]() moj profisilk ma 08.01.2009 a farouk miesiac temu kupowalam i co do farouk jeszcze to one sa w przeroznej pojemnosci od malutkich po srednie az do mega i tak jest z kazdym produktem tej firmy takze to jest ten produkt i wszystko ok )farouk jest wiecej warty takze czy moglby on byc za to deo jesli oczywscie nadal cie interesuje ?jesli chodzi o podklady to znalazłam superbalanced i superfit lekko opalone razem 20 ml ich by było |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ok
To ja poprosze Farouka i ten Viki no i te podkladyFarouk za deo Lancome. Ta reszte co Cie interesowala czyli balsam i maseczka YR, maseczka Avon, pianka Happyderm i roll-on tez Ci oddam. Moze chcialabys mi dorzucic jeden z lakierow Sally Hansen? Cos jeszcze ode mnie moze bys chciala?
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
ok sa twoje
kasiu pewnie ze dorzuce lakierek był 1 gora 2 razy uzyty tam ci ten bezowy bo duzo ladniejszy od tego srebrenego chyba ze wolisz srebrny![]() moglabym sprobowac jeszcze ten flat marvel i i gel do mycia twarzy YR koncowke, tylko jaka date ma ten falt marvel bo niewiem czy zdaze zuzyc i tak jeszcze spytam czy czy moze mialabys cos z mojej listy ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183039 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Znow nie widze daty. Kupilam go jakies 3, 4 tyg temu wiec na pewno jest ok.
A co bys mi zaproponowala za Flat Marvel? A ten lakier to rzeczywiscie wole bezowy niz srebrny Fajnie, dzieki![]() A te zele YR oczywiscie dorzuce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
czyli wszystko ustalone za tamte rzeczy
![]() tylko meczy mnie jeszcze ten flat marvel......a za tamtych rzeczy co wymieniłam juz nic ci sie nie podoba? mam jeszcze balsam yves rocher ode a l'amour i kredke rimmel extreme definition two tone eye definer praktycznie nowa z jednej strony jasny róż opalizujacy z drugiej ciemna przydymiona sliwka i french manicure oriflame lakier jasny fiolet opalizujacy na złoto, blyszczyk glam shine wibo bardzo ladny brudny róz jasny z różowymi drobinakami polecam go
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Co do Flat Marvel to czy masz moze jakis podklad Lancome albo Shiseido albo Estee Lauder...chcialabym ich sprobowac. Jakbys miala probki np 10ml tak jak z tymi cliniuqa to bym sie skusila
Czyli wymianka uzgodniona, tak? ![]() Ty mi Farouk, Viki, 2 Clinique i Sall Hansen A ja Tobie balsam, maseczke i zele do twarzy YR, Avon maseczka, deo Lancome, roll-on i pianka. No i zostaje nam domowic sie w sprawie Flat Marvel Wszystko sie zgadza? ![]() Pozdrawiam
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
kasiu wszystko jak najbardziej ok, jutro dam ci znac w sprawie podkladow bo napewno jakies mam tylko nie jestem teraz u siebie i nie jestem w stanie dokladnie napisac co i jak takze jutro sie odezwe i wysyłka
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ok to czekam niecierpliwie
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher, BioSpecific Regulation, krem, calutki, ale odpieczetowany
znajdziesz cos w zamian?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

kasiu pewnie ze dorzuce lakierek był 1 gora 2 razy uzyty tam ci ten bezowy bo duzo ladniejszy od tego srebrenego
moze adaptive lancoma w kolorku podobnym do tych z clinique??(tez miniaturka nowa 10ml)